Nova formula iz Kiehl’sa koja djeluje na sve četiri zone područja oko očiju

Iako svatko ima različitu kožu i ciljeve povezane s njom, krema za područje oko očiju neizostavan je dio rutine za njegu protiv starenja kože.

Koži oko očiju potrebna je ciljana njega

Možda ćete htjeti na područje oko očiju nanijeti malo svoje svakodnevne hidratantne kreme, ali samo hidratantna krema vjerojatno neće biti dovoljna za djelovanje protiv starenja kože.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Peter Pilotto Backstage London Ready to Wear. Spring/Summer 2012. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 106032325, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Iako je hidratacija potrebna, neće vam pružiti specijalizirano djelovanje i njegu za područje oko očiju te suzbiti nastanak vidljivih znakova starenja.

Stoga su za područje oko očiju potrebni određeni sastojci i sustavi nanošenja formulirani posebno za nježnu kožu oko očiju.

Četiri ključne zone

Područje oko očiju može se podijeliti na četiri ključne zone: luk obrve, kapak, vanjski kut i područje ispod oka –  a u svakoj od njih nastaju različiti vidljivi znakovi starenja, kao što su opuštanje kože, bore, suhoća, natečenost kapaka i podočnjaci.

Za razliku od nekih krema za područje oko očiju koje djeluju na samo jednu od ovih zona i na za nju karakteristične znakove starenja, Kiehl’s je formulirao proizvod za djelovanje na područje oko očiju koji učinkovito djeluje na sve četiri zone područja oko očiju i pruža višestruke pogodnosti protiv starenja kože, za potpuno mladolik, pomlađen izgled.

Zaglađuje, učvršćuje kožu i smanjuje natečenost kapaka

Najnovije proširenje kolekcije proizvoda Super Multi Corrective brenda Kiehl’s, Super Multi Corrective Cream Eye Zone Treatment, spaja najsuvremenija znanstvena otkrića i tehnologiju s višestrukim djelovanjem koja vidljivo zaglađuje, učvršćuje, osvježava kožu područja oko očiju i smanjuje natečenost kapaka za zategnutiji, mladolikiji izgled.

Samo neki od rezultata koji pokazuju impresivno djelovanje ove formule:

100 % sudionika pokazalo je vidljiv rezultat protiv starenja kože (1)

90 % sudionika slaže se da zona obrva izgleda zategnutije (2)

80 % sudionika slaže se da gornji kapak izgleda zaglađenije (2)

83 % sudionika slaže se da bore smijalice izgledaju smanjeno (2)

80 % sudionika slaže se da natečenost ispod očiju izgleda smanjena

1Postotak sudionika kod kojih je došlo do poboljšanja u smislu jednog znaka starenja kože ili više njih na temelju stručnog ocjenjivanja kliničkog istraživanja u trajanju od 12 tjedana s 96 sudionika. 2Samoprocjena 93 ispitanika, nakon 8 tjedana upotrebe.

Tri ključna sastojka za višestruko djelovanje

Tekstura ove kreme s višestrukim djelovanjem sadrži tri ključna sastojka za višestruke pogodnosti vidljivog djelovanja protiv znakova starenja.

Formula se sastoji od patentirane molekule protiv starenja, ProxylaneGX, koji pomaže poboljšati elastičnost kože i vidljivo učvršćuje kožu za zategnutiji izgled, botaničkog ekstrakta sjemenke borovnice, koje su bogate masnim kiselinama i antioksidansima, što pomaže u zaštiti nježne kože oko očiju za zaglađeniji izgled i, konačno, peptida, koji pomažu poboljšati izgled čvrstoće kože i smanjuju vidljive fine linije i bore na vanjskom području oko očiju.

Kada vam je potrebna dodatna njega noću, isprobajte vježbu za lice Multi-Zone Micro Workout, posebno osmišljenu kao dopunu kremi Super Multi- Corrective Cream Eye Zone Treatment brenda Kiehl’s:

 

Vježbom do boljih rezultata

Prvi korak: za vidljivo podignuto područje luka obrve

Nježno pritisnite i držite luk obrve jednu ili dvije sekunde prije kružnog pokreta prema naprijed.

Drugi korak: za vidljivo zaglađen gornji kapak

Prstom utapkajte formulu na kapke, počnite od unutarnjega kuta oka i krećite se prema van u smjeru sljepoočnica.

Treći korak: za vidljivo učvršćene vanjske kutove

Nježnim pokretima prema gore masirajte vanjske kutove i sljepoočnice.

Četvrti korak: za vidljivo smanjenu natečenost ispod očiju

Lagano utapkajte sredstvo na područje ispod oka, počnite ispod unutarnjega kuta i krećite se prema van.

Nova krema za njegu područja oko očiju, Super Multi- Corrective Cream Eye Zone Treatment,  dostupna je u Kiehl’s prodavaonicama kao i na www.kiehls.hr 

Pročitajte još i ...