Nova verzija kultnog parfemskog klasika iz mirisne radionice Issey Miyake

U dubinama mora, bezbroj vulkana spava i čeka. Čeka trenutak kada će eruptirati i pokazati svijetu svoju silovitost i moć. Ponekad se i probude, a njihova magnetska sila je potpis novog parfema – Fusion d’Issey Extrême.

S originalnim mirisnim izdanjem Fusion d’Issey već je postojala neka neobjašnjiva snaga prirode, dok Extrême verzija dodaje na prepoznatljivi mirisni potpis snagu vode i mračnog podmorja s dodatkom snažne vulkanske vrućine.

Uz živahnu toplinu akorda solarnog jantara koji je već bio prisutan u Fusion d’Issey, verzija Extrême snažno koristi svoj fougère potpis, naglašavajući kontrast s blistavom prisutnošću začina. Miris započinje svježom citrusnom notom esencije bergamota natopljene kardamonom za dodavanje ledenog osjećaja. Biljno srce je strukturirano oko solarnog akorda koji nudi svježinu paprene metvice u kontrastu.

Meka nota kokosa i dalje je prisutna, ali ima više teksture. Bogatiji je i rashlađen notom hibridne lavande. Sušenje otkriva intenzitet vulkanskog šuma, koje leži između mekoće i snage s esencijom sandalovine i pačulija. Kontrast je jači, dodaje dubinu.

Pročitajte još i ...