Koliko biste godina dali ovoj liječnici?

Nedavno smo na portalu Estetica.hr imali intervju s nadarenom glumicom i jednim od zaštitnih lica Poliklinike Bagatin Anom Begić Tahiri.

U njemu je prvakinja zagrebačkog HNK bez zadrške govorila o svim zahvatima koje je tijekom godina napravila u svojoj omiljenoj estetskoj ustanovi.

Ana Begić Tahiri javna je osoba koja svakodnevno izlaže lice i tijelo prilagođavajući ga raznim ulogama – bilo onim životnim, bilo onim profesionalnim. Zbog svog posla ova dama posebno pazi da njezino lice izgleda prirodno, i da joj ništa ne ometa prirodnu mimiku.

Zahvaljujući stručnjacima iz Poliklinike Bagatin, lijepa glumica izgleda njegovano, a diskretne estetske intervencije nipošto nisu narušile njezin vizualni integritet.

Više od 26.500 klijenata

U Poliklinici Bagatin definitivno su počašćeni povjerenjem koje im je poklonila ova nadarena dramska umjetnica, no osim celebrityja, ova ustanova posvećena zdravlju i ljepoti ima i više od 26.500 anonimnih klijenata.

Zaštitna lica Poliklinike Bagatin: Damir Kedžo, Martina Boščić, Maja Čizmić, Tanja Brezinšćak, Stanka Juras Bosnić, Lana Klingor Mihić i Ana Begić Tahiri

To nisu osobe iz javnog života, ali imaju glavnu ulogu u životu svoje obitelji i prijatelja. Renomirana poliklinika njihovim je licima i tijelima dala estetski “touch” koji je njihove živote oplemenio velikom dozom zadovoljstva.

S obzirom na to da je Estetica.hr portal koji se bavi isključivo temama estetske medicine i kirurgije, često se među našim čitateljicama razvije tema treba li se pomlađivati ili ne. Protivnice estetskih zahvata pritom nerijetko naglašavaju da “nije prirodno da majke izgledaju poput svojih kćeri…”

Zbog toga nam je na predstavljanju nove anti-ageing kampanje Poliklinike Bagatin – koja je ovaj put umjesto već poznatih zaštitnih lica predstavila pacijentice – za oko zapela gospođa Stanka. Ovoj liječnici obiteljske medicine je 57 godina i majka je troje odrasle djece.

“Uvijek sam držala do izgleda, ali sada, kad su djeca već odrasla, mogu se više posvetiti svojoj vanjštini”, rekla nam je dugogodišnja pacijentica poliklinike Bagatin.

Top tretmani za žene u pedesetima

Ova se dama pohvalila da živi dosta aktivno: obvezno ide na skijanje, rola na Jarunu i širi pozitivnu energiju – za koju kaže da je jedna od najvažnijih stavki kad je o dobrom izgledu riječ.

Ova dama zaista pršti dobrom energijom, no sigurno nitko ne bi rekao da želi izgledati poput svoje kćeri. Na njezinom se licu vidi da ima životnog iskustva, ali se vidi i zadovoljstvo. Ova je gospođa željela izgledati upravo onako kako se osjeća, a osjeća se odlično. Njezin život na pragu šezdesetih sve je samo ne dosadan. Ona je realizirana, aktivna i sretna, i živi punim plućima.

Naravno, svjesna je što godine čine tijelu i koži, zbog čega joj je bilo važno pronaći stručnjake kojima je mogla pokloniti svoje puno povjerenje – iz poliklinike koja raspolaže modernom tehnologijom, a rezultati tretmana i zahvata zaista su vrhunski. Proširene pore, dublje bore, pad tonusa kože i dehidracija zahtijevali su poseban plan terapije. Osim neinvazivnih tretmana poput mikrodermoabrazije, Venus Legacy tretmana za podizanje kože lica i mezoterapije za tretiranje područja oko očiju, gospođa Stanka najviše voli laserske tretmane (poput frakcijskog lasera) te hijaluronske dermalne filere.

