Novi čistač za lice o kojem svi pričaju – saznajte zašto

Nekima od nas najvažniji dio skincare rutine je omiljeni serum, nekima hranjiva krema za područje oko očiju, a nekima pak anti-age preparat koji smanjuje bore ili briše mrlje.

Važno je paziti koje proizvode koristimo

Ipak, svim tim preparatima trebao bi prethoditi najvažniji korak – čišćenje, jer bez njega nema lijepog tena. Pravilno i redovito čišćenje lica prvi je korak svake skin care rutine, no iznimno je važno paziti na to koje proizvode koristimo.

Kada bismo za preporuku pitali vodeće svjetske dermatologe, rekli bi da proizvodi za čišćenje kože trebaju biti pH neutralni i da trebaju biti blagotvorni za zaštitnu barijeru kože.

Esencijalni ceramidi štite zaštitnu barijeru kože

Prvi izbor svakako bi trebali biti proizvodi koji sadrže esencijalne ceramide koji su neophodni našoj koži, a upravo tu na scenu stupa brend CeraVe. Uz tri esencijalna ceramida koji se nalaze u svakom CeraVe proizvodu, važnu ulogu imaju i aktivni sastojci poput niacinamida te salicilne i hijaluronske kiseline, koji hidratiziraju našu kožu.

CeraVe proizvodi sadrže i posebnu MVE tehnologiju te druge aktivne sastojke koji hidratiziraju i održavaju zaštitnu barijeru kože, a pogodni su za suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu ekcemima.

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, ceramida i MVE tehnologije pomažu kod očuvanja prirodne barijere kože i omogućuju da CeraVe proizvodi za čišćenje lica budu neizostavni dio skin care rutine. Ovog ljeta CeraVe donosi novu kremastu formulu koja se pretvara u moćan gel za čišćenje.

Nova CeraVe zvijezda

Kao pojačanje među omiljenim CeraVe proizvodima za čišćenje lica ovoga ljeta stiže Cream-To-Foam Cleanser, hidratantna kremasto-pjenušava emulzija za čišćenje, koja svoju nježnu hidratantnu teksturu u dodiru s vodom pretvara u pjenu s velikom snagom čišćenja.

Ovakva formula, bez dodanih mirisa, efikasno uklanja nečistoće, masnoću i šminku bez narušavanja prirodne vlažnosti kože ili osjećaja suhoće i zatezanja nakon korištenja. Cream-To-Foam Cleanser, baš kao i ostali CeraVe proizvodi, sadrži tri esencijalna ceramida, kojima u hidrataciji pomažu i aktivni sastojci niacinamid te salicilna i hijaluronska kiselina.

Svi koji imaju suhu kožu mogu bezbrižno uživati u ovoj hidratantnoj kremasto-pjenušavoj emulziji za čišćenje koja hidratizira kožu, dok njena pjenasta formula pruža koži potrebno osvježenje.

Učinkovite formule u nježnim, laganim teksturama

Ljubiteljima CeraVe brenda u Hrvatskoj trenutno su dostupni proizvodi posebno formulirane, nježne i lagane teksture za njegu lica i tijela, poput pjenušavoga gela za čišćenje i hidratantnog losiona. Odlična vijest je što ova dva CeraVe proizvoda dolaze i u pakiranjima od jedne litre.

Ukoliko do sada niste imali priliku isprobati proizvode koji sadrže ceramide, ovo ljeto pravo je vrijeme da se uvjerite zašto CeraVe proizvode preporučuju vodeći dermatolozi, a obožavaju korisnici diljem svijeta. Proizvode možete nabaviti u ljekarnama, a više informacija potražite na CeraVe internetskoj stranici.

Pročitajte još i ...