Riješite se podočnjaka u pauzi za ručak

Tamni kolutovi ispod očiju obilježje je koje zaobiđe tek mali broj sretnika. Podočnjaci su pravi izazov kozmetičkoj industriju i tek su rijetki oni proizvodi koji ih uspješno eliminiraju.

Nekirurško uklanjanje podočnjaka zato je vrlo popularna metoda koja brzo vraća licu svježinu, čineći ga mlađim i odmornijim. Učinkoviti i brzi postupak izvodi se ubrizgavanjem hijaluronskih filera u područje ispod donjeg kapka. Potom se filer oblikuje masiranjem, a učinak je vidljiv odmah nakon apliciranja. Hijaluronska kiselina potpuno je prirodna tvar koja u ljudskom tijelu veže vlagu i održava kožu hidratiziranom i mladolikom. Osim za tretiranje podočnjaka, injektiranjem filera u kožu popunjavaju se bore i vraća izgubljeni volumen te hidratizira koža, a dokazano je da dolazi i do regeneracije kolagena kao i stvaranja novog.

Kate Moss and Cara Delevigne for Burberry.

Hijaluron je biokompatibilni materijal te se u tijelu biološki razgrađuje na prirodan i siguran način, a nestaje kada se u potpunosti reapsorbira. Svjež i odmoran izgled tako se postiže minimalnom intervencijom ubrizgavanja hijalurona.

Zbog izrazite kratkoće trajanja tretmana te njegove bezbolnosti, tretmani dermalnim filerima i botoxom nazivaju se još i „lunch-time“ tretmani jer se mogu napraviti u vrijeme pauze za ručak.

Za ovaj tretman odlučuju se i muškarci i žene jer je brz, a izvrsni rezultati vidljivi su odmah. Također, podočnjaci su problem koji podjednako muči sve dobne skupine, pa se za tretman nekirurškog uklanjanja tamnih kolutova odlučuju osobe od 20-ih godina nadalje. Rezultati traju oko godine do godine i pol dana kod prve aplikacije, a kasnije se produžava trajanje učinka.

Doza koja se ubrizgava dogovara se s liječnikom, a cijena varira o količini utrošenog materijala.

Pročitajte još i ...