Novi serum francuskog brenda koji djeluje poput injektivnog hijalurona

Serumi su često jedan od najzanemarivanijih dijelova dnevne rutine njege kože, iako znamo da stvaraju dodatnu barijeru koja kožu čuva od isušivanja, naročito tijekom hladnih, zimskih dana. Bilo da ste u potrazi za anti-age proizvodom, želite smanjiti crvenilo ili tek svojoj koži  pružiti dodatnu dozu hidratacije, za sve to postoji serum koji može učiniti čuda.

Serumi imaju laganiju i viskozniju strukturu od krema pa ih nanesite na svježe oprano lice, prije kreme, i ujutro i navečer. Tako će serum djelovati direktno na kožu, dok će hidratantna krema zadržati njezinu vlagu i intenzivno je hidrirati.

Serumi za sve tipove kože

Sve najveće svjetske kozmetičke kuće, ali i manji, pa čak i manifakturni proizvođači u svojim asortimanima imaju serume koji zadovoljavaju sve moguće zahtjeve kože te stoga sasvim sigurno možete pronaći proizvod koji bi u potpunosti odgovarao vašoj koži. A ono što većina nas očekuje od kvalitetnog seruma su hidratacija, učinak popunjavanja, smanjivanje bora i regeneracija.

Upravo te karakteristike ima novi Booster serum s hijaluronskom kiselinom francuske tvrtke Novexpert koji je ovih dana predstavljen u Zagrebu.

Hijaluronska kiselina za manje bora

S 3,2% čiste hijaluronske kiseline ovaj serum predstavlja ekvivalent 40 injekcija hijalurona. Već je poznato da Novexpert hijaluronska kiselina ima 4 različite veličine čestica tj. molekularne mase hijaluronske kiseline, ali novost je da Booster sada dvostruko jače djeluje na bore, zahvaljujući puno većoj količini hijaluronske kiseline male molekularne mase.

Ovaj serum počinje djelovati već u prvih pet minuta od nanošenja te će trenutačno popuniti bore. Njegov je učinak dugotrajan, a kožu će, već nakon prvog korištenja, ostaviti površinski zaglađenijom i punom. Nakon dulje upotrebe, bore će biti smanjene, koža zategnutija i čvtšća, a sinteza našeg vlastitog kolagena i hijalurona bit će povećana za 31%.

Pet Omega masnih kiselina

Novexpert je predstavio i novosti iz svoje linije s 5 OmegaBogatu kremu s Omegama i Extra bogatu kremu s Omegama. Obje su kreme namijenjene osobama s dehidriranom kožom, hidratiziraju i štite kožu, djeluju umirujuće, regenerirajuće i anti-age te dubinski njeguju kožu.

Riječ je o jedinstvenom tretmanu za njegu koji sadrži sve Omega kiseline u samo jednom pakiranju: Omegu 3 za obnavljanje stanica kože, Omegu 5 zbog svojih antioksidativnih svojstava, Omegu 7 zbog jedinstvene količine vitamina A, C i E te Omege 6 i 9 zbog ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama.

Proizvode branda NovExpert u Hrvatskoj možete nabaviti putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. , u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te u novom Novexpert web shopu , na kojem je upravo aktivan fenomenalan popust.

Pročitajte još i ...