Novi HIT iz Kiehl´sa: ferulična kiselina koja vidljivo smanjuje bore

Stotinama godina fermentacija se upotrebljava u raznim kulturama i apotekarskoj tradiciji za konzerviranje pripravaka te kao izvor korisnih kiselina, probiotika i antioksidansa koji pri konzumaciji imaju pozitivni učinak na opće zdravlje i dobrobit. Kada je riječ o njezi kože, fermentacija biljnih ekstrakata može ih obogatiti vitaminima, antioksidansima i kiselinama koje njeguju kožu, što povećava moć sastojaka. Kao rezultat, koža je umirena, a njena kvaliteta vidljivo poboljšana.

Rosie Huntington-Whiteley releases a photo on Instagram with the following caption: "@morgane_martini"., Image: 379186911, License: Rights-managed, Restrictions: *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Inspirirani umijećem fitofermentacije i vrenja, Kiehl’sovi kemičari odlučili su kreirati esenciju u kojoj se Kiehl’sova dugogodišnja ljekarnička znanja i moderna znanost stapaju u učinkovitu formulu koja je savršeni prvi korak bilo koje rutine za njegu kože.

Moćna esencija za blistavu kožu

Novi Kiehl’sov proizvod – Ferulic Brew esenciju za lice s ferulinskom kiselinom. Brzoupijajuća formula pomaže vidljivo smanjiti fine linije, istovremeno stvarajući pomlađujući osjećaj teksture kože i otkrivajući naočigled blistaviju kožu zdravijeg izgleda.

U svojim istraživanjima Kiehl’sovi kemičari otkrili su poseban postupak fitovrenja u trajanju od 120 sati pomoću enzima proklijalih sjemenki uljane repice. Tijekom 120 – satnog postupka fitovrenja upotrebljavaju se enzimi biljnog podrijetla koji potiču razgradnju fizičkog biljnog materijala i pretvaraju ga u fitokomponente iz ekstrakta uljane repice. Rezultat je esencija s jedinstvenim prirodnim mirisom koja vidljivo povećava blistavost kože, smanjuje pojavu finih linija i vidljivo poboljšava teksturu kože.

Kiehl’s Ferulic Brew esencija za lice obogaćena ferulinskom kiselinom može pomoći koži da se obrani od slobodnih radikala uzrokovanih unutarnjim i vanjskim stresorima, kao što su zagađenje i stres, koji mogu dovesti do vidljivih znakova starenja.

Ferulic Brew također sadrži mliječnu kiselinu i skvalan. Formula s ova tri sastojka zajedno djeluje kako bi; utjecala na rane znakove starenja svojim svojstvima za poboljšavanje izgleda kože, pomogla ojačati kožnu barijeru, poboljšati teksturu kože, te ublažiti fine linije i hidratizirati kožu.

Snažni rezultati s nježnim sastojcima

Za vidljivu blistavost formula štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Kao dio zdrave rutine za njegu kože, Kiehl’sova Ferulic Brew esencija za lice priprema kožu za ostale korake u rutini kako bi bolje upijala serume i proizvode za hidrataciju koji slijede. Nakon samo 4 tjedna upotrebe, Ferulic Brew klinički dokazano pomaže vidljivo povećati blistavost, poboljšati teksturu kože i smanjiti pojavu finih linija za kožu koja izgleda obnovljeno.

Korisnici se slažu da nakon 4 tjedna formula donosi snažne rezultate u poboljšanju cjelokupnog izgleda i osjećaja na koži, 92 % sudionika kaže da koža izgleda mlađe, 88 % sudionika kaže da tekstura kože izgleda poboljšano, a 88 % sudionika kaže da koža izgleda svježije*.

Ključni sastojci

Ferulinska kiselina je antioksidans je koji se dobiva prirodnim putem i nalazi se u staničnoj stijenki biljaka poput raži i određenih sjemenki voća. Stopljena s formulom, pomaže u obrani od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Mliječna kiselina prirodno se nalazi u mliječnim proizvodima i to je hidrokarbonska kiselina poznata po svom nježnom eksfoliantnom djelovanju. Unutar ove formule ona pomaže tako što obavlja nježan piling kože, dok ju istovremeno hidratizira i naočigled smanjuje fine linije i izgled neujednačene ili hrapave teksture.

Skvalan, prepoznatljivi Kiehl’sov sastojak, lipid je biljnog podrijetla. Posebno sklon prema koži, skvalan se lako upija i djeluje unutar formule kako bi hidratizirao kožu, održavajući osjećaj mekoće, podatnosti i hidracije.

Kako se nanosi

Proizvod Ferulic Brew može se nanositi nakon čišćenja lica ujutro i navečer. Nanesite nekoliko kapi na dlan i nježno utrljajte formulu u kožu, s naglaskom na obraze, čelo i bradu. Proizvod je dostupan na Kiehl’s online trgovini. 

 

*Samoprocjena, 60 osoba, nakon 4 tjedna korištenja

Pročitajte još i ...