Riješite se hiperpigmentacija uz novi proizvod hrvatskog premium branda

Prva hrvatska premium kozmetika SKINFINITY lansirala je na tržište novi proizvod – FINITYLIGHTNER, kremu za redukciju hiperpigmentacijskih pjega.

U prepunom restoranu A POSTO okupila su se brojna poznata lica kako bi dali podršku prvom hrvatskom brendu premium kozmetike i otkrili inovativnu kremu proizašlu iz SKINFINITY laboratorija.

Formula s trostrukim učinkom

Specijalno formulirana krema s trostrukim učinkom, koja smanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmenatcijskih pjega na koži, ublažava postojeće znakove i usporava pojavu novih znakova starenja kože te je dubinski i učinkovito hidratizira. Posebnost ovog proizvoda nije samo u sastavu i visokovrijednim sirovinama nego i u činjenici da je ovo proizvod koji se može koristiti cijelu godinu.

Priliku da prva u Hrvatskoj isproba ovaj luksuzni SKINFINITY novitet nije propustila niti Borna Kotromanić koja je ovom prigodom od SKINFINITY tima dobila i posebnu zahvalnicu kao celebrity za ostvarivanje misije zdrave i njegovane kože.

Borna Kotromanić

Brojna poznata lica isprobala su novu kremu

Bile su tu i glumica Judita Franković, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, trenutno najtraženije  manekenke Ivana Vukušić  i Mia Matić, koreografkinja Andrea Solomun, pjevačica Manuela Svorcan, dizajnerica Martina Herak, plus size model Lucija Lugomer ali i zvučna imena s društvenih mreža Matea Miljan i Donna Lugonja Petković.

Tihana Harapin-Zalepugin
Judita Franković
Lucija Lugomer

Da niti muškarci nisu imuni na vrhunsku kozmetiku pokazali su svojim dolaskom i tv voditelj Dorian Elezović ali i Davor Lovrinić, glumac iz kazališnog hita Jesus Christ Superstar. Među oduševljenim gostima bili su tu i brojni predstavnici medija ali i ljubitelji SKINFINITY kozmetike iz ljekarničkog , poslovnog, političkog i gospodarskog  svijeta.

Dorijan Elezović

Okupljenima se kao suradnik za PR i marketing obratio i Hrvoje Vukov koji je istaknuo SKINFINITY vrijednosti, a posebno predstavljanje novog proizvoda imala je direktorica brenda, Mirela Ilenić.

Mirela Ilenić i Hrvoje Vukov

Istaknute su sve važne odrednice brenda i novog proizvoda kao i činjenica da je FINITYLIGHTNER već dostupan u SKINFINITY butiku na adresi Tkalčićeva 80 kao i putem ljekarni gdje su dostupni i svi drugi proizvodi brenda.

Nova zvijezda domaćeg branda

Brojne aktivacije na društvenim mrežama, fotografiranja i tagiranja i dan poslije pokazuju koliko su okupljeni gosti oduševljeni konceptom događanja i novo lansiranom kremom za koju se već sad govori da će biti najprodavaniji SKINFINITY proizvod.

Andrea Solomun

Krastavac, dud i hibiskus su glavni sastojci FINITYLIGHTNER kreme, a ljubav i podrška prema hrvatskoj proizvodnji i trudu tima bili su glavni elementi SKINFINITY večeri.

Pročitajte još i ...