Poziv liječnicima koji se bave estetikom – prijavite se na besplatnu edukaciju

Nekirurški postupci pomlađivanja lica danas zauzimaju najveći udio anti-age industrije – svake se godine u svijetu izvede na stotine milijuna nekirurških postupaka namijenjenih uklanjanju bora, revitalizaciji kože, restoraciji volumena i korigiranju kontura lica.

U statistikama i dalje prednjače tretmani Botoxom i dermalnim filerima, no u porastu su i mezoterapijski tretmani, kemijski pilinzi te tretmani pomlađivanja kirurškim nitima – ukratko – svi postupci koji mogu bez odlaska pod nož “skinuti” nekoliko godina s lica ogroman su hit na tržištu.

Iako je prošla godina, pod utjecajem globalne pandemije, ponešto smanjila dostupnost liječničkih tretmana koji nisu direktno vezani za zdravstvene ugroze, segment nekirurških postupaka pomlađivanja i uljepšavanja ponovno bilježi rast.

Iza svakog vrsnog liječnika stoji kvalitetna edukacija

O važnosti edukacije gotovo pa je suvišno i govoriti – posebno u polju estetske medicine, koja se svakodnevno mijenja – a metode koje su do jučer bile zlatni standard već se sutra mogu smatrati zastarjelima… U protekle dvije godine, pandemija je promijenila način na koji svijet funkcionira – pa je tako i edukacije, treninge, stručne radionice i seminare gotovo u potpunosti premjestila u virtualni prostor.

Termini poput webinara, online treninga, virtualnih radionica, zoom sastanaka i konferencijskih poziva do prije nekoliko godina bili su rezervirani samo za tehnološki orijentirane tvrtke i brendove okrenute informatičkim uslugama – no danas smo gotovo u potpunosti navikli sve obavljati u udobnosti vlastita doma – a sve što nam je za odlazak na edukaciju potrebno je pouzdana internetska veza.

S obzirom na to da su za napredovanje i povećanje kvalitete pružanja usluge u polju estetske medicine i dermatologije ključne upravo neprestane edukacije, iznimno nam je zadovoljstvo pozvati liječnike čije je polje djelovanja estetska medicina na besplatnu edukaciju u organizaciji IMCAS Academy programa.

Prijavite se na online edukaciju i slušajte predavanja vrhunskih svjetskih stručnjaka

Kongresi pod kapom IMCAS-a su konferencije usmjerene na istraživanja u području medicine, a cilj im je predstaviti najnovija istraživanja i novitete iz industrije plastičnim kirurzima, dermatolozima i drugim liječnicima koji se bave estetskom medicinom i anti-ageingom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMCAS Congress (@imcascongress)

Kako ističu, njihova je glavna misija “izgraditi mostove” između dermatologije i estetske kirurgije – osnažujući znanja u svakoj disciplini zasebno, ali i u specifičnoj zoni u kojoj se ove dvije grane medicine isprepliću – a upravo je ta zona ono što danas nazivamo modernom estetskom medicinom.

Interdisciplinarni pristup, baziran na istraživanjima, glavna je prednost IMCAS-ove edukacije, a znanstveni program kreiran je kako bi svih polaznicima osigurao najveću kvalitetu edukacije.

IMCAS Akademija smatra se “go-to” referentnom platformom za informacije iz područja dermatologije, plastične kirurgije i estetske medicine, a Webinar pod nazivom “The four pillars: science and strategies for fillers, threads and toxin” održat će se u utorak, 7. rujna u 13 sati po Srednjoeuropskom vremenu.

Pod pokroviteljstvom južnokorejske farmaceutske kompanije Jetema co.ltd, na jednom će se mjestu održati jedinstvena edukacija o neinvazivnom pomlađivanju lica. Hrvatski uvoznik i distributer proizvoda kompanije Jetema co.ltd je tvrtka DNA Technologies, kojoj se možete javiti želite li se registrirati za prisustvovanje webinaru.

Prijaviti se možete na mail adresu: info@dnatech.eu

 

Temelji pomlađivanja lica – vrsni predavači koje se isplati poslušati

S obzirom na to da su glavni faktor svake edukacije upravo stručnjaci koji je održavaju, ovoga puta na IMCAS-ovoj Akademiji svoja će znanja prenositi predavači čija su imena u svijetu estetske medicine naširoko poznata.

