Zagrebačka poliklinika postala je top adresa za oblikovanje tijela

Prije nekoliko tjedana RTL televizija napravila je prilog u vijestima o dijagnostici pacijenata koji je izgledao poput science fiction filma.

Novinarka Amela Čilić stajala je ispred kamere, a ispod kože vidio se svaki mišić, masne naslage, pa čak i kostur koji govori gledateljima. Mnogi su po dizajnerskom interijeru prepoznali Polikliniku Milojević, ali do pojavljivanja dr. Nikole Milojevića u kadru nismo bili sigurni da je prilog uopće napravljen u Hrvatskoj.

„Ove godine smo uložili u najmodernije uređaje poput CoolScuptinga, Onde, Venus Vive, HydraFaciala te dijagnostiku NextMotionom i to nas svrstava među najmodernije estetske centre za oblikovanje i pomlađivanje u ovom dijelu Europe.

dr. Nikola Milojević

Dijagnostički uređaj koji skenira lice i tijelo pacijenata nabavili smo odmah nakon promocije uređaja u Monte Carlu. Planiramo daljnja ulaganja u tehnologiju, nove liječnike i medicinske sestre te općenito širenje posla“, kaže dr. Nikola Milojević i objašnjava sve novitete u Poliklinici.

CoolSculpting uklanja masne naslage smrzavanjem

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize. Stručnjaci koji su proizveli uređaj razvili su jedinstvenu tehnologiju koja doslovno smrzava i ubija masne stanice. Ovaj postupak daje dugoročne rezultate jer salo nije otporno na hladnoću te kad ga CoolSculpting smrzne vaše tijelo će izbaciti mrtve stanice u roku 2 do 6 mjeseci.“ opisuje popularni tretman dr. Milojević.

CoolSculpting, Poliklinika Milojević, leđa prije i poslije

CoolSculpting je namijenjen muškarcima i ženama sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim životom. Namijenjen je osobama blizu idealne težine, ali koji na nekom od devet ciljanih područja od npr. podbratka do trbuha imaju vidljive masne naslage koje često ne uspijevaju ukloniti niti vježbanjem niti dijetama.

Postupak CoolSculptingom izvodi se na devet ciklusa vidljivih masnih naslaga na područjima: podbratka, ispod čeljusti, na bedrima, trbuhu i bokovima te na grudima, leđima, ispod stražnjice i nadlakticama.

CoolSculpting, Poliklinika Milojević, podbradak prije i poslije

ONDU zovu i ‘čudesan tretman’

ONDA je inovativan i jedinstven tretman mikrovalovima, takozvanim Coolwaves, koji djeluje na masno tkivo i celulit te zateže kožu. Tretman je blag, bezopasan i vrlo učinkovit na ciljanim područjima. ONDA se naziva i čudesnim tretmanom za oblikovanje tijela, a značajni rezultati se vide i nakon samo tri-četiri zahvata“, kaže dr. Nikola Milojević.

ONDA je tretman koji uklanja vidljive nesavršenosti na koži uzrokovane mastima i celulitom djelujući mikrovalovima koji prodiru kroz kožu duboko u tkivo. Energija mikrovalova usmjerena je pod kožu te učinkovito uklanja masti i smanjuje celulit. Tretman potiče i nastanak novog kolagena te tako zateže kožu.

ONDA, Poliklinika Milojević, prije i poslije

„Kombinacijom CoolSculptinga i ONDA tretmana možemo zbilja oblikovati tijelo s iznimnim rezultatima“, napominje dr. Milojević

Venus Viva za mladoliku kožu

Venus Viva je frakcijska terapija koja poboljšava izgled kože koristeći revolucionarnu nanofrakcijsku radiofrekvenciju te SmartScan tehnologiju. Venus Viva je tretman za žene i muškarce svih tipova kože koji žele vratiti prirodan i mladolik izgled bez bolnih tretmana i oporavka.

Venus Viva, Poliklinika Milojević, prije i poslije

Tretman vraća mladolik izgled kože koji se vremenom mijenja pojavom bora, linija, promjenama u sastavu te pojavom kapilara i crvenila. S vremenom pore na koži izgledaju otvorenije, a bore oko očiju postaju dublje.

HydraFacial je hit u čišćenju kože

HydraFacial je tretman pomlađivanja kože koji čisti, polira i vlaži kožu te pri tome nanosi posebne serume koji hrane kožu tako da nakon tretmana dobivate blistav ten. Serumi u sebi sadrže šećerne kiseline, salicilne i glikolne kiseline koje rade kemijski piling kože, a koja se na kraju tretmana pomlađuje crvenim i plavim led svjetlom.

„Isprobao sam tretman i koža mi se nikad nije činila čišćom. HydraFacial je fantastičan! Zapanjite se tek kad nakon tretmana vidite prvo svoje lice, a onda i što je sve uklonjeno iz vaše kože. Uopće me sad ne čudi zašto svjetske zvijezde pričaju o ovome. Jako smo ponosni što ga možemo ponuditi našim klijentima.“ kazao je dr. Nikola Milojević.

Pročitajte još i ...