S kojim brendovima filera rade najpoznatije hrvatske poliklinike?

Fileri hijaluronske kiseline – ove malene anti-age superheroje možemo nazvati najvećom prekretnicom estetske medicine u posljednjih 15-ak godina.

Sintetiziranjem molekule hijalurona postignut je ultimativni cilj borbe protiv znakova starenja – mladolik izgled uz potpuno prirodni efekt.

Najvažniji faktori za postizanje vrhunskih rezultata

Danas se na tržištu mogu pronaći fileri brojnih proizvođača, a iako je riječ o istom kemijskom spoju (hijaluronskoj kiselini), formula svakog filera krije svoje specifične karakteristike – koje utječu na djelotvornost, trajnost rezultata i prirodnost završnog efekta.

Poznavatelji estetske medicine mogu se složiti oko dva najvažnije faktora za postizanje vrhunskih rezultata pomlađivanja – a to su iskusan, stručan liječnik i vrhunski, provjereni materijal.

Ovdje pročitajte: Kako do popunjene, blistave i mladolike kože u 14 dana? 

Zbog omiljenog liječnika spremni smo „potegnuti“ i u drugi grad, a niti odabir filera ne treba prepustiti slučaju. Barem dio zasluge za izvrsne rezultate možemo prepisati kvaliteti samih filera – a najpoznatiji brendovi s razlogom su upravo to – najpoznatiji.

Danas vam otkrivamo – s kojim brendovima filera rade najpoznatije hrvatske poliklinike?

Poliklinika Bolanča

Poliklinika Bolanča u kratkom je vremenu postala jedna od omiljenih zagrebačkih adresa za filere – što nimalo ne čudi, jer njena vlasnica dr. sc. Željana Bolanča već godinama spada među najtraženije stručnjake za filere u Zagrebu.

Poznata po prirodnim i suptilnim rezultatima, ova dermatologinja drži se devize “manje je više”, a kad su u pitanju fileri – službeni je trener i edukator tvrtke Allergan Aesthetics za Hrvatsku – za aplikaciju Juvederm dermalnih filera i Vistabela (botoxa). Stoga, u Poliklinici Bolanča možete napraviti tretmane filerima brenda Juvederm – za one koji ne znaju, riječ je o filerima iznimne kvalitete i tradicije, koji spadaju među najčešće korištene na svijetu.

Poliklinika Dermalife

Vlasnica zagrebačke poliklinike Dermalife, dr. Nevia Delalle, već je godinama na listama najvećih domaćih stručnjakinja za aplikaciju dermalnih filera. Ističe kako voli isprobavati nove proizvode te da radi s gotovo svim brendovima filera, no nakon višegodišnjeg iskustva, povjerenje ipak najčešće poklanja brendu Restylane.

Riječ je o prvom brendu filera hijaluronske kiseline na svijetu. Brend Restylane, proizvođača Galderma, poznat je po iznimno visokoj kvaliteti i čistom sastavu, a danas spada među najčešće korištene filere na svijetu.

Obožavaju ga i brojni hrvatski estetičari pa se tako nalazi u brojnim ordinacijama najvećih domaćih stručnjaka za filere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevia Delalle (@dermalife.hr)

Poliklinika Duduković & Kisić

Nedavno je poliklinika Duduković & Kisić zasjala u novom ruhu, a količina zadovoljnih pacijentica nije se nimalo smanjila. Dr. sc. Mladen Duduković slovi za jednog od najvećih stručnjaka za aplikaciju filera na ovim prostorima, a poznat je i po opsežnim makeoverima.

Tijekom dosadašnje karijere imao je prilike raditi sa svim brendovima filera, a danas najčešće poseže za filerima Belotero i Radiesse, proizvođača Merz Aesthetics – za koje je i internacionalni trener.

Glumičić Medical Group

Prim. dr. sc. Siniša Glumičić jedan je od najistaknutijih estetskih kirurga u Hrvatskoj, a već je godinama i vodeći edukator za aplikaciju Botoxa Hrvatskog društva za estetsku medicinu.

Ovaj renomirani liječnik spada među najistaknutije stručnjake u domaćim estetskim krugovima, a može se pohvaliti i brojnim slavnim klijentima.

U Poliklinici Glumičić Medical Group koristi hijaluronske filere brenda Juvederm.

Fileri ovog brenda odlikuju se patentiranom tehnologijom koja osigurava savršeno integriranje proizvoda s tkivom u potkožju, čime je osigurano da lice nakon aplikacije zadrži prirodan izgled.  Juvéderm fileri su najpoznatiji po jedinstvenom pristupu pod nazivom Vycross, koja objedinjuje pet proizvoda – Volux, Voluma, Volift, Volbella i Volite.

