Jedini tretman u Europi za ravan trbuh i tanja bedra bez jo-jo efekta konačno u Zagrebu

Iako je ovo proljeće proteklo bitno drugačije nego što smo navikli, a pripreme za ljeto uključivale su mnogo više sjedenja ispred televizora i mnogo manje odlazaka u teretanu od planiranog – topliji dani ipak su stigli.

Na +30 stupnjeva svi „grijesi“ izlaze na vidljivo

Možda ih nećemo provesti na prekrasnim pješčanim plažama i u krcatim koktel barovima na egzotičnim destinacijama, no to ne znači kako nam se dobro poznatih +30 celzijevaca neće prišuljati i natjerati nas da pokažemo sve „grijehe“ iz vremena karantene i nižih temperatura.

A kad su ženske boljke u pitanju, nakupljeni kilogrami, masni jastučići i opuštena koža svakako se nalaze na samom vrhu liste, barem kad su ljetni mjeseci u pitanju. Zato smo odlučili provjeriti što se krije iza najiščekivanije tehnologije u polju oblikovanja tijela – najnovije generacije uređaja za ciljano oblikovanje tijela koja donosi rješenje i za osobe s izraženijim viškom kilograma.

Prvi primjerak u Europi nalazi se na najopremljenijoj adresi estetike

Po odgovore se nismo morali zaputiti daleko – jedna od najmodernijih poliklinika u Europi i svakako najopremljenija adresa u Hrvatskoj nalazi se u Zagrebu. Poliklinika Bagatin predvodnik je kad su u pitanju sofisticirane tehnologije i najnaprednija neinvazivna rješenja, a upravo se na njihovoj zagrebačkoj adresi nalazi i najnoviji hit – Emerald laser za oblikovanje tijela. Riječ je o prvom primjerku najnovijeg hladnog lasera u Europi, koji zahvaljujući zrakama iz čak deset diodnih glava precizno pronalazi i smanjuje masne stanice, ekstrahirajući iz njih masnoću i nepotrebnu tekućinu, bez oštećenja same stanice.

Ovakav je tehnološki napredak omogućio bezbolno, brzo i 100 % sigurno preoblikovanje tijela, bez nepoželjnih nuspojava – a zahvaljujući vrlo preciznom tretiranju, Emerald hladni laser neće samo ukloniti masno tkivo s tretiranih područja, već i zategnuti opušteni višak kože, a o njegovoj učinkovitosti i sigurnosti svjedoči i činjenica da je odobren od strane poslovično strogog američkog FDA-a.

Najbrže uklanjanje masnih naslaga – u 30 minuta do „ljetne figure“

Što uopće znači pojam hladni laser, kako ova napredna tehnologija funkcionira i što je važno prije tretmana znati?

Nazvan i neinvazivnom liposukcijom, hladni laser djeluje na principu izlučivanja sadržaja iz masnih stanica, a oslanja se na prirodno izlučivanje viška masnoća kroz limfu i mokraćni sustav. Jednostavnije rečeno – hladna će laserska zraka stvoriti pore na masnim stanicama, kroz koje će sadržaj isteći u međustanični prostor te se iz tijela izlučiti potpuno prirodnim procesima. Zahvaljujući sinergijskom djelovanju s prirodnim mehanizmima našeg tijela, ovaj tretman ne uzrokuje nikakve nepovoljne reakcije te je namijenjen baš svakoj osobi koja se bori s viškom masnih naslaga.

Izvrsna je vijest da je riječ o postupku koji je zaista moguće obaviti u pauzi za ručak – glavni dio tretmana traje svega 30 minuta, a nakon njega sijedi limfna drenaža koja će uravnotežiti protok tekućine u tijelu i poboljšati prirodno izlučivanje masnoća s tretiranih područja.

„Hladni duo“ nekirurški preoblikuje čitavo tijelo

Laserske diode postavljaju se na željena područja, a čitav se tretman odvija dok opušteno ležite na krevetu – prolazak hladnih zelenih zraka kroz kožu u potpunosti je bezbolan, a emulzificirana masnoća napušta tijelo kroz sljedećih nekoliko tjedana, bez da ste tog procesa uopće svjesni. Jedina promjena koju ćete primijetiti jest – znatno smanjen obujam tretiranih područja.

Izvrsna je vijest da je ova sofisticirana tehnologija namijenjena i osobama koje žele izgubiti veći obujam u centimetrima, što nije slučaj s većinom tretmana za neinvazivno oblikovanje tijela.

O Emerald hladnom laseru za smanjenje obujma tijela u svega nekoliko tretmana više možete pročitati i saznati ovdje.

Medicinski kozmetolozi Poliklinike Bagatin napredne medicinsko-estetske uređaje poznaju bolje nego itko, pa tako znaju da se najbolji rezultati ponekad dobivaju – kombinacijom komplementarnih tretmana. Tako će klijenticama koje žele prije ljeta „srediti“ nekoliko različitih regija na tijelu, složiti plan upravo mjeri njihovog tijela. Primjerice, tretman Emerald hladnim laserom stanjit će bedra i oblikovati noge, dok će CoolSculpting – vodeći tretman u svijetu za redukciju masnog tkiva na principu kriolipolize, reducirati opseg struka i „pločice“ izmamiti na vidljivo.

CoolSculpting, foto: Poliklinika Bagatin

Jedinstvenom tehnologijom zamrzavanja i eliminacije masnih stanica, CoolSculpting predstavlja bezbolnu alternativu liposukciji, a u svijetu je dosad izveden više od osam milijuna puta.

„Problematična područja“ ne moraju ostati problematična

Mnogima od nas problem su upravo „tvrdoglave“ regije poput trbuha, stražnjice, bedara ili pak nadlaktica – čiji obujam ne uspijevamo smanjiti čak niti višemjesečnim vježbanjem i dijetama.

Stručnjaci zagrebačke estetske meke tvrde kako je kombinacija kriolipolize i hladnog lasera idealna za tretiranje više područja istovremeno, pri čemu se CoolSculpting tretmanom masne stanice zamrzavaju, a tijelo ih prirodno eliminira u periodu od 3 mjeseca – na tretiranom se području ovako trajno eliminira čak 27% masnih stanica.

Victoria's Secret has posted a photo on Instagram with the following remarks: Live that dream & #SaleIntoSummer with deals on bras, panties & more! Ends 5.28. Twitter, 2018-05-28 12:37:59. Photo supplied by insight media. Service fee applies. NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 373169564, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Sve o CoolSculpting tretmanu ciljanog zamrzavanja masnih stanica koji je osvojio svijet svojim nevjerojatnim rezultatima u preko 8 milijuna odrađenih tretmana pročitajte ovdje.

Prije prvog tretmana, detaljni plan utvrđuje se sa specijalistima Poliklinike Bagatin, koji će mjerenjem pomoću Seca mBCA 15 medicinske analize i Styku 3D skeniranja obujma odrediti koja je kombinacija i intenzitet tretmana idealan upravo za kreiranje vašeg idealnog struka, užih bokova ili pak tanjih i čvršćih bedara i nadlaktica.

Naposljetku, važno je istaknuti i kako Emerald hladni laser, baš kao i CoolSculpting ne zahtijeva vrijeme oporavka, no oba tretmana podrazumijevaju slijeđenje stručnih preporuka vezanih za prehranu, unos tekućine, fizičku aktivnost i ostale faktore životnog stila. Što reći nego – uz pomoć stručnjaka ove renomirane poliklinike uživajte u tijelu koje ste oduvijek željeli.

Pročitajte još i ...