Proizvod koji će vam omogućiti savršenu kosu u tjedan dana

Izrazito suha, gruba kosa koja na dodir djeluje poput slame, a njeno oblikovanje je prava noćna mora – ogroman broj žena nosi se s ovim problemom, pogotovo u zimskim mjesecima.

Isušena, oštra kosa vrlo je zahtjevna za oblikovanje

Dok je kod nekih riječ o suhom tipu kose, koji se pod utjecajem centralnog grijanja, velike razlike u temperaturi između otvorenih i zatvorenih prostora te manjkom vlage u zraku dodatno pogoršava, kod drugih pak problem leži u oštećenoj strukturi vlasi koja je „podlegla“ pretjeranom bojenju, feniranju i stiliziranju toplinskim uređajima.

Nakon što ste isprobali sve kućne maske i tretmane za omekšavanje kose dostupne kod vašeg frizera, bitnu razliku u kvaliteti kose niste primijetili? Nakon nekoliko dana mekoće vaša je kosa ponovno isušena, lomljiva i vrlo zahtjevna za oblikovanje? Rješenje se ne krije u nadoknadi sastojaka izvana, već iznutra.

Pročitajte i: Test koji otkriva zašto vam kosa opada i donosi rješenje

Promijenite pristup – kosi pomozite iznutra

Jedno od vrhunskih rješenja za popravljanje kvalitete kose, koje je u relativno kratkom roku steklo čitavu vojsku obožavatelja je Biosil ch-OSA® Advanced Collagen Generator®.

 

Riječ je o suplementu koji je usmjeren na pomaganje tijelu da samo proizvede novi kolagen. Ovaj jedinstveni proizvod, otkad se pojavio na tržištu, osvaja samo pohvale. Patentirana formulacija ovog dodatka prehrani sadrži kombinaciju ch-OSA® (Advanced Collagen Generator®) i vitamina C.

Doprinos vitamina C svima je već dobro poznat – ovaj nutrijent pridonosi stvaranju kolagena i time potiče zdravlje kose te normalnu funkciju kože, kostiju, hrskavice, zubi, desni i krvnih žila. Na odličnom je glasu i jer je antioksidans – naime, pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Drugi sastojak – Ch-OSA – klinički dokazano aktivira biološke puteve koji stvaraju kolagen pa je spoj ovih sastojaka naprosto – idealan.

U tjedan dana kosa je manje suha i lakše se oblikuje – u čemu je tajna?

Iako je poznato kako je suplementima potrebno barem nekoliko tjedana, pa čak i nekoliko mjeseci kako bi pokazali svoj puni učinak, kad je učinak Biosila na kosu u pitanju – rezultate možete očekivati mnogo prije no što ste se nadali.

Činjenica je kako svima nama u svakodnevnoj prehrani sasvim sigurno nedostaje barem poneki nutrijent – čak i ako se trudite održavati balansirani unos svih prehrambenih grupa, vrlo je vjerojatno kako vam u organizmu manjka barem nekoliko vitamina, minerala, antioksidansa ili aminokiselina.

Biosil ch-OSA® Advanced Collagen Generator® bez mnogo reklame stekao je poklonice u različitim dobnim skupinama, pa su nam se tako javljale čitateljice koje su značajnu razliku u izgledu i teksturi kose primijetile su samo tjedan dana – značajno brže nego kod drugih suplemenata koje su isprobale.

Pročitajte i: Kozmetika s potpisom po nikad povoljnijoj cijeni

Kako djeluje na suhu kosu i što očekivati?

Pitate se kako je moguće u samo tjedan dana uzimanja suplementa kosa postane naočigled ljepša, sjajnija i lakša za oblikovanje?

Odgovor se krije upravo u iznimno moćnoj kombinaciji sastojaka, usmjerenoj na osnaživanje prirodnih sposobnosti tijela – po čemu je ovaj dodatak prehrani potpuno jedinstven. Kad je riječ o kolagenu, iznimno je važno na koji je način unesen.

Ako jedete ili unosite dodatke koji sadrže kolagen, vaše ga tijelo probavlja kao hranu, razgrađujući ga u brojne manje spojeve – bez sigurnosti da će se ti manji spojevi ikada koristiti za stvaranje novog kolagena. Iz tog je razloga vašem tijelu potreban mehanizam koji će pomoći u normalnom stvaranju novog kolagena – a upravo se takav mehanizam nalazi u beauty suplementu koji obožavaju i slavne ljepotice, poput Kourtney Kardashian, ali i deseci tisuća „običnih“ dama diljem svijeta.

Snažnija kosa koja ne izgleda oštećeno

Patentirana kombinacija kolin-stabilne ortosilicijeve kiseline (ch-OSA® – Advanced Collagen Generator®) i vitamina C predstavljaju jedinstven i tehnološki napredan dodatak prehrani koji doprinosi stvaranju kvalitetnog kolagena.

Ortosilicijeva kiselina dokazano pomaže u poboljšanju debljine, jačine i strukture vlasi kose, što se očituje u podatnijoj, mekšoj, ali i snažnijoj kosi koja ne izgleda oštećeno i lako ju je oblikovati.

Rezultati su vidljivi iznimno brzo

Riječ je o bioraspoloživoj formi silicija, elementa koji potiče zdrav razvoj vezivnog tkiva, direktno utječući na kvalitetu kože i kose. Osim toga, silicij potiče bolju apsorpciju vitamina D, kalcija i glukozamina, nutrijenata ključnih za lijepu, čvrstu i bujnu kosu.

Žene koje su ga isprobale tvrde kako su već nakon tjedan dana primijetile manje suhoće na vlasima, dok su nakon deset dana uočile zamjetnu razliku u kvaliteti i podatnosti kose. Kad je u pitanju opadanje i stanjivanje kose, već nakon mjesec dana korištenja Biosil suplementa primjećuje se pojačan rast kose na područjima pogođenim pojačanim ispadanjem.

Pročitajte još i ...