Poliklinika dr. Jelena Jakić

Dr. Jelena Jakić, vlasnica Poliklinike dr. Jakić, već je godinama jedna od najistaknutijih estetskih liječnica u Hrvatskoj. Osim prem tretmanima hijaluronskim filerima, iznimnu strast gaji i prema PRP tretmanima i kemijskim pilinzima, za koje je postala i službeni edukator.

Danas u Poliklinici dr. Jelena Jakić radi s filerima brenda Teoxane, Neauvia i Ellanse – pri čemu ističe da u većini slučajeva koristi filere brenda Teoxane.

Cjelokupna paleta TEOSYAL® proizvoda sastoji se od jedinstvenih dermalnih filera različite gustoće i svojstava – svaki je proizvod namijenjen određenoj regiji lica s ciljem postizanja optimalnih rezultata. TEOSYAL RHA® dermalni fileri kreirani su jedinstvenim patentiranim procesom, kako bi se očuvale karakteristike molekula hijaluronske kiseline u gelu visoke čistoće.

Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin jedna je od vodećih domaćih estetskih adresa, a kad su u pitanju tretmani filerima, stručnjak u čije se ruke prepuštaju i brojne poznate Hrvatice je – dr. Tomica Bagatin. Ovaj specijalist maksilofacijalne i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata, u Hrvatskoj je postao sinonim za estetsku medicinu i kirurgiju, a već je godinama trener i edukator tvrtke Allergan.

Tako se u Poliklinici Bagatin možete podvrgnuti tretmanu filerima brenda Juvederm, ali i filerima proizvođača Merz Aesthetics – Belotero i Radiesse.

U Radiesse filerima, osim hijaluronske kiseline, nalazi se i kalcijev hidroksiapatit, koji s vremenom dovodi do pojačanog stvaranja kolagena.

Boutique Clinic Skinova

Dr. Josip Lovrić, vlasnik Boutique klinike Skinova, prometnuo se u jednog od najtraženijih zagrebačkih liječnika za tretmane filerima. Kad su u pitanju rezultati, dr. Lovrić poznat je po vrlo suptilnim korekcijama, koje prosječnom oku neće uvijek biti uočljive, no kako tvrdi – često je upravo u tome poanta.

Dr. Josip Lovrić u svojoj ordinaciji koristi filere proizvođača IBSA – Aliaxin i Profhilo.

ALIAXIN® fileri proizvođača IBSA ističu se iznimno naprednom tehnologijom i ultračistom hijaluronskom kiselinom, proizvedenom patentiranim procesom biofermentacije, koji je diljem svijeta prepoznat kao „Top high quality“ po pitanju čistoće i kvalitete. Aliaxin® fileri kreirani su za vraćanje volumena kože, redefiniranje kontura te popunjavanje bora i dubljih linija na koži, a istodobno djeluju i na dubinsku hidrataciju.

Poliklinika Milojević

Dr. Nikola Milojević, vlasnik zagrebačke Poliklinike Milojević i londonske Milo Clinic, estetski liječnik s iznimnim iskustvom u estetskim korekcijama i nekirurškim tretmanima, vjeran je brendovima koji su na tržištu filera najduže – Allerganovom Juvedermu i Galderminom Restylaneu.

Svojevremeno je izjavio kako je u interesu pacijenta da njihov doktor na svojoj polici ima izbor od barem 2 branda filera – jer svaki ima različite karakteristike. Ipak, dr. Milojević imao je prilike isprobati brojne filere na tržištu, a iskustvo s njima opisao je i u jednoj od kolumni na našem portalu.

Pročitajte kolumnu dr. Milojevića: Filer vs filer – nije svejedno što stavljate pod kožu

Poliklinika Dermamed

Splitska poliklinika Dermamed među najistaknutijim je anti-age centrima u čitavoj Dalmaciji, a njegova vlasnica, dr. Anđela Prolić za svoje je pacijente morala formirati i listu čekanja. Među najpopularnije tretmane u poliklinici spadaju neinvazivne metode pomlađivanja lica – a svakako prednjače tretmani dermalnim filerima.

Dr. Prolić u poliklinici koristi filere brendova Teosyal , Neuvia, Revanesse i Juvederm – ovisno o indikaciji, dobi i potrebama pojedinog pacijenta.

