Konačno do ravnog trbuha? U Zagrebu isprobajte uređaj koji uništava masnoće i zateže kožu

Kad ste posljednji put pogledali u ogledali i pomislili kako ste svojom figurom baš zadovoljni? Većina žena odgovorit će – ne pamtim.

Nakon 30-e masnih se naslaga mnogo teže riješiti

Dok je u 20-ima još relativno jednostavno „primiti se posla“ i u nekoliko mjeseci skinuti sav višak koji se tijekom zime nakupio, ulaskom u 30-e gubljenje masnih naslaga postaje nam sve teže i teže, a za to postoji i znanstveno objašnjenje. U ovom se razdoblju života hormoni u tijelu bitno mijenjaju, što utječe na usporavanje metabolizma i posljedično – slabije sagorijevanje energije i brže pohranjivanje masnoća.

Brojna su istraživanja pokazala kako čak i osobe koje su u mladosti bile mršave, ulaskom u 40-e često postaju mnogo sklonije nakupljanju viška masnoća, i to posebice u području trbuha. Kod prosječne osobe radi se o nemaloj razlici – nakon 35-e, svake godine nakupljamo između 450 i 900 grama težine – i to samo radi bioloških promjena koje se prirodno odvijaju s godinama.

Tvrdokorni problemi traže najučinkovitija rješenja

Ipak, to ne znači kako u vezi ove frustrirajuće pojave ne možemo učiniti ništa – jednostavno u borbi s masnim stanicama moramo postati – pametniji.

Victoria's Secret has posted a photo on Instagram with the following remarks: Live that dream & #SaleIntoSummer with deals on bras, panties & more! Ends 5.28. Twitter, 2018-05-28 12:37:59. Photo supplied by insight media. Service fee applies. NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 373169564, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Da je u borbi s tvrdokornim problemima potrebno posegnuti za najučinkovitijim oružjem, sasvim je logičan zaključak, a mi smo se za informacije o uređaju koji slovi kao jedan od najučinkovitijih na svijetu, obratili dr. Zoranu Žgaljardiću, vlasniku Centra za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić s adresama u Zagrebu i Opatiji.

doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić, spec. maksilofacijalne, subspec. plastične kirurgije glave i vrata  Foto: boris stajduhar

„Kako bi pacijentima u Zagrebu ponudili najsofisticiranija svjetska dostignuća u polju oblikovanja tijela, prvi smo u Hrvatskoj, ali i Europi, nabavili uređaj za topljenje masnih stanica Encurve. Da je riječ o tehnološkom dostignuću koje je zaista vrijedno hvale, potvrđuje i činjenica da – zahvaljujući specifičnoj apsorpciji – ovaj uređaj napada masne stanice, a okolno tkivo, mišiće i kožu čuva od bilo kakve traume“, objašnjava ugledni liječnik.

Za „smrt“ masnih stanica odgovorna je posebna frekvencija

Da bismo shvatili kako jedan uređaj koji djeluje na „nevidljiv“ način može iz temelja transformirati figuru i pružiti rezultate koje bismo mogli usporediti s nekirurškom liposukcijom, važno je promotriti kako ovo medicinsko-tehnološko dostignuće zapravo djeluje.

„Svaka je masna stanica u našem tijelu omeđena tankom membranom, a da bi sadržaj masne stanice istekao, ta membrana mora puknuti – zapravo je riječ o jednostavnom mehaničkom procesu, no problem je što vrlo često uređaji koji taj proces potiču, oštećuju i okolno tkivo, mišiće i kožu“, tvrdi dr. Žgaljardić, dodajući kako je prednost Encurve uređaja upravo u tome što koristi frekvenciju koju apsorbiraju samo masne stanice, dok okolno tkivo ostaje neoštećeno.

Prije i poslije tretmana uređajem EnCurve, iz arhive dr. Žgaljardića

Zahvaljujući vrlo specifičnoj frekvenciji, emitirana energija dopire direktno do potkožnih masnih stanica – nakon što energiju apsorbiraju, masne stanice započinju oscilirati, što dovodi do njihove „smrti“. U potpunosti sigurna za okolno tkivo, ova tehnologija ciljano dopire do tvrdokornih masnoća i uzrokuje pucanje membrane masnih stanica, pri čemu se njihov sadržaj iz tijela odstranjuje putem mokraće, potpuno prirodnim procesima izlučivanja.

Masne naslage oko struka nestaju revolucionarnim tretmanom

Jedan od najvećih problema koji se vežu uz tretmane za uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga je neravnomjerna raspodjela energije, pri čemu često dijelovi tretiranog područja ostaju zanemareni, ovisno o tome koliko su udaljeni od centra regije koja se tretira. U slučaju ovog revolucionarnog tretmana, tvrdi dr. Žgaljardić, energija se raspoređuje ravnomjerno, što neizbježno utječe i skladnost rezultata.

Prije i poslije tretmana uređajem EnCurve, iz arhive dr. Žgaljardića

„Kod žena je posebno vidljivo povećano nakupljanje masnog tkiva nakon 40-e, jer počinje drastičan pad hormona progesterona i estrogena, a s obzirom na to da progesteron nestaje brže od estrogena, dolazi do formiranja masnih naslaga – posebno oko struka“, ističe estetski kirurg s dugogodišnjim iskustvom.

Masnoće nestaju, višak obješene kože ostaje? Ne više

Ako ste s idejom o ciljanom topljenju masnih naslaga oduševljene, budite sigurne – niste jedine. Iako se na hrvatskom tržištu nalazi vrlo kratko, naš sugovornik tvrdi kako je tretman uređajem EnCurve namijenjen svima koji se bore s masnim naslagama, a preporučuje ga i kao pomoć tijekom mršavljenja.

„Tijekom procesa mršavljenja, pacijenticama je često potrebna pomoć s najtvrdokornijim regijama, pout trbuha ili bedara, a još jedan problem s kojim se najčešće susreću je – izražen višak kože koja je nakon mršavljenja vrlo opušten i zaista narušava estetiku tijela“, dodao je ugledni liječnik.

Prije i poslije tretmana uređajem EnCurve, iz arhive dr. Žgaljardića

Zašto ovaj renomirani plastični kirurg EnCurve smatra najboljim uređajem na svijetu?

„Tehnologija na koju se tretman oslanja daleko je naprednija od dosadašnjih – ravnomjerni snop energije jednako djeluje na svaki centimetar tretiranog područja, a osim raspada masnih stanica, kao posljedica zagrijavanja tkiva stvara se i novi kolagen, što dovodi do prirodnog zatezanja kože“, objašnjava naš sugovornik, tvrdeći kako je riječ o sasvim ugodnom i bezbolnom tretmanu, nakon kojega se svakodnevnim aktivnostima možete vratiti odmah.

Pročitajte još i ...