Prvo dio online edukacije održat će dr. Hema SundaramMA, MD, FAAD, dermatologinja iz New Yorka, čije će predavanje pod nazivom “The four pillars of facial restoration: why, when, and how?” (Četiri stupa restoracije lica: zašto, kada i kako?)objediniti glavne komponente pomlađivanja lica i primjenu suvremenih nekirurških metoda estetske medicine.

Nakon ugledne dermatologinje, predavanje će održati jedan od najpoznatijih plastičnih kirurga nove generacije – Ho Sung CHOI iz Južne Koreje. Svoj će dio edukacije ovaj liječnik bazirati na konceptu “Midface rejuvenation with combined threads and fillers” (pomlađivanju središnjeg dijela lica kombiniranjem kirurških niti i dermalnih filera).

Dr. Choi direktor je PIENA Aesthetic Medical klinike u Gangnamu, u Seoulu, a iza njega je dvanaestogodišnje iskustvo kao estetskog kirurga.

Osim predavanja uživo i interaktivne panel diskusije, sudionici webinara imat će jedinstvenu priliku na Q & A sekciji postavljati pitanja uglednim liječnicima koji su karijeru posvetili proučavanju i implementaciji najmodernijih metoda estetske medicine i kirurgije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMCAS Congress (@imcascongress)

Sigurni smo kako će svakom liječniku čije je područje interesa upravo estetska medicina, ova jedinstvena prilika donijeti ne samo priliku da uči od najboljih, već i mogućnost da razgovara sa stručnjacima svjetske razine. Pitanja na koja će liječnici odgovarati u Q & A sekciji webinara svi zainteresirani liječnici mogu poslati unaprijed na e mail adresu: support@imcas.com ili ih postaviti uživo za vrijeme webinara.

Proizvodi koje obožavaju estetski liječnici diljem svijeta

Tvrtka Jetema co.ltd jedan je od najvećih svjetskih proizvođača medicinsko-estetskih proizvoda, a samo neki od svjetski poznatih brendova iz njihovog portfelja su hijaluronski fileri e.p.t.q., Epiticon kirurške niti za pomlađivanje lica, Vitten mezoterapijski kokteli te e.p.t.q. dermatološka kozmetika za kućnu upotrebu.

 

E.p.t.q. fileri stalna su postava u estetskim ordinacijama diljem svijeta, a sve su više prepoznati i među hrvatskim estetičarima. Hijaluronski fileri ovog proizvođača poznati su po stabilnom, čistom hijaluronu bez štetnih nusprodukata koji inače mogu nastati tijekom proizvodnje.

Dinamička viskoznost varira od proizvoda do proizvoda, a zahvaljujući elastičnoj saćastoj strukturi, lako se aplicira, modelira u tkivu te istovremeno i zateže kožu. Pri tome se ponaša prirodno i prilagođava mimičkoj muskulaturi, a kliničke studije potvrđuju njegovu postojanost, zadovoljstvo pacijenta te sigurnost.

Kućna njega s rezultatom dermatološkog tretmana

Među istaknutijim proizvodima ovog brenda nalazi se i e.p.t.q. maska, osmišljena kao nadopuna estetskim tretmanima. S obzirom na izniman set sastojaka, potpuno jedinstven na tržištu, ova je maska idealna nadopuna estetskim tretmanima, poput lasera, pilinga, dermoabrazije ili mezoterapije – kako bi se rezultati na licu vidjeli što prije, a eventualno crvenilo ili nadraženost smanjila na minimum.

Namijenjena je svim tipovima kože, a osim što intenzivno hidratizira, uspješno će uspostaviti balans zadržavanja vlage. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, mineralno ulje, sirovine životinjskog porijekla ni benzofenon – štetne sastojke koje često nalazimo u kozmetici, a proizvod je odobrio i EWG, Environmental Working Group, američka radna eko grupa koja, među ostalim, nadgledava tržište kozmetičkih proizvoda upozoravajući na štetne sastojke koji se u njima mogu nalaziti.

Proizvode kompanije Jetema co.ltd u Hrvatskoj zastupa tvrtka DNA Technologies, kojoj se možete javiti za registraciju na webinar koji će se održati 7. rujna.

Prijaviti se možete na mail adresu: info@dnatech.eu

Pročitajte još i ...