Popularni i povoljni tretmani, miljenici svjetskih zvijezda!

Industrija ljepote posljednjih godina buja toliko da ni pandemijske godine nisu uspjele drastično ugroziti taj sektor, kao što su neke. Dapače, prema Bloombergu očekivana vrijednost globalnog tržišta dermatoloških uređaja do 2025. godine bit će 25.7 milijardi dolara. Vrijednost tržišta dermatoloških uređaja nastavit će svoj rast zbog većeg rasta komplementarne industrije preparativne, ali i dekorativne kozmetike. To nas jedino može veseliti jer veća i bolja ponuda, znači i bolju kvalitetu, ali i pristupačniju cijenu.

 

Cijena i kvalitetu su, jasno, ključni faktori prilikom odabira estetskih, dermatoloških i kozmetoloških tretmana. A danas, složit ćete se, na tržištu su prisutni i tretmani, ali i kozmetika koja je zaista i kvalitetna i pristupačna. No, kako to biva sa zdravljem tijela, pa i kože, za rezultate je potrebno vrijeme, pa i ponavljanje.

Imajući na umu da se rezultati vide na licu još dugo nakon tretmana, njihova cijena je postala prihvatljiva, omogućivši izvrsne i dugotrajne rezultate. Donosimo vam nekoliko tretmana kojima možete značajno popraviti kvalitetu, teksturu i izgled svoje kože, a koji ne koštaju čitavo bogatstvo.

Ultrazvučni piling

Cijena ultrazvučnog pilinga u pojedinim ordinacijama kreće se oko 500 kuna i vrlo je povoljan tretman s obzirom na svoju djelotvornost. Sprječava starenje kože lica, ublažava bore i zateže kožu. Generalno poboljšava izgled kože. Dubinski čisti lice, stimulira mikrocirkulaciju, reaktivira stanični metabolizam i stimulira fibroblaste UZV pilingom.

Mezoterapija

D 90704-07 W. 16885-03 Carla Bruni. . Italian model turned France's first lady, Carla Bruni Sarkozy in her catwalk days at Valentino Spring / Summer 1995 for Paris Fashion Week, 1994., Image: 54434108, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Ovisno o individualnom stanju kože, mezoterapijom se mogu aplicirati hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva koja potiču fibroblaste na produkciju kolagena i mladog vezivnog tkiva. Mogu se koristiti i elementi u tragovima poput nikla, magnezija i cinka koji imaju važnu funkciju kao katalizatori u energetskim procesima unutar stanice. Cijena svakog tretmana iznosi od 1 500 do 1 600 kuna, a u prva tri mjeseca preporučuje se izvoditi jednom mjesečno za idealne rezultate. Francuska ljepotica Carla Bruni redovito održava svoj mladolik izgled mezoterapijskim tretmanima.

Dermaroller

Dermaroller je maleni valjak prekriven sitnim iglicama, koje prelaženjem preko kože lica stvaraju mnoštvo sitnih mikrokanalića. Funkcija tretmana dermarollerom je osigurati bolje prodiranje i djelovanje seruma kroz nastale mikrokanaliće, što povećava djelotvornost aktivnih sastojaka. Prilikom zahvata može se na kožu aplicirati hijaluronska kiselina, vitamini, ferulična kiselina, ili neki drugi antioksidans. Cijena ovog tretmana, kojeg prakticira i Jennifer Aniston, kreće se oko 2 000 kuna.

Lasersko pomlađivanje

Tretman laserskog pomlađivanja smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.  Snažan svjetlosni impuls primjenjuje se na područje koje se tretira, dok površinu kože hladi kontaktni ručni aplikator. Oštećeni melanin reapsorbira limfni sustav i stimulira fibroblaste u koži za stvaranje novog kolagena i elastina. Novi kolagen i elastin zatežu kožu, poboljšavaju izgled kože i pora te omogućavaju mladoliki izgled baš kakav voli njegovati Victoria Beckham. Cijena ovog tretmana kreće se oko 1500 kuna!

Pročitajte još i ...