Obožavana linija luksuznog brenda lansirala novi proizvod – idealan za urbane žene

Prošle je godine jedan od najistaknutijih luksuznih brendova za njegu kože, YSL, predstavio liniju PURE SHOTS – ova mala, ali sveobuhvatna linija s ciljanom njegom obećavala je brze i učinkovite rezultate.

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil.

Urbani stil života ubrzava starenje za 40%

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil.

Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40%.

Moćni sastojci sa snažnim učincima

Linija Pure Shots sastoji se od čistih formula čiji je izvor priroda. Prilikom rada s moćnim i izdržljivim biljkama u vrtovima Ourika u Maroku, YSL Beauty nadzire njihovu sadnju, analize i berbu. Ove se biljke uzgajaju u ekstremnim klimatskim uvjetima i proizvode moćne aktivne sastojke sa snažnim učincima na kožu.

YSL Beauty pažljivo je odabrao prave moćne aktivne sastojke putem ispitivanja učinkovitosti te je stavio svu tu blagodat i moć vrtova YSL Beauty Ourika u proizvode Pure Shots. Iznimno je bitno spomenuti da su mnoge bočice iz linije Pure Shots ‘refillable’ odnosno vrlo jednostavno se može kupiti refil seruma ili kreme, što je u korak s načelima brenda o ekološkoj održivosti, a i cjenovno pristupačnije krajnjim korisnicima.

Prozračna zaštita za svaki dan

Nakon hidratantnog losiona, 4 seruma (‘zvjezdanog’ proizvoda tj. seruma Night reboot za noć i 3 dnevna seruma), te Perfect Plumper kreme, Pure Shots linija je bogatija za još jedan proizvod, a to je AIRTHIN UV DEFENDERčista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju.

Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernom UV zračenju, onečišćenju i prašini koji ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu. UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju. Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika, ali su klasične kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu.

Osam puta lakša od klasičnog SPF-a

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom, nesmetano za svakodnevno nošenje i kao bazu prije make up-a. Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu.

Optimalna doza stopostotnog niacinamida pomaže jačati kožnu barijeru u borbi protiv vanjskih agresivnih čimbenika (UV zraka, onečišćenja i prašine), a ekstrakt kore citrusa iz Maroka pomaže kožu čistiti i štititi od oksidativnog stresa.

Ti sastojci obogaćuju izrazito tanku teksturu kreme, koja omogućava koži da diše. Uz samo nekoliko kapi koža je učinkovito zaštićena od agresivnih čimbenika u gradskom okruženju te može slobodno disati.

Moćna tehnologija: prozračna i bez ulja

Tanki prozračni sloj ove kreme odlična je podloga za nanošenje šminke jer ne masti kožu i ne čini je ljepljivom. Kora citrusa (ili citrus medica limonum) zapravo je kora limuna iz vrtova YLS Beauty Ourika Gardens u Maroku.

Kora citrusa ručno ubranih u proljeće bogata je svojstvima koja su korisna za kožu: sadržava eterična ulja, flavonoide, vitamin C i još mnogo toga. Ekstrakt kore citrusa ima detoksikacijski učinak i pomaže u borbi protiv oksidativnog stresa. Štiti kožu kako bi osigurala svježiji i mladolik ten.

Airthin UV Defender dolazi u pakiranju proizvoda za zaštitu od UV zraka nove generacije. Njegova jedinstvena kapaljka spoj je praktičnosti i preciznosti: osigurava čistu, higijensku i jednostavnu upotrebu te otpušta samo željenu količinu proizvoda, pri čemu ne stvara neželjeni nered i nepotrebno trošenje.

Detalje o cijeloj liniji Pure Shots pronađite na douglas.hr.

Pročitajte još i ...