Novi okus beauty napitka – kada ga popijete, dobijete plusić za ljepotu

Na oglednom satu Yoge u Biotrening centru, Vitamin Well je predstavio novi osvježavajući okus te podsjetio na važnost zdravog načina života.

Ana Majhenić

Jučer je u Biotrening centru predstavljena nova linija Vitamin Wella. Novi osvježavajući okus, Celebrate, ovog proljeća dolazi nam u novom izdanju inspiriranom tropskim krajevima, kombinacijom okusa manga i ananasa.

Vitamin Well tim se kao i uvijek do sada potrudio primjerom pokazati koliko drže do zdravog načina života u svim sferama. Uz stručno vodstvo trenerice Mateje Gadžić iz Medical Yoga Centra za predstavnike medija i uzvanike organizirali su ogledni sat yoge.

Treningu su se pridružile i brojne osobe iz javnog života. Uz Natašu Janjić, koja je znakovito odabrala upravo ovo događanje kao prvo na kojemu se pojavila nakon nedavnog poroda, u opuštenoj atmosferi uživale su i glumice Tara Thaller, Lana Gojak, Ana Majhenić, DJ-ica Miss Killah, modni dvojac Elfs, gimnastičar Filip Ude u pratnji svoje bolje polovice Ane te bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman.

Nataša Janjić
Tara Thaller
Lana Gojak
Modni dvojac ELFS
Karla Zelić
Filip i Ana Ude

Vitamin Well je namijenjen ljudima koji znaju da „obični“ sokovi sadržavaju previše šećera, za svakodnevno cijeđenje voća nemaju vremena, a voda im je već pomalo – dosadila.

I tu se u priču uključuje švedski brend Vitamin Well, koji je razvio formulu pića baziranu na izvorskoj vodi oplemenjenoj vitaminima i mineralima, elektrolitima, aminokiselinama te biljnim i voćnim ekstraktima kao zdravu alternativu sokovima.

Antea Kodžoman

Osmišljen je prvotno kao pomoć organizmu da izdrži pojačane fizičke napore, ali su ga vrlo brzo osim profesionalnih sportaša otkrili i rekreativci te šira javnost kao zdravu alternativu svim slatkim i gaziranim napicima. Vrlo važno je napomenuti da napici Vitamin Well sadrže upola manje kalorija u usporedbi s drugim bezalkoholnim pićima – u 100 ml 4,2 grama voćnog šećera.

Napici imaju i zanimljive nazive – usklađene s ciljem koji žele postići

Vitamin Well Defence, s okusom citrusa i cvijeta bazge, sadrži vitamine C, B12 i cink koji pridonosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

Vitamin Well Reload, s okusom limuna i limete, izvor je biotina, vitamina B12 i magnezija koji uravnotežuje elektrolite, a ova će kombinacija pridonijeti normalnom metabolizmu te potaknuti stvaranje energije. Također je izvor vitamina D koji se pod utjecajem sunčevih zraka prirodno stvara u koži.

Vitamin Well Antioxidant, s okusom breskve, sadrži antioksidanse vitamin C i E te minerale selen, mangan, bakar i cink koji štite stanice od oksidativnog stresa.

Ana Majhenić

Vitamin Well Hydrate, s okusom rabarbare i jagode, izvor je vitamina C i B12 koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, dok cink, biotin i niacin održavaju kožu u normalnom stanju.

Vitamin Well Upgrade, izvor magnezija i vitamina D koji doprinose održavanju normalne funkcije mišića. Magnezij i cink doprinose normalnoj sintezi bjelančevina. Izvor je i vitamina B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenost.

Ivana Barišić i Josipa Tomić

Vitamin Well Celebrate, sadrži magnezij koji pridonosi smanjenju iscrpljenosti i umora. Magnezij također doprinosi normalnoj funkciji mišića. Cink i folna kiselina pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Celebrate sadrži i niacin koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije. Savršeno prije, za vrijeme ili nakon velikog slavlja.

Foto: Jure Perišić

Pročitajte još i ...