Novosti iz Lancômea

Iz legendarnog francuskog brenda Lancôme ovog nam proljeća stižu prekrasne novosti.

Nakon što su prije 30 godina osmislili i lansirali Rénergie liniju proizvoda koju su odmah zavoljele žene diljem svijeta, sada nam Lancôme predstavlja novi proizvod koji znatno pridonosi volumenu kože te njezi protiv bora i tamnih mrlja – Rénergie H.C.F. Triple Serum.

Revolucionarna formula koja u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim i istodobnim učincima na znakove starenja kože, a do sada su se smatrali nekompatibilnima: hijaluronsku kiselinu, vitamin C + niacinamid i ferulinsku kiselina.

Nova generacija dermokozmetičkih aktivnih sastojaka

Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do 1000 puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću uz pomoć hidratacije. Nova generacija ovog sastojka poboljšano prodire u kožu i zadržava se u njoj (zadržava se u koži 13 puta dulje od standardne hijaluronske kiseline).

Derivat vitamina C i niacinamid (vitamin B3) pridonose kontroli tena kože i učinkoviti su protiv tamnih mrlja. Niacinamid pomaže umiriti kožu i istodobno spriječiti pigmentaciju. Derivat vitamina C pomaže ujednačiti ten kože.

Ferulinska kiselina dobiva se iz rižinih klica ili mekinja s pomoću zelene kemije. Kao snažan antioksidans, neutralizira štetu uzrokovanu slobodnim radikalima kako bi zaštitila kožu od starenja. Ojačavajući kožnu barijeru, ovaj sastojak pomaže i poboljšati kvalitetu kože.

Svaki od ovih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka drži se u zasebnom spremniku kako bi se spriječio utjecaj zraka, svjetlosti i nečistoće te kako bi se očuvala optimalna učinkovitost prije nego što se sastojci pomiješaju pri nanošenju s pomoću trostrukog aplikatora.

 

Oui. La vie est belle

Deset godina nakon slogana La Vie est BelleLancôme obnavlja svoj bezvremenski manifest o sreći uz riječi: Oui, La Vie est Belle.

Za ovu priliku Lancôme ponovo surađuje parfumerima Anne Flipo i Dominiqueom Ropionom (IFF), kreatorima parfemske vode La Vie est Belle iz 2012. Ujedinili su se da bi stvorili novo, slavljeničko izdanje i dodatno istaknuli plemenite sastojke originalnog mirisa.

 

Miris donosi sočne note maline, zatim se otkriva golem buket prepun cvijeća, u kojem se Iris pallida, gurmanska rapsodija koja nosi originalno izdanje ovog mirisa, stapa s trima najprepoznatljivijim cvjetovima ovog brenda u velikodušnim omjerima. Arapski jasmin, simbol ljubavi, suptilno unosi magnetsku privlačnost, dok ylang-ylang zrači svojom istodobnom senzualnom i neznatno pikantnom energijom sunca te obasjava toplom i intenzivnom svjetlošću. Esencija damaščanske ruže, koja dobiva iz ručno ubranih ruža iz Turske, pršti u svojoj raskoši.

Tu su i nove esencije, osmišljene posebno za Lancôme: esencija pačulija otkriva intenzivne drvenaste note, dok obogaćeni cvijet Iris pallida dodaje praškastu eleganciju. Kombinacija tih dvaju sastojaka u mirisu Oui, La Vie est Belle istodobno je senzualnija, dragocjenija i zamamnija nego prije. Isprobajte ga već ovog proljeća.

Pročitajte još i ...