Potpuna personalizacija: must have tretman transformira kosu u samo pet minuta

Promijenili ste već nekoliko šampona, u regeneratore i maske uložili pravo malo bogatstvo, odrekli ste se čak i omiljenog figara, a njegujuća ulja postali su vam najbolji prijatelj – no kosa vam i dalje izgleda beživotno, suho i – nekako otužno…

Promjena rutine nije pomogla – kosa vam i dalje djeluje beživotno?

Iako redovita njega adekvatnim proizvodima za pranje, zaštitu i obnovu vlasi može donijeti izvrsne rezultate, često je vrlo teško pronaći adekvatnu formulu koja će našoj kosi pružiti baš sve što joj je potrebno.

Najveći problem se krije u pretjernoj tipizaciji proizvoda za njegu kose na tržištu – primjerice, proizvodi za tanku i nježnu kosu gotovo će uvijek podrazumijevati da je ona i masna… Formule namijenjene oštećenoj kosi prepostavljat će da je ona ujedno i „frizzy“… No, situacija je rijetko baš tako uniformirana.

Svaka je kosa „priča za sebe“

Mnoge od nas znaju da kosa može biti istovremeno masna na vlasištu, a suha na vrhovima; teška za oblikovanje i pretjerano lepršava; oštećena uređajima za stiliziranje, no i dalje sklona pretjeranom mašćenju… Baš poput kože, svaka je kosa (i vlasište) priča za sebe. No, u svijetu njege kose ne postoji ni približno toliko raskošan odabir kao u skincare asortimanu, zbog čega nas svaki novitet koji se oslanja na personalizaciju – naprosto oduševljava.

Jedan od najučinkovitijih i najpoznatijih tretmana za transformaciju kose je ikonski Kérastase Fusio Dose tretman, koji ove godine slavi 10 godina postojanja na hair-care sceni. Lansiran je 2011. godine kao inovativni tretman koji pruža mogućnost potpune personalizacije za svakog klijenta, a moguće ga je koristiti isključivo u partnerskim Kérastase salonima.

Kada je kosa suha, nedostaje joj sjaja ili jednostavno nije u svom najboljem izdanju, Fusio Dose, kao jedinstveni Kérastase tretman je odgovor na sve te izazove. Nakon punog desetljeća i dalje je riječ o „must have“ tretmanu za dubinsku – i još važnije – brzu obnovu kose.

Personalizirano rješenje za svaki problem kose

Čak i kod žena koje za kućnu njegu kose koriste luksuzne proizvode profesionalnih brendova, ponekad dolazi do točke u kojoj kosa počinje ponovno izgledati beživotno – tada znamo da je vrijeme za „restart“. Fusio Dose iz Kérastasea trenutačno transformira i obnavlja kosu, a njegov brzi učinak posebno oduševljava žene kod kojih je struktura vlasi narušena negativnim utjecajima poput UV zračenja, toplinskih uređaja za stiliziranje ili pak neadekvatnim proizvodima poput agresivnih pjena i lakova.

Kada primijetimo da nam se negativni efekti životnog stila odražavaju na kosi, potrebno nam je rješenje koje djeluje – odmah. Nitko ne želi čekati nekoliko mjeseci do prvih rezultata, pogotovo ako ste u potrazi za SOS tretmanom koji će frizuru dovesti red što prije zbog važnog događaja kojem morate pristustvovati za nekoliko dana…

Fusio Dose tretman formuliran je sa svježom kombinacijom sastojaka – vaš frizer u Kérastase frizerskom salonu pred vašim očima kombinira koncentrate i boostere koji će savršeno odgovarati potrebama upravo vaše kose. Što će se u kombinaciji naći – ovisi o problemu s kojim se susrećete i rezultatu koji želite postići.

Ako spadate među one koji ovaj tretman još nisu isprobali, donosimo odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja.

Koja je razlika između Kérastase Fusio Dose koncentrata i boostera?

Primarna razlika krije se u namjeni. Koncentrat odgovara na različite primarne potrebe kose – a što je točno potrebno vašoj kosi, identificirat će vaš frizer tijekom dijagnostike. Ovisno o tome nedostaje li vam sjaja, hidratacije, obnove – frizer će na osnovu svoje ekspertize odabrati koncentrat koji je neophodan vašoj kosi. S druge strane pak, booster možete izabrati sami, ovisno o tome kakav rezultat želite postići – lakše raščešljavanje, zaglađenost, sjaj i slično.

S obzirom na to da je riječ o personaliziranom tretmanu koji se prilagođava potrebama baš svake kose, postoji čak 42 različite Fusio Dose kombinacije.

Koliko često se može koristiti Fusio Dose tretman?

Ovaj se tretman može koristiti prilikom svake posjete salonu, a vaš će frizer svaki put preporučiti i prilagoditi formulu potrebama vaše kose u tom trenutku.

Je li Fusio Dose tretman isti kao i tretman sa Kérastase maskom?

Fusio Dose tretman je zamjena za mlijeko ili masku tijekom rituala njege kose u salonu, ali nije isti. Jedinstvena tehnologija Fusio Dose proizvoda pruža trenutačnu transformaciju kose, bez otežavanja.

Mogu li napraviti Fusio Dose tretman i kod kuće?

Fusio Dose je ekskluzivna Kérastase salonska usluga te se ne može napraviti kod kuće. Personalizirana kombinacija sastojaka u formuli zahtijeva znanje profesionalnog frizera kako bi se odredila savršena formula baš za vaš tip i specifične probleme kose.

Koji su rezultati Fusio Dose rituala na kosi?

Fusio Dose transformira kosu u manje od 5 minuta uz pomoć personalizirane formule koja rješava dvijee različite potrebe kose prilikom samo jednog nanošenja.

Koja je razlika između Fusio Dose i K Water rituala?

K Water je uljepšavajući ritual za kosu koji pruža nevjerojatan sjaj kosi do sljedećeg pranja, dok je Fusio Dose profesionalna usluga u salonu koja rješava dvije različite potrebe kose i pruža trenutačnu transformaciju.

Kako mogu znati koja Fusio Dose kombinacija je savršena za mene?

Vaš frizer će uraditi profesionalnu dijagnostiku vaše kose kako bi odredio primarnu potrebu i odabrao odgovarajući koncentrat. Nakon toga, u dogovoru s vama i vašim željama, zajedno ćete odabrati odgovarajući booster.

Koliko traje usluga u salonu?

Fusio Dose je usluga posebno kreirana za klijente koji nemaju puno vremena, a žele trenutačne rezultate na kosi. Traje samo 5 minuta kako biste postigli maksimalne rezultate uz pomoć personalizirane  kombinacije sastojaka za vašu kosu.

Pročitajte još i ...