Popusti na estetske usluge diljem Hrvatske

Kao prvi i jedini specijalizirani medij u Hrvatskoj za područje estetske medicine, kirurgije i kozmetologije, portal Estetica.hr želi čitateljima pružiti točne, korisne i praktične informacije o estetskim zahvatima, uslugama i proizvodima te ih pravovremeno informirati o najboljim ponudama na tržištu.

Imajući na umu kako je estetska medicina u današnje vrijeme dio svakodnevice, no i dalje se smatra luksuzom koji nije dostižan baš svakoj ženi, drugu godinu zaredom, u suradnji s najboljim hrvatskim poliklinikama i estetskim liječnicima, organiziramo projekt Estetica My Moments, čiji je cilj ponuditi čitateljima i čitateljicama značajne popuste na najtraženije usluge estetske medicine.

Drugu godinu zaredom – prestižne hrvatske poliklinike samo čitateljima Estetice.hr daju izvrsne popuste na estetske usluge

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg odaziva, sa zadovoljstvom ponovno pozivamo čitateljice Estetice da tmurne zimske dane iskoriste za brigu o sebi, zdravlju i ljepoti kože te da si napokon priušte tretmane o kojima sanjaju već godinama.

Popusti u prestižnim hrvatskim poliklinikama trajat će do početka ožujka, a sve što je potrebno kako biste ostvarili popust na odabrani tretman jest da izaberete tretman i polikliniku uključenu u projekt Estetica My Moments te unaprijed rezervirate termin. Prilikom naručivanja na tretman, obavezno istaknite da želite iskoristiti Estetica.hr popust.

Koje su se prestižne poliklinike diljem Hrvatske i njihove vrhunske usluge našle u drugom izdanju Estetica My Moments projekta?

Poliklinika Bolanča

Poliklinika Bolanča u vrlo je kratkom roku postala jedna od omiljenih zagrebačkih estetskih adresa, jer njena vlasnica – dr.sc. Željana Bolanča već godinama slovi za jednu od najboljih domaćih stručnjakinja za neinvazivne tretmane dermalnim filerima.

U poliklinici Bolanča očekuju vas izvrsne cijene tretmana filerima Juvederm Volite, pri čemu će vas tretman jednim mililitrom Volite filera stajati svega 2.500 kn dok je posebna cijena za 2 mililitra Volite filera 3.500 kn.

S obzirom na to da je dr. sc. Bolanča licencirani trener i edukator tvrtke Allergan, proizvođača Juvederm filera, a slovi i kao velika ljubiteljica prirodnih i suptilnih rezultata, ne možete pogriješiti prepustite li se njenim stručnim rukama.

TIM DENT Miličić

Tretmani filerima po izvrsnim cijenama očekuju vas i u  zagrebačkoj Poliklinici TIM DENT Miličić. Želite li napraviti nešto za sebe kako biste izgledali i osjećali se bolje, Juvederm dermalni fileri odgovor su na sva vaša beauty pitanja. Juvederm spada u najcjenjenije i najpopularnije dermalne filere na tržištu koji u sebi već sadrže lokalnu anesteziju što cijeli zahvat čini potpuno bezbolnim. Neinvazivni su, postupak se provodi brzo, nakon njega nije potrebno vrijeme oporavka, a osigurava izvrsne rezultate pri prevencije prvih bora te kod pomlađivanja i korekcije znakova starenja na licu i vratu. Druga metoda pomlađivanja danas je najpopularniji anti-age tretman u svijetu – Vistabel, koji se za uklanjanje bora i konturiranje lica. TIM DENT Miličić ima za vas 30% popusta na oba tretmana. Za one koji žele smanjiti obraze, poboljšati konture lica i istaknuti jagodice, TIM DENT Miličić osigurao je i 30% popusta na Buccal fat removal tretman, koji obožava i slavna Bella Hadid.

Briga za pacijenta, specijalizacija, vještina, izvrsnost, tehnologija i edukacija, moto su stručnjaka u stomatološkoj poliklinici TIM DENT Miličić, koji su itekako svjesni važnosti i utjecaja koje osmijeh ima na svakog njihovog pacijenta pa se zbog toga u rješavanju dentalnih problema i izvođenju estetskih tretmana vode činjenicom kako žele vidjeti sreću pacijenata nakon završenog tretmana.

Biserno bijeli zubi i osmijeh o kakvom ste oduvijek sanjali

Osmijeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge svari, a da bude doista kao u filmskih zvijezda, pobrinut će se također u stomatološkoj poliklinici TIM DENT Miličić. Kako biste svijet osvajali osmijehom, pripremili su za vas 30% popusta na čak dva tretmana – izbjeljivanje zubi laserom po cijeni od 2100 kuna te set za kućno izbjeljivanje zubi po cijeni od 1700 kuna.

