Gel koji možete pronaći ljekarnama, a pobrinut će se za tvrdokorne masnoće na trbuhu i bokovima

Joan Smalls (joansmalls / 18.05.2018): Feening for that Island Life "", Image: 372240446, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Samosvijest, samopouzdanje, samopromocija: živimo u vremenu društvenih mreža koje su spomenute pojmove uzdigle jako visoko, promovirale ih u temeljne životne vrijednosti. Društvene mreže tjeraju nas da se više dotjerujemo, češće putujemo, bolje hranimo, napornije vježbamo. Sve kako bi poboljšali sliku koju imamo sami o sebi te ju takvu poboljšanu podijelili sa svijetom. Naravno da u tome nema ništa loše, ali za prave rezultate uputno je koristiti prave metode.

Predanost, disciplina i kontinuitet ispred filtera, aplikacija i rigoroznih dijeta. Stručnjaci Laboratorija Elancyl čija ekspertiza na području mršavljenja traje od 1971. godine svjesni su da je briga za tjelesnu masu postala imperativ.

Stoga su osmislili novu globalnu, održivu i lako primjenjivu metodu koja u potpunosti zadovoljava potrebe žena za  mršavljenjem i stavlja ih u prvi plan. Novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja klinički dokazane učinkovitosti nakon tjedan metoda je mršavljenja koja po prvi puta djeluje na dvije esencijalne i komplementarne cjeline: gubitak kilograma i čvrstoću kože.

Mršavljenje bi trebalo biti sretno iskustvo

Sedam od deset ljudi u Francuskoj pazi na svoju tjelesnu masu, a 20 posto ih je na nekoj vrsti dijete  No zaboravite na ekstremne dijete zbog kojih ste lose raspoloženi. Mršavljenje bi trebalo biti sretno iskustvo, s manje strogih pravila i više njege, kako bi se podjednako pazilo na tijelo i duh. Nagla mršavljenja za sobom povlače i višak kože kao nuspojavu, a čvrstoća kože je jednako važna kao i gubitak kilograma, naročito s estetskog aspekta.

Ključ uspjeha je motiviranost, stoga najveće šanse za uspjeh ima program za mršavljenje koji pomaže održati energetsku razinu i ohrabruje na napredak. Potrebno je ponovno se povezati s vlastitim tijelom i brinuti se o sebi. Adekvatna njega kože vodi do brige za figuru, a posljedično i brigu za sebe u cjelini.

Novi saveznik u borbi protiv celulita

Osvježavajuća gel tekstura proizvoda Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja je kao stvorena za masažu, brzo se upija te objedinjuje beskompromisnu djelotvornost i veliki užitak tijekom upotrebe. Jedinstvena formula utemeljena je na  inovativnim djelatnim sastojcima koji trenutačno učvršćuju kožu , smanjuju veličinu trbuha  i klinički dokazano poboljšavaju izgled siluete već nakon 7. dana.

U srcu SLIM DESIGN inovacije za mršavljenje i učvršćivanje je Instensyl™- djelatni sastojak stvoren za sve figure , a čije jedinstveno djelovanje omogućuje trenutačni učinak učvršćivanja koji je ultra motivirajući. Instensyl™ 3D molekularna mreža učvršćuje se na površini kože  zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, širi se i brzo stvara ultra-zaglađujući meki film. Čvrsta struktura tog filma omogućuje trenutačno i dugotrajno djelovanje zaglađivanja i učvršćivanja.

Neželjeni viškovi uvijek se prvo nagomilavaju oko trbuha i bokova, a posebna tehnologija za borbu protiv viška masnih naslaga predstavljena je okupljenima na promociji novog saveznika za nadolazeću ljetnu sezonu.

Zato je stvoren Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja koji se s pohranjenim mastima bori uz pomoć specifičnih djelatnih sastojaka: kofein koji je važan za eliminiranje masti, bršljan koji u kombinaciji s masažom doprinosi detoksikaciji tijela te pulpa jabuke koja će koži pružiti prijeko potrebnu čvrstinu. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama.

Dodana vrijednost: užitak

Gel divne osvježavajuće teksture i živahnog mirisa ugodan je za masiranje i lako se upija. Idealan je za situacije kada se morate obući odmah nakon nanošenja te pruža cjelodnevno zadovoljstvo korištenja.

Osjećaj mršavljenja kako vrijeme prolazi je nevjerojatno motivirajući, zaslužujete vidjeti kako vam se struk smanjuje. Suvišna masnoća i celulit spremno će se utaboriti u područjima gdje je cirkulacija smanjena, a masaža ih pomaže eliminirati tako što stimulira mišićno tkivo.   Zahvaljujući preciznoj metodi razvijenoj od strani fizioterapeuta, Elancyl masaža stimulira cirkulaciju putem limfnog sustava. Temperatura masiranog područja se diže te tako aktivira krvožilni sustav. Masaža sa svojim detoksicirajućim i dekongestivnim djelovanjem pomaže u razgradnji i eliminaciji masti.

Novi SLIM DESIGN cilja trbuh i ostala problematična područja kao što su bokovi i nadlaktice, a tehnika je razvijena posebno za trbuh. Nakon tuširanja potrebno je osušiti kožu, nanijeti Elancyl SLIM DESIGN na trbuh te zatim uzduž trbuha započeti s „pinch & roll“ pokretima. Ponovite tri puta. Nakon toga, ispruženim dlanom izvedite zaglađujuću masažu trbuha pokretima u smjeru kazaljke na satu.

Pročitajte još i ...