Renomirani francuski brend daruje ljubiteljice kozmetike

Ljubiteljice ekskluzivne kozmetike uvijek vesele vijesti iz radionice renomiranog francuskog brenda Filorge. Jedna od prvih kozmetičkih kuća koja se nadahnula svijetom estetske medicine i to spojila u savršene formulacije. Kombinirajući učinkovitost estetske medicine i zadovoljstvo korištenjem neinvazivnih medicinskih proizvoda, Filorga se vodi načelom Medi-cosmetique®.

Uspješnost ovog francuskog brenda nalazi se u jedinstvenom patentu – kronosferama. One djeluju tako da postupnim vremenskim otpuštanjem koje postupnom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajni učinak. A revitalizirajući sadržaj jest jedinstveni NCTF® kompleks za restrukturiranje tkiva koji stimulira staničnuii energiju i fibroblaste, štiti od slobodnik radikala, obnavlja i učvršćuje kolagen i obnavlja i jača elasticitet kože.

Dakle, savršeno! A one vesele vijesti s početka priče znače da Filorga od 1.11. do 14.11. ima 30% popusta na Global Repair liniju, a pripremaju i iznenađenje za kupce.

Filorga Global-Repair Essence

Repair Essence losion bazira se na dva učinka: hranjivoj revitalizaciji zahvaljujući trima izrazito hranjivim sastojcima koji u sinergiji vraćaju koži gipkost i vitalnost, te na anti-age djelovanju: 50 meso sastojaka te četiri stanična boostera inspirirana tehnikama estetske medicine učinkovito se bore protiv svih znakova starenja.

Za intenzivno hranjenje zaslužni su ekstrakt smeđe alge koja povećava proizvodnju epidermalnih lipida za obnovu i jačanje hidrolipidnog sloja kože – nužnog za obranu od vanjskih agresora. Koža je odmah nakon aplikacije nahranjena, meka i podatna, a osjećaj suhoće koji nas često muči ovih prohladnih dana nestaje.

Filorga Global-Repair Eyes and Lips

Najosjetljivije regije na licu definitivno su usne i područje oko očiju – a obje svojim djelovanjem „pokriva“ Filorga Global-Repair Eyes&Lips krema za područje oko očiju i usana. To je, dakle ciljana njega s dvostrukim djelovanjem za ciljani učinak na konture očiju i usana. Sadrži srž Global-Repair formule: intenzivne obnavljajuće faktore – tri izrazito hranjiva sastojka koja, djelujući u sinergiji, koži vraćaju gipkost i vitalnost – te aktivatore mikrocirkulacije i zaglađivanja, duo moćnih aktivnih sastojka biljnog porijekla za ciljnu anti-age njegu područja oko očiju i usana.

Koje biljne sastojke sadrži? Kao takozvani „eye boosteri“ ovdje su ekstrakt tuberoze koji aktivira mikrocirkulaciju za intenzivni učinak pomlađivanja okoloočnog područja, kojem vraća sjaj te umanjuje podočnjake, podbuhlost i bore oko očiju. Lipboosteri su pak ekstrakt sjemena sezama koji potiče skladištenje lipida kako bi se zagladile i redefinirale konture usana: nazolabijalni nabor i bore iznad usana.

Filorga Global-Repair Intensive Serum

Koncentrirani multi – aktivni serum dizajniran posebno za devitaliziranu kožu, inspiriran estetskim medicinskim tehnikama, vidljivo i intenzivno pomlađuje kožu. Tri izrazito hranjiva sastojka djeluju u sinergiji i vraćaju koži gipkost i vitalnost, a na vidljive znakove starenja djeluje 50 mezo sastojaka i četiri stanična boostera.

Serum se može koristiti samostalno kao dnevni serum ili navečer ali, iz Filorge preporučaju, pomiješati s kremom za jedinstveno osjetilno iskustvo.

Filorga Global-Repair Cream

Koncentrirana formula koja intenzivno i globalno djeluje na znakove dehidracije, na zaglađivanje postojećih bora, nedostatak čvrstoće, hiperpigmentacije i beživotan ten. Aktivna krema koja je  dizajnirana posebno za devitaliziranu kožu, inspirirana estetskim medicinskim tehnikama, vidljivo i intenzivno pomlađuje kožu.

Multi- intenzivna antiage korekcija sa 50 mezo sastojaka i 4 stanična boostera. Inspirirana je tehnikama estetske medicine i djeluje protiv svih znakova starenja.

Pročitajte još i ...