Izbjeljivanje zubi laserom u potpunosti je neinvazivna, sigurna i bezbolna metoda korigiranja boje zuba koja ne oštećuje zubnu caklinu, a nakon tretmana, koji traje oko 30 minuta, prirodna boja i sjaj zubi dolaze do punog izražaja.

 

Zdravstveni centar Histria Medic

Početak godine uvijek je i vrijeme kada donosimo različite (važne) odluke, pa i one vezane uz ljepotu i zdravlje kože, kojih se najčešće ne pridržavamo. Da se Istrijanima ne dogodi takav propust, pobrinut će se Zdravstveni centar Histria Medic iz Poreča, koji nudi široku paletu usluga vezanih uz sistematske preglede, UTZ dijagnostiku, urologiju, dermatovenerologiju, ginekologija i estetsku medicinu. Stručni tim ovog zdravstvenog centra pripremio je za vas posebne estetske tretmane po 30% nižim cijenama.

U Histria Medic hijaluronski fileri brenda Juvederm s popustom od 30% će stajati 2100 kuna po mililitru, a koliko vam je mililitara potrebno – odlučit ćete u dogovoru s doktorom, dok ćete za tretman botoksom (Vistabel 50 IJ), uz popust, izdvojiti 1750 kuna. Revolucionarni “3u1” tretman Profhilo koji je kombinacija hijaluronskog filera, skin boostera i mezoterapije stajat će vas, uz 30% popusta, 2100 kuna. Neauvia Organic Stimulate filer poboljšat će čvrstoću vaše kože i potaknuti stvaranje novog kolagena, a cijena 2 ml uz popust je 3850 kuna. Tretman microneedlingom, koji je namijenjen pomlađivanju i osvježavanju kože lica i vrata, stajat će vas 840 kuna, dok ćete za popularnu regenerativnu metoda PRP s hijaluronom (Cellular matrix od Regenlaba) izdvojiti 2100 kuna. Riječ je kombiniranju plazme bogate trombocitima i hijaluronske kiseline kako bi se konturiralo lice, ubrzala regeneracija stanica i hidratizirala koža.

Područje oko očiju s godinama se mijenja – kapci padaju, na njima nastaje višak kože, javljaju se vrećice ispod donjeg kapka, a bore oko očiju produbljuju se i postaju sve izraženije. Kako pomladiti to područje ili postići “novi pogled”? Nekirurška blefaroplasma uređajem Plasmage postupak je kojim se uklanjanje višak kože, zatežu kapci i uklanjaju bora oko očiju s popustom će vas stajati 5250 kuna. Cijena korekcije samo gornjih ili donjih kapaka s popustom je 3500 kuna, dok je korekcija bora iznad i ispod usnica, tzv. pušačkih bora, 2800 kuna.

 

Poliklinika Poduje

Prim. dr. Sanja Poduje članica je Hrvatskog društva za dermatovenerologiju i Hrvatskog društva za onkologiju te se svakodnevno bavi dermatološkom kirurgijom i medicinskom kozmetologijom. Suvremene metode pomlađivanja kože poput mezoterapije, pilinga i filera, ali i primjena fototerapije kod kroničnih oštećenja kože samo su neke od ekspertiza ove liječnice koja se istaknula u dermatološkim krugovima kao jedna od stručnjakinja u laserskoj terapiji kožnih bolesti i kirurgiji različitih kožnih promjena.

Profhilo je jedan od najučinkovitijih tretmana za revitalizaciju i pomlađivanje kože. Riječ je o hibridu filera, mezoterapije i skinboostera koji poboljšava kvalitetu kože, a istovremeno pruža lagani lifting efekt licu. Postupno smanjuje borice, zaglađuje lice, a koži daje sjajan i zdrav izgled. Spaja hijaluron velikih i malih lanaca posebnim kemijskim vezama, zbog čega se može “raširiti” po koži i dati čitavom licu blagi efekt liftinga. U Poliklinici Poduje možete odabrati između Profhilo 1ml po cijeni od 1890 kuna i Profhilo 2ml po cijeni od 3510 kuna, s tim da uz kupnju 2ml Profhilo tretmana na poklon dobivate Profhilo kremu za njegu lica.

Specijalistička ordinacija opće i abdominalne kirurgije dr. Ana Štanfel, Đorđićeva 17, Zagreb

Dr. Ana Štanfel, kirurginja koja sada živi u Zagrebu nakon višegodišnjeg boravka i rada u inozemstvu, u svojoj zagrebačkoj privatnoj kirurškoj ordinaciji u Đorđićevoj 17 na vrlo individualan način pristupa svakoj pacijentici koja se odluci za estetski zahvat.

