Nova formula s C vitaminom: u sedam dana do blistavog tena

Sunce, zagađenje, pušenje i način na koji živimo uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Tijelo koristi antioksidanse za neutralizaciju njihovog štetnog djelovanja, ali kada postoji neravnoteža između njihovog stvaranja i sposobnosti tijela da ih neutralizira, slobodni radikali počinju oštećivati stanične membrane, bjelančevine i DNK u procesu koji se naziva oksidativni stres.

Dokazano je kako vitamin C pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala u tijelu, sprječava preuranjeno starenje kože te odgađa vidljive znakove biološkog starenja kao što su sitne linije i bore. Zbog oksidativnog stresa koža izgleda sivo i umorno, a vitamin C joj pomaže održati mladolikost i svjež izgled.

Regeneracija tkiva i osnažen imunosni sustav

Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster s 10 posto čistog i svježe aktiviranog vitamina C jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Brzo upijajući anti-age serum pruža zaslužan je za svjež i blistav izgled u samo sedam dana. Formula je dodatno obogaćena niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A te je dokazano pogodna za sve tipove kože i svaku dob.

Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina i L-askorbinska kiselina, važan je nutrijent za zdravlje kože i cjelokupnog organizma. Podržava obnavljanje tkiva, osnažuje imunosni sustav i neophodan je za mnoge enzimske procese u tijelu koji nas održavaju zdravima.

Prijeko je potreban za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomaže u održavanju strukture te odgađa vidljive znakove starenja. Brojne benefite vitamina C za kožu prepoznala je beauty industrija te on sve više postaje ključni sastojak proizvoda za njegu kože.

Natalia Vodianova in Village during French Tennis Open at Roland-Garros arena on June 07, 2019 in Paris, France., Image: 444189313, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press

Brzo upijajući anti-age serum pruža koži svjež i blistav izgled u samo sedam dana. Formula je dodatno obogaćena nisko molekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A te je dokazano pogodna za sve tipove kože i svaku dob.

Kombinacija moćnih sastojaka za brze rezultate

Vitamin C ključ je za sintezu kolagena u stanicama kože te je pomaže zaštititi od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Također jača i štiti epidermu ostavljajući kožu blistavom i svježom. Eucerin® koristi L-askorbinsku kiselinu u Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C boosteru koja je aktivnija i šire istraživana od drugih te dokazana kao učinkovit sastojak za njegu kože.

Licochalcon A, snažan protuupalni sastojak s antioksidativnim svojstvima, djeluje zajedno s vitaminom C te pomaže u neutraliziranju slobodnih radikala koje uzrokuje visoko energetski vidljiva svjetlost HEVIS. Kada ga se nanese na iziritiranu kožu, licochalcon A u kratkom roku smanjuje crvenilo i upalne procese. Čisti vitamin C razgrađuje se kada je izložen kisiku te je najučinkovitiji svježe aktiviran.

Minimalna doza

Inovativno Eucerin® pakiranje otpušta vitamin C u prahu jednostavnim pritiskom gumba. Vitamin C svježe je aktiviran prilikom prve primjene i svoju snagu otpušta trenutno. Neutralizirajte slobodne radikale s 10 posto čistog, svježe aktiviranog vitamina C. Samo jedna aplikacija sadrži 200 puta više vitamina C nego jedna naranča! Hijaluronska kiselina se prirodno proizvodi u stanicama kože.

Jedna od njenih glavnih funkcija je zadržavanje vlage. Kako starimo, koža gubi prirodnu sposobnost proizvodnje hijaluronske kiseline. Nisko molekularna hijaluronska kiselina ispunjava i zaglađuje bore iznutra, tj. u sloju epiderme, dok visoko molekularna hijaluronska kiselina zaglađuje manje bore na površini kože – odmah nakon nanošenja nanošenja!

Da bi došlo do promjene u stanicama kože, istraživanja su pokazala kako preparat treba sadržavati najmanje 8 posto vitamina C. Formulacije s više od 20 posto nisu učinkovitije i mogu izazvati iritaciju. Eucerin® Hyaluron-Filler Booster sadrži 10 posto čistog vitamina C za postizanje rezultata uz dobru podnošljivost na koži.

Pročitajte još i ...