Neauvia Organic Stimulate filer objedinjuje benefite nekoliko anti-age tretmana, ali i snažan lifting učinak. Najveća posebnost ovog filera je u njegovom sastavu – ovaj proizvod, naime, sadrži hijaluronsku kiselinu koja osigurava učinak filera i daje licu potporu, ali i 1% kalcijevog hidroksiapatita koji potiče proizvodnju kolagena i učvršćuje mrežu kolagenskih vlakana te vidno podiže lice.

Poliklinika dr. Bruno Cvjetičanin

Iza renomiranog specijalista opće i subspecijalista plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. Brune Cvjetičanina, respektabilan je profesionalni put – nakon brojnih inozemnih edukacija, otvorio je vlastitu ordinaciju za plastičnu kirurgiju i onkologiju, a po svoju dozu mladolikosti k njemu svakog dana dolaze brojne Zagrepčanke.

Dr. Cvjetičanin u poliklinici svakodnevno koristi filere proizvođača Merz Aesthetics – hijaluronske filere Belotero te biostimulatorski filer Radiesse. Belotero fileri poznati su po komplementarnom pristupu, prema kojemu lice uvijek treba promatrati kao cjelinu te se ne preporučuje znakove starenja tretirati izolirano od ostatka lica. Belotero fileri jedinstveni su po patentiranoj CPM tehnologiji koja omogućava optimalnu prilagodljivost individualnim potrebama, što omogućava iznimno prirodne rezultate. Osim toga, ovaj liječnik koristi i filere brendova Ellanse i Neauvia.

Poliklinika dr. Tončić

Zagrebačka Poliklinika dr. Tončić može se pohvaliti dugom listom zadovoljnih klijenata, a kad je u pitanju pomlađivanje filerima – njihov su odabir hijaluronski fileri brenda Juvederm – proizvođača Allergan.

Prim. dr. sc. Ružica Jurakić Tončić otkrila nam je kako s ovim filerima u ordinaciji imaju dugogodišnje iskustvo te su njihovim učincima iznimno zadovoljni.

Svaki od filera ovog brenda specijaliziran je za pojedinu regiju lica i tip problema, a Vycross tehnologiju karakterizira viša razina viskoznosti koja omogućuje fileru da održi svoju molekularnu strukturu nakon tretmana. Time je omogućena dugotrajnost rezultata i veća otpornost na razgradnju.

Osim Juvederm filera, u Poliklinici dr. Tončić koriste se i skinboosteri brenda Neauvia, poznati po snažnom revitalizacijskom učinku i dugotrajnom efektu hidratizacije stanica.

Poliklinika Lege Artis

Dr. Jasenka Kalajdžić-Čandrlić, vlasnica osječke Poliklinike Lege Artis, već se godinama intenzivno bavi estetikom te slovi za jednu od najistaknutijih estetskih liječnica u Slavoniji.

Kad su u pitanju fileri, voli istaknuti kako oni ne služe samo za nadoknadu volumena, već i za biostimulaciju i dugoročno poticanje aktivnosti kolagena.

U poliklinici koristi filere provjerenih proizvođača – pa tako njeni pacijenti mogu birati između brendova Restylane, Neauvia, Juvederm i Ellanse.

Poliklinika Cutis

Izv. prof. dr. sc. Ana Bakija-Konsuo, dermatologinja i vlasnica Poliklinike Cutis u Dubrovniku, jedna je od omiljenih estetskih liječnika Dubrovkinjama. Njen moto je “Manje je više”, čime se u potpunosti uklapa u trend prirodnog izgleda.

Kad su u pitanju dermalni fileri, vjerna je brendovima Restylane i Juvederm, koje koristi već godinama.

Restylane ima zasebne linije posvećene različitim problemima, ali i različitim regijama lica – pa se tako u ponudi nalaze linije Silk (za usne), Lyft (za jagodice i bore smijalice), Refyne i Defyne (za marionetske i nazolabijalne linije), Kysse (za usne), a za ugodniju aplikaciju, kreirana je i linija Restylane-L s lidokainom.

Poliklinika Sinteza

Zagrebačka Poliklinika Sinteza već je godinama jedna od najistaknutijih anti-age adresa u Zagrebu, a u njenoj se čekaonici često mogu vidjeti i poznate dame.

Kad su u pitanju dermalni fileri, vjerni su brendu Juvederm proizvođača Allergan.

Ova je kompanija među prvima počela razvoj estetsko – medicinskih tretmana još prije više od 35 godina, a široka lepeza Juvederm dermalnih filera proizvedena je korištenjem napredne tehnologije i najviših sigurnosnih standarda.

Pročitajte još i ...