Za istaknutije mišiće i vitkiju figuru: uređaj koji oblikuje šest regija istovremeno

Pitanje „je li prekasno za dobru liniju i definirane mišiće“ definitivno više – nema smisla. Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji činjenica da je ljeto nastupilo nije nikakva prepreka u ostvarivanju zavidne figure. I nije riječ samo o skidanju suvišnih kilograma i odstranjivanju masnih naslaga – modernim se uređajima danas mogu oblikovati i mišići.

U renomiranoj zagrebačkoj Poliklinici Sinteza klijentima je na raspolaganju jedan od najkompletnijih uređaja za oblikovanje tijela, Ultratone Dreamshaper, namijenjen svim regijama.

Savršena kombinacija tehnologija

„Žene koje dolaze na tretmane oduševljava mogućnost kombiniranja najpopularnijih tehnologija, poput ultrazvuka, biostimulacije, mikrostruje i lumiterapije, koje pomažu na putu do izvrsnih rezultata“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, vlasnica Poliklinike Sinteza, naglašavajući da je uređaj savršeno rješenje za one koji žele učvrstiti figuru, naglasiti mišiće, smanjiti opseg svih regija, zategnuti kožu, ukloniti celulit i masne naslage ili detoksicirati organizam.

Dr. Jeannette Gjurić

Rezultati brži nego kod vježbanja

„I za one koji su, bilo zbog vrućine, bilo zbog nedostatka vremena ili volje, izbjegavali teretanu, Ultratone je odlična vijest – jer djeluje iznutra, jača i tonira mišiće, čak i one koje je teško oblikovati u teretani, a rezultati se postižu brže nego konvencionalnim vježbanjem.

Tijelo dobiva zavodljive obrise, počinju se nazirati mišići, stražnjica se zateže…“, nastavlja dr. Gjurić, poznata po tome da uvijek poseže za minimalno invazivnim i maksimalno učinkovitim tretmanima. U njih se ubraja i limfna drenaža, kojom se organizam čisti od metaboličkog otpada, viška vode, toksina…

Forma za posebne prigode

Kako su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana, Ultratone Dreamshaper izvrstan je izbor za sve žene koje žele dotjerati figuru za neku posebnu prigodu, vratiti se u formu nakon porođaja, ali i za one koji naprosto vole iskusiti taj divan osjećaj bezbrižnosti kad se na plaži skinu u kupaći kostim. A ljeto je pravo vrijeme za bezbrižnost, zar ne?

Ultratone Dreamshaper odličan je za žene koje nikad nisu sanjale o izraženim mišićima (koje je, uostalom, moguće isklesati samo intenzivnim vježbanjem u teretani, u kombinaciji sa strogim režimom prehrane), ali žele diskretne obrise pločica, lijepo oblikovane ruke, podignutu stražnjicu…

Senzualnija varijanta mišića

„Da bi mišići došli do izražaja, nije ih dovoljno ojačati. Treba eliminirati i sloj masnoća koji ih prekriva, za što je idealna kavitacija. Ultrazvuk, naime, razbija molekule masnoće, a zatim ih niske biofrekvencije i široka dužina pulsa u dubinskim signalima pumpaju prema limfnom sustavu kako bi se lakše razgradile i eliminirale iz organizma“, otkrila nam je naša sugovornica, koja je u formiranju figure iz snova pomogla brojnim poznatim i „nepoznatim“ damama.

Jedna od njih je i glumica Jelena Perčin, koja se uz pomoć Ultratone Dreamshapera u formu vratila nakon trudnoće. Multibody program, naime, omogućuje istovremeno ciljano djelovanje na šest pojedinačnih regija tijela, što je zaista fascinantno.

Adut ženstvenosti

A jedna od tih regija su i grudi, koje u ljetnim haljinama i kupaćim kostimima posebno dolaze do izražaja. No, ponekad nas muči njihova opuštenost, kao i pomalo beživotan, sivkasti ton kože dekoltea… Ovaj spektakularni uređaj nudi rješenje i za najsenzualniji dio ženskog tijela: grudi se, naime, nakon tretmana podižu, a regenerira se i osjetljiva koža dekoltea pa će žene u ljetnim haljinama izgledati još spektakularnije.

Dutch model Doutzen Kroes fronts Hunkemoller Swimsuit 2017 collection., Image: 330045836, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Kako izgleda cijela procedura

„Nakon što osoba dođe u našu polikliniku, najprije se obavi jedan od najvažnijih koraka, a to su konzultacije. One nam omogućuju da sastavimo jedinstveni profil klijenta koji uključuje relevantne podatke (dob, težina, tip tijela, problematična područja, željeni rezultati). Zatim slijedi tretman, koji se bazira na stavljanju elektroda na točno definirana mjesta“, saznali smo od dr. Gjurić, koja naglašava i da je postupak sasvim bezbolan, štoviše ugodan, a vrijeme za oporavak nije potrebno.

Pristup svakoj osobi je personaliziran pa se i intenzitet tretmana prilagođava utvrđenom profilu pacijenta, no u prosjeku se, za optimalne rezultate, preporučuje napraviti 12 tretmana u četiri tjedna.

Pročitajte još i ...