Prvi put u regiji: riješite se podbratka i trbuha bez bolnih nuspojava

U izlozima trgovina bliješte okićena drvca, na radiopostajama i u shopping centrima vrte se blagdanske pjesme… I dok je nekima „jingle bells“ atmosfera u studenom preuranjena, svi su svjesni da je za razmišljanje o liniji s kojom ćete zablistati na blagdanskim tulumima – pravi  trenutak.

Redukcijska dijeta i svakodnevno vježbanje do Nove će godine svakako donijeti rezultat, no što učiniti s manjim, lokaliziranim nakupinama masnog tkiva? To su ona problematična područja kojih se teško riješiti čak i strogim i dosljednim provođenjem dijeta, a uspjeha često nemaju ni najuporniji vježbači. Primjerice, podbradak, višak masnog tkiva na trbuhu, nadlakticama, koljenima…

Dr. Jeannette Gjurić, vlasnica Poliklinike Sinteza, oduševljena je učinkom novog preparata koji se koristi u injekcijskoj lipolizi

S tim se regijama najčešće muče ljudi od kasnih tridesetih nadalje – jer je u tim godinama tijelo zbog brojnih razloga teže “dovesti u red” – no nije rijetko da na tretman dođu i mlađe osobe, posebice radi podbratka.

Poliklinika Sinteza

U renomiranoj zagrebačkoj Poliklinici Sinteza imaju rješenje čak i za taj problem: injekcijska lipoliza inovativni je tretman koji se po rezultatima može usporediti s liposukcijom, no masne se stanice ne „isisavaju“ iz tijela nego se uz pomoć specijalnog preparata rastope i izluče putem limfe, što je za organizam mnogo manje agresivno.

Minimalno invazivni zahvati – s maksimalnim učinkom

A baš je po težnji za minimalno agresivnim zahvatima poznat liječnički tim renomirane zagrebačke Poliklinike Sinteza, koji je uvijek u potrazi za suvremenijom varijantom estetskih i svih drugih zahvata, zbog čega popis njihovih klijenata – rapidno raste.

Injekcijska lipoliza nije način mršavljenja: tim se postupkom rješavaju lokalizirane nakupine masnog tkiva

Oporavak je nakon toga puno brži, što je mnogima presudni faktor u današnjem dinamičnom tempu života.

U skladu s tim vlasnica Sinteze – iznimna liječnica Jeannette Gjurić, na glasu kao inovatorica koja stalno proučava još revolucionarnije metode postizanja ljepote i zdravlja lica i tijela – prva je u regiji nabavila preparat Michelangelo PDC Plus Complex, koji je lipolizu doveo na potpuno novu razinu i gotovo je sasvim lišio neugodnih nuspojava.

Michelangelo body sculpting & reshaping: preparat koji je injekcijsku lipolizu uzdigao na sasvim novu razinu kvalitete

Bez otečenosti, crvenila i bolova

„Sjajna kombinacija vitamina, aminokiselina i alfa-liponske kiseline te ekstrakta sjemenki soje s pet posto fosfatdilkolina zaslužna je za to da su neugodne posljedice na koži svedene gotovo na nulu: nema otečenosti, crvenila ni bolova pa se pacijent nakon tretmana može našminkati, odjenuti i nastaviti sa svojim aktivnostima, što s dosadašnjim preparatima nije bilo zamislivo“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, naglašavajući i veći postotak deoksiholata u preparatu – 2,4 posto.

Odlični rezultati pokazuju se kod tretiranja podbratka

Ta je tvar prirodno prisutna u žuči, a funkcionira tako da povećava propusnost membrane masnih stanica: na taj način u njih ulazi fosfatdilkolin, koji pak masnoću pretvara u emulziju.

Premda odličnog učinka, takve su formule dosad uvijek na koži ostavljale posljedice u obliku modrica, svrbeža i oteklina. No, s preparatom Michelangelo PDC Plus Complex injekcijska je lipoliza dovedena na sasvim novu razinu kvalitete.

Tretiraju se jedna po jedna regija

Tretirati se mogu lice i tijelo, no regija po regija: dakle, u jednom dolasku nije moguće obuhvatiti i podbradak i trbuh. Za optimalne rezultate, postupak se mora ponoviti dva do tri puta s razmakom od četiri tjedna.

U Poliklinici Sinteza svaki će klijent obaviti mjerenje – kako bi se rezultati mogli točno odrediti

Rezultati su fascinantni, posebice kod tretiranja podbratka, zatezanja linije čeljusti i smanjivanja nakupina masnog tkiva na tijelu – što će posebice razveseliti žene koje u Novu godinu žele uplesati u zavodljivoj pripijenoj haljini, mladolike  i zadovoljne same sobom.

Pročitajte još i ...