Dr. Štanfel svrstana je na brojne liste najboljih liječnika za tretmane filerima u Hrvatskoj, a pri estetskim tretmanima najvažnije joj je, navodi, zadržati prirodan izgled bez pretjeranog volumena uz zdravu, zategnutu kožu.

Mnoge žene se odlučuju na injekcije botoxa kao alternativu kirurškim operacijama. Osim što je tretman brz, a rezultat traje nekoliko mjeseci, nema oporavka, i nema potrebe za korištenjem anestezije. U Specijalističkoj ordinaciji opće i abdominalne kirurgije Dr. Ana Štanfel čeka vas 30% popusta na tretman botoxom, pa ćete za 50 ij izdvojiti 1400 kuna.

Pretjerano spušteni gornji kapci mogu znatno otežati vid ili estetski narušiti ukupni sklad lica zbog čega se osobe pogođene ovim problemom sve češće odlučuju na kirurško uklanjanje viška kože i otvaranje pogleda. Podizanje gornjih očnih kapaka, službeno znanog kao blefaroplastika, stajat će vas, uz 30% popusta 4900 kuna.

Poliklinika Petković

Kada je riječ o dermalnim filerima, vrijedi pravilo „manje je više“. Cilj je osvježiti, zagladiti, zategnuti i pomladiti lice, no zadržati potpuno prirodan izgled. Upravo to su postulati Poliklinike Petković, čiji vlasnici još od 2013.godine pružaju usluge u području dermatologije i dentalne medicine u Zagrebu.

Za prvi dojam potrebno je 7 do 30 sekundi, a čak 80% pripada osmijehu. Kako bi prvi dojam bio nezaboravan, Poliklinika Petković osigurala vam je tretman izbjeljivanja zubi za 1540 kn. Izbjeljivanje zubi estetski je stomatološki zahvat kojim se postojeća, prirodna boja mijenja u nekoliko nijansi svjetliju. Dopustite da se za estetski sklad Vašeg osmijeha pobrine dr. Marin Petković.

Zaljubljenica u zdravu, njegovanu i lijepu kožu s osobitom naklonošću estetici i dermoskopiji, dr. Mikela Petković individualnim pristupom pomoći će Vam postići prirodni balans kože uz vrhunske hijaluronske filere koji osim nadoknade izgubljenog volumena, imaju čak i učinak stimulacije vlastite proizvodnje kolagena. Već nakon prvog apliciranja dermalni fileri jamče dugotrajne rezultate, a stajat će vas, s popustom od 30%, 2100 kn.

Kao posebno područje interesa, Dr. Mikela Petković, specijalist dermatologije i venerologije, osobitu pažnju posvećuje edukacijama u području bolesti vlasišta. Savršen je trenutak da pronađete rješenje uz individualni pristup stručnog pregleda vlasišta i TrichGen testa kojim se analizira 13 gena u 48 genetskih varijacija povezanih s gubitkom kose. Liječenje alopecije s brojnim alternativama prepustite s povjerenjem Poliklinici Petković. Posebna ponuda trihološkog pregleda i TrichoGen testa je 1575 kn.

Poliklinika Duduković & Kisić

Iako su nedavno otvorili polikliniku na novoj adresi, doktori Mladen Duduković i Hrvoje Kisić poznati su i cijenjeni stručnjaci iz područja estetske medicine i estetske kirurgije. Iza njih stoji iskustvo i talent, pa im se s povjerenjem prepuštaju ruke dama iz Hrvatske, ali iz cijele regije. Poliklinika Duduković Kisić jedna je od rijetkih estetskih klinika koja je u stanju ponuditi kompletnu uslugu pomlađivanja kombiniranjem najsuvremenijih nekirurških metoda i tehnologija s ponekad objektivno potrebnim manjim ili većim invazivnijim korektivnim zahvatima.

HydraFacial Platinum je tretman hidrodermoabrazije tijekom kojeg se koža istovremeno čisti, hidrira, hrani i regenerira uz pomoć usmjerenog mlaza vode i koktela aktivnih tvari koje se u nju apliciraju. U Poliklinici Duduković Kisić, uz 30% popusta, taj će vas tretman stajati 980 kuna.

Poliklinika dr. Jelena Jakić

Dr. Jelena Jakić, specijalistica dermatovenerologije i vlasnica Poliklinike Jelena Jakić, posebnu pozornost pridaje lijepoj koži. Tijekom specijalizacije se posebno bavila dermatokirurgijom, a uz to se rodila ljubav za estetsku dermatologiju. Stručnost, povjerenje, individualan pristup, vrhunska kvaliteta i stalne edukacije te sudjelovanja na svjetskim i domaćim kongresima čine tim Poliklinike Jelene Jakić referentnim mjestom kada je riječ o ljepoti i njezi kože.

