Ovo sigurno niste znali o estetskoj liječnici koja ostvaruje beauty snove Splićanki

Sjajne vijesti stižu nam iz najveće dalmatinske beauty oaze, Poliklinike Dermamed. Naime, njezinoj vlasnici, dr. Anđeli Prolić Medicinski je fakultet u Splitu, u povodu 25. obljetnice postojanja, uručio posebno priznanje – kao prvoj studentici koja je na tom fakultetu diplomirala.

Kao što je poznato, dr. Prolić je završila Medicinski fakultet, ali ono što je manje poznato je da je to učinila u najkraćem mogućem roku. Naime, fakultet je upisala 1997., a diplomirala je 2003. godine – i to kao mlada majka.

Vlastita poliklinika kao kruna karijere

Od studentskih dana do danas, kruna njezine karijere, u kojoj je spojila medicinsko znanje i strastveno praćenje wellness trendova, utemeljenje je Poliklinike DermaMed. Neke od najpoznatijih Hrvatica na popisu su njezinih stalnih klijentica, a potpuno vjeruju i njezinoj netom lansiranoj liniji luksuzne preparativne kozmetike.

No, krenimo od početka. Nakon završetka studija medicine, dr. Prolić je radila je u praksi i upisala poslijediplomski magistarski studij u području biomedicine, a kasnije u Zagrebu doktorski studij. Tada otkriva svijet ljepote pa produbljuje svoje znanje i razumijevanje procesa u tijelu koji utječu na starenje kože. Počinje se educirati u području estetske i anti-age medicine te svaki slobodan trenutak provodi usavršavajući se u europskim i američkim klinikama, kako bi stekla što više praktičnih vještina i recentnih znanja.

„DermaMed je poliklinika u kojoj vrhunski educirano osoblje koristi najsuvremeniju aparaturu i najnovije dokazano učinkovite nekirurške metode pomlađivanja. Nudi spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije te na jednom mjestu pruža cjeloviti pristup, od dijagnostike do plana tretmana prilagođenog potrebama pojedinog klijenta“, kaže dr. Anđela Prolić.

Linija DermaMed kozmetike

Otvarenjem svoje klinike, pokrenula je i vlastita istraživanja, jer usprkos premium uređajima s kojima svakodnevno radi, uvjerena je da je svakoj osobi potrebno pristupiti pojedinačno. „Svaka osoba i svaki problem s kožom je duboko individualan i tako mu pristupamo. Čitav konzilij stručnjaka svakodnevno razmatra probleme svakog pojedinog klijenta, odlučujući koji protokol je najučinkovitiji i koji će u potpunosti ispuniti klijentove želje“, objašnjava naša sugovornica.

Početkom ove godine, u želji da svojim klijentima osigura i vrhunsku njegu kože kod kuće, lansirala je liniju luksuzne, preparativne kozmetike inspirirane prirodom.

„Sve su formule napravljene od sastojaka preuzetih iz prirode, pomno su provjereni i dermatološki testirani kako bi se osigurala premium kvaliteta te kako bi koži u što kraćem roku vratili sjaj i svježinu“, navodi dr. Prolić, ističući da je DermaMed kozmetika, u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

Pročitajte još i ...