Ovo su nova hit mjesta u gradu za filere

Kažu da vježba čini majstora, no mi bismo uz vježbu, svakako dodali i talent, smisao za estetiku, stručnost i – beskompromisnu posvećenost svakom pacijentu.

Barem kad su u pitanju liječnici u čijim se čekaonicama svakodnevno susreću poznate i nepoznate zagrebačke dame željne njihovog profinjenog estetskog oka – i neupitnog umijeća.

Njihova su imena odavno na listama virtuoza s filerima

Bilo da vam je u cilju popraviti neku nesavršenost, istaknuti crte lica, remodelirati određenu regiju, ukloniti znakove starenja ili pak popraviti kvalitetu i teksturu kože, u svakom je slučaju ključno da rezultat bude prirodan, suptilan i u skladu s karakteristikama vašeg lica.

Izgled kao „iz kalupa“ već odavno nije u modi, a o prirodnosti rezultata nećete morati brinuti prepustite li se u ruke ovih vrhunskih stručnjaka.

Neka se imena na estetskoj sceni već godinama ističu kao Crème de la crème, najbolji od najboljih, profesionalci u čijim rukama svako lice dobiva dozu profinjenosti, sklada i mladolikosti. Virtuozi s filerima postali su svojevrsni celebrityji, a činjenica da za njihova imena danas znaju sve ljubiteljice estetskih tretmana, dovoljno govori sama za sebe.

Nove adrese u Zagrebu koje želite posjetiti

Kad su u pitanju najpopularniji anti-age tretmani, oni hijaluronskim filerima, neka su zagrebačka mjesta već odavno ucrtana u kartu najboljih, no vijesti o otvaranju novih poliklinika naišle su na lavinu oduševljenja – jer iza njih stoje liječnici s pravom vojskom vjernih pacijentica i klijentica.

Zagrepčanke su talent ovih liječnika već davno otkrile – iza njih su godine edukacije, usavršavanja i neprestanog rada na području estetike lica. Vijesti o otvaranju novih estetskih adresa svakako su samo „šlag na torti“ – predstavljamo tri nova mjesta u Zagrebu koja će svaka ljubiteljica filera htjeti posjetiti.

Poliklinika Bolanča

Dr. sc. Željana Bolanča već je godinama jedna od omiljenih dermatologinja i estetskih liječnica u Zagrebu. Dugogodišnje kliničko iskustvo, kao i rad u privatnoj poliklinici, svrstali su među najprepoznatljivija imena na dermatološkoj sceni, a kad su u pitanju tretmani hijaluronskim filerima, poznata je po devizi: „manje je više“.

Njene su pacijentice oduševljene iznimnom stručnošću ove liječnice, ali i iznimno suptilnim, prirodnim i skladnim rezultatima. Strastvenu posvećenost području estetske dermatologije pokazuje i kroz prenošenje znanja kolegama – službeni je trener i edukator tvrtke Allergan Aesthetics za Hrvatsku – za aplikaciju Juvederm dermalnih filera i Vistabela (botoxa).

Na radost brojnih pacijentica i pacijenata, dr. sc. Bolanča nedavno je sa suprugom, uglednim ginekologom i subspecijalistom za humanu reprodukciju, prim. dr. sc. Ivanom Bolančom, otvorila vlastitu polikliniku – Polikliniku Bolanča.

Kad su u pitanju estetski tretmani, liječnica tvrdi kako su fileri i dalje broj 1, a sudeći po iznimno pozitivnim reakcijama kolega i pacijenata, nimalo nas ne čudi činjenica da je Poliklinika Bolanča u Gradišćanskoj ulici na broju 30. ubrzo nakon otvaranja postala hit zagrebačka adresa za filere.

Poliklinika Duduković u novom ruhu

Nakon dugogodišnjeg iskustva u plastičnoj kirurgiji i estetskoj industriji, prije nekoliko godina dr. sc. Mladen Duduković otvorio je Polikliniku Duduković u centru Zagreba, a ubrzo nakon toga i kliniku posvećenu kirurgiji, D Klinik.

Njegova je poliklinika u rekordnom roku postala jedna od omiljenih estetskih adresa u metropoli, jer je ovaj šarmantni kirurg i vrhunski estetičar na glasu kao jedan od najvećih stručnjaka za pomlađivanje u Zagrebu. Poznat je i po iznimno bogatom iskustvu u neinvazivnim metodama pomlađivanja, posebno kad su u pitanju hijaluronski fileri. U više je navrata izjavio kako bi estetski zahvati i tretmani trebali „šaptati, a ne vikati“, a upravo je zbog takvog pristupa, vještih ruku i istančanog ukusa za estetiku stekao stotine vjernih pacijenata koji o njemu imaju samo riječi hvale.

Poznat je i po iznimnim makeoverima u kojima samo pomoću filera i botoxa potpuno transformira lice pacijentica, no jednako je vješt i sa suptilnim promjenama koje naglašavaju prirodnu ljepotu i crte lica njegovih pacijentica. Nedavno je Poliklinika Duduković osvanula u novom ruhu, no dame oduševljene njegovim umijećem ne moraju brinuti – dr. Dudukovića i dalje će moći pronaći na Mažuranićevom trgu, samo će s broja 3 prošetati nekoliko koraka do oznake broj 5.

Boutique Clinic Skinova

Krajem prošle godina u samom centru Zagreba, u Gundulićevoj 56., otvorena je Boutique klinika za estetsku medicinu –  Skinova, koja je svojom ponudom i kreativnim konceptom oduševila zagrebačku beauty scenu. Unatoč pandemijskoj godini, njena je jedinstvena atmosfera oduševila brojne Zagrepčanke, a njen vlasnik, dr. Josip Lovrić, prometnuo se u jednog od najtraženijih zagrebačkih liječnika za tretmane filerima.

Nakon višegodišnjeg rada u estetici, ovaj je liječnik kreirao mjesto koje svakom pacijentu osigurava osjećaj opuštenosti, intimne atmosfere i povjerenja, a u više je navrata istaknuo kako mu je prvi cilj otkriti potrebe i želje pacijenta te uspostaviti topao, prijateljski i pomalo obiteljski odnos.

Kad su u pitanju rezultati, dr. Lovrić poznat je po vrlo suptilnim korekcijama, koje prosječnom oku neće uvijek biti uočljive, no kako tvrdi – često je upravo u tome poanta.

Pročitajte još i ...