Pro-Retinol: revolucionarna inovacija za ispravljanje dubljih bora

Jeste li znali da je muška koža općenito deblja, ali i osjetljivija od ženske? Zbog muških hormona muška je koža približno 10% deblja od ženske – što nosi neke pozitivne, ali i neke negativne strane.

Znakovi starenja javljaju se kasnije, ali se pogoršavaju brže

Dok koža kod žena stari postupno, znakovi starenja na koži muškaraca pojavljuju se sporije, ali se zatim eksponencijalno povećaju.

Primjerice, žene će prve bore primijetiti već u 20-ima i ranim 30-ima, dok će muškarci vjerojatno prve bore primijetiti tek krajem 30-ih. Ipak, jednom kad se znakovi starenja pojave, bitno su izraženiji, dublji i brže se pogoršavaju.

Revolucionarni istraživački pristup

Budući da se muška koža razlikuje od ženske, baš kao i ponašanje, Biotherm Homme nastavlja s revolucionarnim istraživačkim pristupom, kako bi muškarcima pružio njegu kože „po mjeri” zahvaljujući biotehnološkim aktivnim sastojcima koji poštuju biološka svojstva kože muškaraca i potpuno zadovoljavanju njezine potrebe.

Biotherm Homme s ponosom predstavlja novi proizvod koji čini prekretnicu u asortimanu Force Supreme: Force Supreme Blue Serum. Ova revolucionarna inovacija globalni je serum protiv starenja kože koji ispravlja pojavu vidljivih znakova starenja, uključujući bore i manjak čvrstoće, a sadrži jedinstveni spoj obnavljajućeg ekstrakta plavih algi i pro-retinola koji iznimno pridonosi obnovi površine kože i snažan je u borbi protiv starenja kože. Rezultat korištenja proizvoda je revitalizirana i nahranjena koža.

Pro-Retinol i ekstrakt plavih algi – kombinacija za čvršću kožu i manje bore

Ovaj ekološki prihvatljiv serum spaja ta dva moćna sastojka, a rezultat je Blue Pro-Retinol, ekskluzivna kombinacija koja je posve usklađena s biološkim svojstvima kože muškaraca za jedinstvenu sinergiju u obnavljajućem djelovanju – 3 % ekstrakta plavih algi obnavlja i djeluje protiv znakova staranja kože, a 0,2 % pro-retinola djeluje u obnovi površine kože za ispravljanje bora i beživotnosti.

Plave su alge mikroalge bogate proteinima, aminokiselinama i vitaminima. Zbog velikog udjela aminokiselina i elemenata u tragovima, plave alge imaju snažna skincare svojstva, kao što su očuvanje kolagenskih vlakana i restrukturiranje tkiva kože koja stari – što ih čini savršenima za izglađivanje bora. Plave alge pomiču granice učinkovitosti pro-retinola, s kojim djeluju u istinskoj sinergiji.

Stabilizirani oblik retinola u nježnoj, ali učinkovitoj koncentraciji

Retinol, koji se prirodno nalazi u gornjim dijelovima kože, jedan je od najpoznatijih aktivnih sastojaka koji se upotrebljavaju protiv znakova starenja. Upotrebljava se za ubrzavanje obnove površinskih stanica kože i za povećanje glatkoće kože. Poznat je i po svojoj sposobnosti povećanja proizvodnje kolagena.

Pro-retinol stabilizirani je oblik retinola, pogodniji za upotrebu u formulama proizvoda za njegu kože. U nježnoj, ali učinkovitoj koncentraciji koja se upotrebljava u proizvodima marke Biotherm, pro-retinol pogodan je za brojne tipove kože te za dnevnu i noćnu upotrebu.

Probiotička frakcija Life Planktontm – legendarni sastojak brenda Biotherm

Force Supreme Blue Serum sadrži probiotičku frakciju Life Plankton™, sastojak koji ćete pronaći samo u proizvodima brenda Biotherm. Ova biološka frakcija u biološkom je afinitetu s kožom. Zbog takve odlične usklađenosti s kožom probiotička frakcija Life Plankton™ pomaže kod obnove stanica i jača kožnu barijeru.

Kao marka koja je nastala iz snage prirode i koja je posvećena stvaranju bolje budućnosti za oceane, Biotherm je osmislio formulu i ambalažu proizvoda Force Supreme Blue Serum tako da budu ekološki prihvatljive i da smanje ekološki otisak ovog proizvoda.

Pročitajte još i ...