Ovaj anti-age dodatak prehrani usporava starenje lica

Zdrava koža lica preduvjet je ljepote, ali mnogim ženama teško je dostižna. Ubrzan tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici, ali i starenje utječe na najveći ljudski organ, pri čemu je koža lica najizloženija i najosjetljivija. Starenje lica nisu samo bore, već i oslabljen tonus kože, beživotan ten, umoran izgled te gubitak punoće kože.

Godine utječu na svaki djelić našeg tijela, no zbog tanke kože i izloženosti vremenskim uvjetima, prvi znakovi starenja javljaju se na našem licu. Osim toga, naše je lice prvo što drugi vide, njime komuniciramo i izražavamo emocije, pa je i najmanja promjena fizionomije više nego uočljiva. Proces starenja razlikuje se od osobe do osobe, kao i brzina kojom se promjene događaju, no nekoliko je znakova starenja zajedničko svima. Karakteristična pojava gotovo svim osobama nakon 30-e je polagani gubitak volumena lica, spuštanje vrška nosa zbog slabljenja vezivnog tkiva oko hrskavice, kao i opuštanje kože na obrazima i oko usana zbog gubitka masnog tkiva.

S godinama se smanjuje volumen masnih stanica u našem licu, prvenstveno u području obraza, čela i oko očiju, što uzrokuje opuštanje tih dijelova lica, ispuhan izgled i uvučene konture. Istovremeno, masne se naslage talože u donjem dijelu našeg lica, zbog čega se stvara podbradak i efekt opuštene brade i vrata. Struktura kože također se mijenja s godinama zbog gubitka hijalurona i kolagena, čime naša koža postaje sva manje elastična, isušena i podložna nastanku dubljih bora i linija.

Znakovi starenja mijenjaju oblik, konture i strukturu našeg lica na suptilne načine, ali te promjene s godinama postaju izrazito vidljive. Osobe čije lice s vremenom počinje izgledati tužno, namrgođeno i umorno, vrlo se vjerojatno samo susreću s gubitkom volumena. Razvojem kozmetologije i estetske medicine razvili su se i različiti proizvodi koji licu vraćaju svježinu i mladolik izgled, no može li se kućnom beauty rutinom utjecati na sve znakove starenja, uključujući i pad tonusa i gubitak volumena lica?

Najbolji biraju najbolji anti-age suplement

Na pitanje iz gornje rečenice orgovorili su najbolji dermatolozi na ovogodišnjem izboru Estetica Premium Product glasajući u kategoriji Najbolji anti-age dodatak prehrani. Pobjednikom je proglašen Advanced Nutrition Programme™ Skin Ultimate, koji će u samo 28 dana iznutra nahraniti najdublje slojeve kože i zadovoljiti sve preduvjete za zdrav i besprijekoran ten.

Advanced Nutrition Programme™ Skin Ultimate

Advanced Nutrition Programme™ linija je suplemenata u kojoj se posebno ističe program naziva Skin Ultimate, koji će u samo 28 dana iznutra nahraniti najdublje slojeve kože i zadovoljiti sve preduvjete za zdrav i besprijekoran ten. Formuliran kao sveobuhvatna anti-age potpora ljepoti, osigurava koži sve potrebne elemente u svakoj fazi rasta stanica, čime neće biti samo površinski zaglađena, već istinski zdrava od najdubljih slojeva do površine.

Nakon godina pomnog istraživanja, znanstvenici koji stoje iza ove linije proizvoda, formulirali su kombinaciju od pet specifičnih vitamina i antioksidansa u praktičnim dnevnim dozama pospremljenih u male kapsule. Svaka doza sadrži vitamine A i D koji donose zdravlje koži, ali i osnažuju imunosni sustav, mišiće i zube. Tu su i Omega 3 i 6 masne kiseline, neophodne za obnovu i zaštitu osjetljive i suhe kože te čak 7 antioksidansa, među kojima su ekstrakti zelenog čaja, koštica grožđa, kurkuma, beta-karoten, lutein i likopen. Zahvaljujući ovom sastavu, ovi su suplementi izvrstan odabir prije i tijekom ljeta – jer pomažu koži u obrani od štetnih utjecaja UV zračenja.

Skin Asta-Boost kombinira snagu astaksantina i biotina te štiti svaki sloj kože od oksidativnog stresa, a ekstrakt kore bora, osim što dokazano djeluje na posvjetljivanje hiperpigmentacija i drugih mrlja na koži, utječe i na jačanje kolagena i elastina, dva ključna gradivna elementa kože.

A evo što su naši ugledni dermatolozi rekli o Advanced Nutrition Programme™ Skin Ultimate proizvodu., nazvavši ga suplemenatom koji je predstavnik nove ere u njezi kože, kose i noktiju.

Advanced Nutrition Programme™ Skincare Ultimate odlična je kombinacija dodataka prehrani, koji poboljšava kvalitetu dlake kose, a odličan za kožu i nokte, kaže dr. Ivana Hlevnjak i dodaje:

“Ovaj britanski brend nutrikozmetike poseban je po filozofiji da unosom kombinacije vrhunskih suplemenata stvaramo podlogu za aktivno djelovanje kozmetičkih pripravaka. Program pod nazivom SkinCare Ultimate je mjesečni program uzimanja suplemenata koji traje 28 dana, a svakog dana uzima se pet ciljanih suplemenata koji sadržavaju sve nutrijente potrebne za zdravlje i ljepotu kože i kose”, kaže dr. Hlevnjak. 

Članica dermatološkog žirija Estetica Premium Product 2022, dr. Maja Kovačević, o ovom je proizvodu rekla: “Advanced Nutrition Programme™ Skin Ultimate je moj favorit i odlična je kombinacija vitamina, minerala i antioksidansa. Vrlo praktično pakiranje, pogodno za nošenje na posao i na putovanja. Pet kapsula, koje se svakodnevno uzimaju 28 dana, sadrže vitamine A i D te omege 3 i 6, zatim 7 antioksidansa, među kojima i astaksantin. Ovaj program posebno je ponosan na još jedan sastojak – ekstrakt kore bora, koji djeluje na posvjetljivanje hiperpigmentacija na koži te utječe na jačanje kolagena i elastina.”

Dr. Jelena Jakić slaže s njom i nastavlja kako je učinak vidljiv nakon dva mjeseca – koža je zdravija, a kosa snažnija.

“S obzirom na tempo života, sve što pojednostavljuje potrebne dnevne rutine je poželjno. Stoga je Skin Care Ultimate, s konceptom objedinjenih vrhunskih suplemenata za svaki dan, našao u meni obožavatelja”, zaključuje dr. Jakić.

Pročitajte još i ...