Pogledajte rezultate tretmana za oblikovanje tijela – zaista su spektakularni!

Uređaji za oblikovanje tijela omiljeni su saveznici svakoj dami u svakom dijelu godine. Bilo da je riječ o ljetu, proljeću ili pak cičoj zimi, ništa ne sprječava korištenje tih simpatičnih strojeva koji oblikuju tijelo i tope masne naslage.

Jedan od razloga za njihovu popularnost jest činjenica što su prilično  jednostavni za korištenje, pacijentu naravno. Ne zahtijevaju nikakvo vrijeme za oporavak, a vrlo su učinkoviti. Stoga nije niti čudo da su popularni kroz cijelu godinu, a naročito, pogađate – u ljeto i nakon njega.

Danas na raspolaganju postoji nekoliko različitih uređaja koji djeluju što na principu laserske tehnologije, ultrazvučne tehnologije i u kombinaciji tih dviju tehnologija. Postoje čak i uređaji koji rade kriolipolizu odnosno smrzavaju masne stanice. Toliko daleko je tehnologija napredovala!

Stoga kako bi vam olakšali odabir idealnog uređaja za vašu idealnu liniju odabrali smo ih nekoliko, ekstremno učinkovitih, kod vrsnih liječnika u renomiranim Poliklinikama.

Poliklinika Bagatin: Coolsculpting

CoolSculpting je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza, daje dugoročne rezultate koji problematična područja čine mnogo manje problematičnima. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. Kada se dogodi smrzavanje sala ili smrzavanje celulita, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što će rezultirati s do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Bagatin (@bagatinclinic)

CoolSculpting ili kriolipoliza nije primarno tretman za gubitak tjelesne težine. Ali je efikasan za žene i muškarce sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim načinom života, vrlo siguran i učinkovit način za smanjenje viška masnoće bez potrebe za liposukcijom. U Poliklinci Bagatin jedan tretman Coolsculptinga iznos 4 tisuće kuna, a cijena ovisi o paketima i kombinacijama s drugim tretmanima.

Poliklinika Arithera: Ultrazvučna liposukcija

Fokusirano korištenje ultrazvučnih valova precizno određene frekvencije za potkožnu eliminaciju masti smatra se jednom od najvećih inovacija u svijetu estetike.  Ultrazvučni valovi povećavaju međustanični pritisak, što uzrokuje puknuće membrane masnih stanica i istjecanje njihovog sadržaja, dok će istovremeno zagrijavanje tkiva pojačati aktivnost lipoproteina lipaze, zaduženog za pretvaranje masnog tkiva u glicerol i masne kiseline, koji tijekom i nakon tretmana istječu u međustanični matriks.

U narednih nekoliko dana, jetra i bubrezi će prirodnim procesima razgraditi i eliminirati ostatke masti iz organizma, zbog čega je prije, ali i nakon tretmana poželjno piti minimalno dvije litre tekućine dnevno. Specijalna bolnica Arithera nema istaknuti cjenik već je cijena dostupna na upit.

Poliklinika Lege Artis (Osijek): Zerona

Zerona je neinvazivna procedura za oblikovanje tijela koja koristi Erchonia ® LOW Laser Scanner. Mnogobrojnim kliničkim studijama je prikazano kako Zerona low laser stimulira stanice masnoće u emulzirajuću masnoću izvan stanice. Masnoća se kreće iz stanice kroz poru, koja je privremeno stvorena u staničnoj membrani. Stvarajući poru na masnoj stanici sadržaj masne stanice izlazi van te se stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava Rezultat na milijunima masnih stanica se očituje u smanjenju masne stanice što uzrokuje smanjenje obujma trbuha, bokova i bedra. Masne stanice nisu oštećene prilikom procesa a tisuće pacijenata isprobalo je ovaj tretman i u prosjeku su izgubili 9.2 centimetra u području struka.

Cijena laserskog tretmana Zerona u Poliklinici Lege Artis u Osijeku kreće se između 7 i 15 tisuća kuna, ovisno o broju tretmana i paketa.

Poliklinika Poliderma: MedContour Multipower

Med Contour Multipower je uređaj za nekirurško oblikovanje tijela koji koristi kombinaciju ultrazvuka i radiofrekvencije za smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita i zatezanje kože lica i tijela. Nakon tretmana tijelo se samo pobrine za ostatke masnih naslaga koje razgrađuje putem bubrega i jetre, te izbacuje iz tijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Poliderma (@poliderma)

Tretman je bezbolan i nema komplikacija. Proizvođač savjetuje paket od minimalno 3 do 5 tretmana u razmaku od 7-20 dana. Uređaj MedContour platforma znatno je bolji od prethodnog uređaja po rezultatima, te je poseban po brojnim revolucionarnim rješenjima. U Poliklinici Poliderma cijena tretmana ovisi o regiji tijela koja se tretira, a iznosi između 700 i 1.500 kuna.

Poliklinika Duduković: Onda

Onda predstavlja tehnološku revoluciju u području tretmana za tijelo, gdje je po rezultatima i sigurnosti naprosto bez konkurencije. Ovaj inovativan i jedinstven tretman bazira se na mikrovalovima, takozvanim Coolwaves, koji djeluju na masno tkivo i celulit te zatežu kožu, no pritom preskaču njezinu površinu i izravno targetiraju subdermalno tkivo. Mikrovalovi koriste frekvenciju od 2.45 GHz koju apsorbiraju adipociti, odnosno masne stanice. Samo sedam posto radiovalova zaostaje na površini kože, dok njih 93 posto odlazi u potkožno masno tkivo, što je i glavni cilj tretmana. Ondje uzrokuju metabolički stres masnih stanica, zbog čega se povećava njihova temperatura koja dovodi do promjene u kemijskoj strukturi. To u konačnici potiče metabolizam stanica koje se zbog toga počinju „znojiti“. To znojenje naziva se “blebbing” efekt i ne uzrokuje oštećenja na membrani masnih stanica već se one znojenjem prazne – i tako reduciraju.

Onda djeluje na vezivno tkivo i uspješno se rješava celulita, penetrira duboko u masne naslage te ih potiče na znojenje dok ne nestanu, a potiče i stvaranje novog kolagena koji utječe na zatezanje kože. U Poliklinici Duduković cijena tretmana kreće se između 1400 do 4200 kuna.

Pročitajte još i ...