Obožavana Idôle linija lansirala je vrhunsku maskaru koja će vas oduševiti

Nova Idôle maskara renomiranog brenda Lancôme oduševljava ne samo iznimnom formulom, već i besprijekornim dizajnom.

Idôle je simbol moderne, suvremene generacije neustrašivih i snažnih žena. Slijedeći uspješno lansiranje Idôle mirisa, Lancôme doseže nove uspjehe s revolucionarnom maskarom, Lash Idôle s trenutnim učinkom podizanja trepavica s nevjerojatnim volumenom.

Dosad neviđeni rezultati

Lash Idôle maskara je stvorena za žene koje ne pristaju na kompromise. Za maksimalan volumen, nevjerojatno podizanje trepavica i bez osjećaja težine na trepavicama u trenu s novom četkicom i formulom iz Lancômea.

Desetljeća istraživanja i inovacije satkana su u jednu moćnu, vrhunsku maskaru koja pruža dosad neviđene rezultate.

Nova maskara poznatog brenda zaista pomiče granice – svaka trepavica je definirana, naglašena i voluminozna – i to do 24 sata nakon nanošenja. Ova maskara ne stvara grudice na trepavicama već pruža voluminozni izgled  – pa više nećete morati niti razmišljati o umjetnim trepavicama. Pripremite se na trepavice kakve ste oduvijek željeli!

Inovativna zakrivljena četkica – krije li se u njoj tajna uspjeha?

Još jedna inovacija koju nalazimo u Lash Idôle maskari je dizajn četkice. Četkica s 360 mikro dlačica različitih veličina naglasit će svaku pojedinu trepavicu, a njen se zaobljeni oblik savršeno prilagođava trepavicama različitih duljina.

Istovremeno će definirati, podići i volumizirati čak i najmanje trepavice, a rezultat će biti ne samo povećan volumen, već i uvijene trepavice.

Revolucionarno lagana gel tekstura

Više od jednostavne formule, Lancôme je formulaciju maskare podigao na višu razinu. Lash Idôle sadrži ekstrakt bijelog čaja i manju količinu voska, što rezultira gel teksturom koja obavija baš svaku trepavicu, klizi bez osjećaja težine na trepavicama i pruža iznimno snažnu crnu boju i visoku pigmentaciju.

Uz to, volumen je postojan do 24 sata, a unatoč tome – uklanja se vrlo lako, bez potrebe za agresivnim trljanjem očiju prilikom skidanja makeupa.

Pobjednička kombinacija odobrena od strane stotina žena

S Lash Idôle pripremite se za trepavice kakve ste oduvijek željeli. Rezultati su pokazali kako se nakon samo tjedan dana korištenja 95% žena slaže da odmah podiže trepavice, njih 90% se slaže da ne stvara grudice, 92% se slaže da su trepavice na izgled duže, dok ih 94% tvrdi da su trepavice na izgled većeg volumena.

Možda najviše o kvaliteti ove maskare govori činjenica da je njome oduševljena i jedna od najpoznatijih vizažistica na svijetu, Lisa Eldridge, Lancôme Make-up Kreativna Direktorica – poznata po slavnim klijentima poput Kate Winslet i Nicole Kidman.

„Opsjednuta sam ovom maskarom, nevjerojatno je ugodna za oči, definira svaku trepavicu, podiže je i daje joj volumen. Različite duljine dlačica omogućuju volumen i podizanje svake trepavice od samog korijena. I što mi je najvažnije kao makeup artistici – ne razmazuje se, ne stvara grudice i ne ostavlja mrlje ispod očiju“, izjavila je Lisa.

Lisa Eldridge

Izgled s potpisom Idôla

Uglađenošću i modernom ženstvenosti kojom odiše Idôle miris, upravo i pakiranje Lash Idôle maskare prkosi estetici tradicionalne maskare.

Ova maskara dolazi u crnom-rose gold pakiranju oblih kutova. Doista je umjetničko djelo.

Pročitajte još i ...