Redoviti ste u teretani, ali želite tijelo dovesti do savršenstva? Evo kako

Niste od onih koji čekaju svibanj da bi dva mjeseca prije godišnjeg pokušali spasiti što se spasiti da pa se brže bolje upisujete u teretanu, tamo ste svaki dan i ubijate se na traci, a poslije dižete neslućene težine? Redovito vježbate, pazite što jedete, pijete dovoljno vode, slatko i masno zaobilazite u širokom luku i uglavnom ste zadovoljni svojim tijelom? Uglavnom – jer mislite kako bi sve to moglo još bolje? Imamo sve odgovore na vaša pitanja!

Zategnite sve viškove

Ako je vaša težina do sada značajnije varirala, mršavili ste pa se debljali ili ste možda nedavno rodili, vjerojatno imate nešto kože viška koja vas smeta, a niste je uspjeli zategnuti vježbanjem.  Iako vježbanje utječe na zategnutost kože, kod značajnog viška ipak je potrebna dodatna pomoć. Bilo da se radi o strijama i koži na trbuhu, zbog čega je potreban zahvat abdominoplastike, ili o rukama koje se korigiraju brahioplastikom, radi se o postupcima koji naprosto nisu u istoj kategoriji s vježbanjem. No, to nikako ne znači da trebate bučice i tajice objesiti o klin i prestati vježbati. Upravo suprtono – najbolje ćete rezultate postići kombinacijom estetskih zahvata i vježbanja.

Brazilian butt lift

Mršavice više nisu u modi! Oduševljeno smo i mi uskliknuli jer je popularnost društvenih mreža i belfija (fotografija stražnjice) ponovno u fokus dovela obline. Instagram i TikTok prepuni su mladih i nešto starijih djevojaka i žena koje ponosno objavljuju fotke svojih pozadina koje su itekako oble i bujne. Ali – zategnute i čvrste. Ako prirodno imate manje izbočenu stražnjicu i rezultati koje postižete čučnjevima nisu ni približno onome što biste htjeli, brazilsko podizanje stražnjice rješenje je za vas. Radi se o naglašavanju stražnjice vlastitim masnim tkivom.
Masno tkivo uzima se s područja na kojima ga ima više i aplicira se u stražnjicu kako bi se postigao zaobljeniji oblik i veće dimenzije stražnjice. Tako se jednim zahvatom zapravo mogu riješiti dva problema – masno tkivo može se uzeti s trbuha i premjestiti u stražnjicu pa će tako čitava figura djelovati skladnije.  Ovdje svakako treba upozoriti da ova metoda nije za svakoga jer je za povećanje stražnjice potrebno skupiti dovoljno kvalitetnog masnog tkiva kojega mršavije osobe jednostavno nemaju.

Liposukcija za brze rezultate

Za uočljivije rezultate, većina osoba treba se dobro oznojiti u “gymu”. Rijetki su oni sretnici kojima se rezultati vide odmah. Ako postoji dio tijela koji vam predstavlja problem iako vježbate i zdravo se hranite, liposukcija je metoda kojom se oblikuju problematični dijelovi tijela. Liposukcijom se uklanja suvišno masno tkivo, a tretirano područje u vrlo brzom roku dobiva novi izgled.

Povećanje grudi

Vježbanje svakako ima pozitivan učinak na čvrstoću grudi. Ipak, ako  grudi želite i povećati, jedino je rješenje posjet estetskom krirugu. Grudi se mogu povećati implantatima ili masnim tkivom. Ako se radi o masnom tkivu, i ovdje osoba mora imati dovoljno masnog tkiva koje bi se moglo iskoristiti u samom zahvatu.

Svi ovi postupci daju najbolje rezultate uz vježbanje, a estetska kirurgija tu je kao pomoć u postizanju teže ostvarivih želja.

Pročitajte još i ...