Što svake godine privlači 34 000 klijenata u ovu zagrebačku polikliniku?

Prepoznatljiv simbol zdravstva, ali i ustanova koja se u posljednje vrijeme nametnula kao jedna od atraktivnih zagrebačkih beauty destinacija s inovativnom ponudom estetskih tretmana, ove godine slavi svoj 40. rođendan. Riječ je, dakako, o Poliklinici Aviva, nasljednici popularne Nemetove koja je kroz godine mijenjala imena, ali kvaliteta usluge, briga o zdravlju korisnika i timski rad ostali su postojani, čemu svjedoče brojni zadovoljni korisnici.

Više od 20 specijalnosti

Poliklinika Aviva davne se 1979. godine razvila iz Centra za dijagnostiku, a 1997. godine registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku čime je postala prva poliklinička ustanova u Hrvatskoj koja počinje sa samostalnim radom na tržištu.

Danas je riječ o poliklinici koja nudi mnoštvo djelatnosti na jednom mjestu, a tome u prilog govori lepeza od čak 24 specijalnosti čije su temelje postavili i čine vrhunski stručnjaci, najugledniji liječnici i medicinsko osoblje, redom profesori medicinskog fakulteta, doktori znanosti, primarijusi, specijalisti i subspecijalisti.

Stručni tim od čak 72 liječnika, od kojih je 29 stalno zaposlenih u Poliklinici Aviva, pruža cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda, a na raspolaganju im je pritom najmodernija dijagnostička oprema koja osigurava najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje.

Anti-age metode po mjeri moderne žene

U dugogodišnjoj tradiciji mogu se pohvaliti brojnim inovacijama, naročito u privatnom sektoru, pa su tako među prvima započeli s razvijanjem i obavljanjem sistematskih pregleda u okviru pružanja usluga „U jednom danu, na jednom mjestu“ čega se drže i danas, a sve u svrhu očuvanja zdravlja.

Osobitost ove zagrebačke poliklinike počiva u interdisciplinarnom pristupu kroz „Centre zdravlja“ temeljem kojih pokrivaju gotovo sve specijalnosti današnje medicine kao što su interna medicina, kardiologija, estetska dermatologija, neurologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, ginekologija, psihologija, medicinski fitness, nutricionističko savjetovanje te brojne druge.

Prateći svjetske trendove i osluškujući potrebe svojih klijenata, Poliklinika Aviva u svoju je ponudu uvrstila i estetsku medicinu, pa ćete tako na jednom mjestu pronaći neinvazivne, moderne anti-age metode, prilagođene užurbanom ritmu modernog čovjeka koji nema vremena za dugotrajni oporavak. Želite li se pomladiti s vidljivim rezultatima i osjećati da ste uložili u nešto vrijedno novca, trebate znati što od tretmana očekivati i kako prepoznati koji vam je „najpotrebniji“, a u tome će vam pomoći stručni i profesionalni tim liječnika ove poliklinike.

Sve obavite u jednom danu

Zahvaljujući tradiciji dugoj 40 godina, praćenju noviteta i individualnom pristupu, Polikliniku Aviva godišnje posjeti 34 000 korisnika. Osim toga, obavljaju oko 80 000 ciljanih usluga i pregleda te oko 15 000 sistematskih pregleda, a njihovi su zadovoljni korisnici svih dobnih skupina – od najstarijih Zagrepčana koji su već premašili 100. godinu života, do onih najmlađih od svega 3 mjeseca starosti.

Vrhunski specijalisti i suvremena medicinska oprema Poliklinike najbolje su jamstvo da ćete u kratkom roku te uz individualan pristup obaviti pretrage koje već dugo vremena odgađate – na jednom mjestu, u jednom danu.

Pročitajte još i ...