Čemu su nazdravljale poznate glumice i vrhunski estetski kirurzi?

„Sretan vam rođendan, sretan vam rođendan“, odjekivala je pjesma i smijeh novim hodnicima Poliklinike Bagatin za estetsku kirurgiju. Vesele ambasadorice i ambasadori odlučili su iznenaditi doktore Bagatin, Dinka i Tomicu, i prirediti im malo iznenađenje povodom dvostrukog slavlja. Ili možemo čak reći – trostrukog!

Naime, ovaj kirurški dream team slavi svoje rođendan i službeno useljenje Poliklinike za estetsku kirurgiju na novu, veću, prostraniju zagrebačku lokaciju!

Poznate dame, glumice Ecija Ojdanić i Ana Begić Tahiri te pjevači Ivana Husar Mlinac i Damir Kedžo, oboružali su se tortom, balonima, šampanjcem i fotoaparatom te se uputili na adresu Frana Folnegovića 1c.

Na prvom katu, na velikih 500 kvadrata gdje se Poliklinika smjestila, već na samom ulazu dočekala ih je idealna scenografija za druženje i nezaboravne fotografije. Tajming je bio idealan, zadnja klijentica je upravo bila na odlasku tako da su doktore Dinka Bagatina, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija te doktora Tomicu Bagatin, plastičnog kirurga glave i vrata, iznenadili u njihovim ordinacijama kada je neformalno druženje moglo i započeti! Što poželjeti, čemu nazdraviti?

„Naravno, želim našim doktorima Bagatin da nastave biti ovako uspješni, da nastave uveseljavati druge i davati im novu priliku. Da se i dalje zajedno veselimo i slavimo svaki dan i svaki uspjeh!“ – poručila je Ecija Ojdanić.

Ambasadori su pripremili iznenađenje povodom rođendana doktora Bagatin i otvorenja nove lokacije Poliklinike Bagatin specijalizirane za estetsku kirurgiju

„Jedan sam svoj rođendan proslavila na staroj adresi Poliklinike Bagatin, netom nakon završenog zahvata, u fazi oporavka, i svejedno sam se osjećala kao kraljica uz svu moguću pažnju cijelog liječničkog tima. Sad je vrijeme da i mi naše doktore malo razveselimo i nazdravimo svemu lijepom što je iza nas, ali i onome što tek slijedi. Malo sam škicnula prije svih, nove ordinacije su fantastične!“, nadovezala se Ana Begić Tahiri.

Estetska kirurgija može vam promijeniti život na način da vam omogući da se osjećate bolje u vlastitom tijelu. Utječe na vaše samopouzdanje, osjećaj sigurnosti, poboljšava kvalitetu života, povećava hrabrost i odvažnost. Doprinosi uspjehu u mnogim životnim situacijama. Kako su sami doktori Bagatin naglasili, upravo to je bila motivacija kroz gotovo 25 godina postojanja i rada Poliklinike na adresi u samom centru grada Zagreba kao i veliki poticaj za veliki korak unaprijed – preseljenje estetske kirurgije na novu adresu.

Nova adresa destinacije za ljepotu

Dvije operacijske sale, četiri ordinacije, sobe za opservaciju, apartman, fotostudio, najnovije tehnologije i sofisticirani uređaji poput Vectra XT 3D fotosimulatora te najjači liječnički i medicinski tim koji broji čak 20 članova ukratko su rezime onoga što vas čeka.

Poliklinika Bagatin proglašena je najboljom međunarodnom klinikom za estetsku kirurgiju što je najbolja potvrda za predan rad i dugogodišnju tradiciju. Danas su uvjerljivo vodeća hrvatska privatna poliklinika specijalizirana za estetsku kirurgiju, dermatologiju, stomatologiju i kozmetologiju u regiji. Kombinacijom najnovijih tehnologija na tržištu te visoko educiranog medicinskog osoblja, postižu vrhunske rezultate i neosporivo zadovoljstvo kod klijenata. Uslugu na razini hotela s 5 zvjezdica pružaju na dvije lokacije u Zagrebu, na 900 kvadrata u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton te, na udaljenosti od svega 5 minuta hoda, u novotvorenoj Poliklinici za estetsku kirurgiju, a početkom 2019. godine otvorili su svoja vrata na još jednoj novoj, trećoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana, najljepšem Splitu.

„Bio sam nedavno na otvorenju Poliklinike Bagatin u Splitu, imam upravo tu čast zakoračiti i u nove ordinacije Poliklinike za estetsku kirurgiju, i mogu vam reći da sam fasciniran – snagom, timom, njihovom usklađenošću, profesionalizmom, a opet vlada takva opuštena atmosfera i mir kao da ste doma“– rekao je Damir Kedžo, jedan od ponosnih ambasadora Poliklinike Bagatin.

„Izuzetno cijenim njihov odnos prema klijentima. Unatoč dugogodišnjoj uspješnosti, neprestanom rastu i širenju, statusu lidera koji imaju na tržištu, oni se i dalje prema svakom klijentu odnose kao da je prvi i jedini. Naglašavam – prvi i jedini, kao da su tek otvorili svoja vrata i na samom su početku. Taj odnos uživam i ja osobno, ali i svaki pojedinačni klijent u što se sama uvjerim svaki put kada dođem. Vjerujem da je to jedna od onih vrijednosti koje su rezultirale njihovom visokom pozicijom na tržištu. Zato smo i mi danas ovdje, da to zajedno proslavimo!“ – izjavila je Ivana Husar Mlinac.

Kako je sve počelo?

Poliklinika Bagatin utemeljena je davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga, oca kirurga Dinka i Tomice Bagatina. Predanost poslu i odnos prema pacijentu bile su njegove nevjerojatne vrline, a u predivnom sjećanju mnogih ostao je i zbog ‘pro bono’ korekcija rascjepa usne nosa i nepca, najčešće izvođenih kod male djece, što ga zaista čini jednim od najistaknutijih doktora u povijesti hrvatske medicine.

Skromni početak svoje ordinacije pronašao je u stanu u samom centru grada Zagreba, na adresi Kneza Višeslava 14, na nekoliko desetaka kvadrata, gdje su mu se, s vremenom, u radu pridružili i njegovi sinovi Tomica i Dinko. Kasnije, 2006. godine Polikliniku Bagatin preuzimaju braća Bagatin na čelu sa svojim bratom, ravnateljem Ognjenom Bagatinom i nastavljaju uspješno koračati putem koji je započeo njihov otac.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici https://www.facebook.com/bagatinclinic ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Pročitajte još i ...