Uz minimalne doze i intervencije, na njezinom je licu postignut zaista sjajan efekt. Dobiven je prirodan i njegovan izgled, fina tekstura kože i, što je za osobu njezinih godina najvažnije, zaustavljen je proces starenja. Cilj svakog tretmana je potaknuti proizvodnju prirodnog kolagena i elastina. Svi ovi tretmani u sinergiji stvaraju željeni učinak, a to je koža koja izgleda svježe i njegovano. I naravno, koju godinu mlađe.

Personalizirani pristup – najatraktivniji rezultati

Osim gospođe Stanke, Poliklinika Bagatin predstavila je još dvije svoje klijentice: 33-godišnju Tanju i 46-godišnju Maju.

Obje ove uspješne dame također su dugogodišnje zadovoljne klijentice Poliklinike Bagatin. Svaka od njih, ovisno o godinama i, naravno, tipu kože, u poliklinici imaju individualni, personalizirani tretman.

Tanja, šarmantna 33-godišnja ekonomistica, svakodnevno se odlučuje za “zdraviji izbor”, bilo da je riječ o prehrani, njezi tijela ili općenito odlukama koje mogu utjecati na njezin dobar osjećaj. Naučila je da je za lijepu kožu najvažnija svakodnevna njega, ali i da joj treba dodatni “boost” koji će probuditi kožu i potaknuti je na samoobnavljanje uz proizvodnju tvari zaslužnih za elastičnost i mladolikost.  Tanja je svjesna važnosti prevencije znakova starenja, na čemu intenzivno radi sa svojim stručnim timom za pomlađivanje.

Sinergija učinkovitih metoda

Nakon VISIA profesionalne analize kože lica, glavni fokus stavljen je na regeneraciju kože, vraćanje tonusa, svježine i hidratacije. Neinvazivna paleta tretmana daje beskrajne mogućnosti kako vratiti onaj mladenački sjaj – neovisno o godinama. Važno je djelovati istovremeno u različitim razinama kože, pri čemu sinergija metoda daje brže i vidljive rezultate. Za tretiranje Tanjinog problema – akni na licu, a samim time i ožiljaka i hiperpigmentacija te viška sebuma – odabrana je kombinacija Reviderm mikrodermoabrazije, Skin Needler terapije mikroiglicama te ekskluzivni tretman u Poliklinici Bagatin – Laser Serum Infusion.

Dio tima poliklinike Bagatin: dr. Josip Lovrić, Ana Mogulić, Ognjen Bagatin, Kristina Ukalović i Bojan Pintarić

Ovaj jedinstveni tretman bazira se na pomno osmišljenom serumu koji se aplicira duboko u  kožu lica isključivo pomoću sinergije metoda – frakcijskog lasera i Cell Jet ultrazvuka. Serum dolazi u odabranoj kombinaciji Vistabela (botoksa), hijaluronske kiseline te hidratantne otopine.

Maji je 46 godina i uspješna je poslovna žena, majka i supruga. Uz sve obveze prema obitelji i karijeri, uvijek je pronalazila vremena za sebe kako bi sačuvala prirodnu, mladenačku ljepotu jer je primijetila da, nakon što je navršila 40, njezina koža više nije ista. Počela je gubiti vlagu zbog čega je postala suha i opuštena oko očiju i usana, smanjio se volumen, a počele su se pojavljivati i bore. Posjetila je Polikliniku Bagatin sa željom da pomogne svojoj koži što dulje sačuvati svježinu, mladolikost i sjaj.

Dar za uzvanike na promociji kampanje poliklinike Bagatin

Plan terapije podrazumijevao je sinergiju anti-ageing tretmana. Majin apsolutni favorit od injekcijskih terapija je PRP kojim su joj licu, na prirodan način, vraćeni sjaj i svježina. Redovito dolazi na mikrodermoabraziju kojom uklanja površinske nečistoće na licu, u kombinaciji s laserom za pomlađivanje te Med Visage tretmanom za podizanje lica.

Pročitajte još i ...