Iako si s hladnim vremenom možemo priuštiti ležernost u odstranjivanju dlačica pa tu i tamo preskočimo taj (dosadni) ritual i naprosto navučemo traperice, mnogim je damama na top listi beauty želja upravo rješavanje dlačica. Po mogućnosti – na što dulje. Zato je idealna laserska epilacija. Prilikom ovog medicinskog postupka stvara se intenzivno pulsirajuća laserska zraka koja uklanja neželjene dlačice. Pritom se ne koncentrira samo na uklanjanje postojećih dlačica, nego i sprečavanje njihovog ponovnog rasta. Poliklinike Jakić pripremila je za vas, uz 30% popusta, lasersku epilaciju cijelih nogu za 2100 kuna, lasersku epilaciju nadusnice za 455 kuna te lasersku epilaciju bikini regije za 840 kuna. Cijene se odnose na pojedinačne tretmane.

Specijalna bolnica AGRAM – Poliklinika Zagreb

Uz današnji tempo života, kada je riječ o zdravlju, pa i njezi kože, tražimo adresu na kojoj možemo obaviti sve na jednome mjestu u jednome danu. Upravo to, uz najbolje stručnjake koji se neprestano educiraju i vrhunsku tehnologiju, zaslužno je za to da je tijekom posljednjeg desetljeća kroz Specijalnu bolnicu AGRAM prošlo gotovo milijun korisnika, kojima je pruženo više od 15 milijuna različitih zdravstvenih usluga. Kada je riječ o odjelu dermatologije Specijalne bolnice AGRAM, njegov štitni znak i stručnjakinja kojoj se vjeruje je dr. Saida Rezaković. Osim što je diplomirala i specijalizirala dermatovenerologiju, ujedno je završila poslijediplomski studij iz Poslovnog upravljanja – MBA. Educirana je u području suvremenih metoda pomlađivanja kože, dermatoskopije i evaluacije pigmentnih lezija, dermatokirurgije te primjene sklerozacije u terapiji flebektazija (proširenih vena).

Ispada vam kosa? S obzirom na to da iza ove pojave mogu stajati brojni uzroci – od izloženosti stresu, preko bolesti štitnjače, autoimunih bolesti, pa sve do lijekova koje uzimate, općeg zdravstvenog stanja, pa i genetskog naslijeđa – ključno je otkriti pravi razlog zbog kojeg vam se kosa prorijedila. Dermatolozi specijalizirani za bolesti vlasišta ističu kako je trihoskopija – dijagnostički pregled pomoću dermatoskopa – ključan početni korak u otkrivanju uzroka ispadanja kose. Jedinstveni genetski test pod nazivom TrichoTest liječnicima omogućava potpuno personaliziran pristup liječenju ispadanja kose. Potpuna genetska analiza omogućava odabir prikladne opcije liječenja koje će omogućiti tretiranje samog uzroka opadanja kose kod svakog pacijenta. U Specijalnoj bolnici AGRAM, uz popust od 30%, kompletnu dijagnostiku liječenja s genetskim testom možete napraviti po cijeni od samo 1750 kuna.

Jedan od najučinkovitijih tretmana za ublažavanje problema ispadanja kose je PRP (platelet rich plasma). Riječ je o tretmanu pomlađivanja i regeneracije vlasititom krvnom plazmom. Obuhvaća izdvajanje pročišćenog dijela vlastite krvi – plazme, u kojoj se nalaze najvrjedniji sastojci krvi, faktori rasta kao i matične stanice. Koristi se i na području lica, vrata, dekoltea i šaka, no pokazuje izvanredne rezultate za ublažavanje opadanja kose i poticanja rasta kose. U Specijalnoj bolnici AGRAM, uz popust od 30%, PRP tretman lica ili vlasišta možete napraviti po cijeni od samo 1.750 kn.

Specijalna bolnica Arithera

Tretmani pomlađivanja i osvježavanja lica

Ako niste pristalica kirurških zahvata, ali ni igala, a ipak želite pomladiti i osvježiti kožu lica i sveukupni izgled, vjerojatno ste već razmišljali o tretmanima oblikovanja i pomlađivanja lica uređajima. Sada je pravo vrijeme za to, a u nastavku pogledajte koje renomirane klinike nude ciljane i učinkovite tretmane po izuzetnim cijenama.

U zagrebačkoj Specijalnoj bolnici Arithera čeka vas jedinstvena ponuda popularnih i omiljenih ARTSYNERGY anti-age protokola koji odlične rezultate postižu kombinacijom različitih metoda i tretmana za pomlađivanje lica.

Važno je napomenuti da liječnici ove bolnice svakom pacijentu pristupaju individualno te prije detaljnog definiranja programa tretmana, provode dijagnostiku koja potom diktira daljnje postupanje. Ovoga puta možete odabrati između čak tri ARTSYNERGY protokola za lice koji su sada dostupni po znatno pristupačnijim cijenama.

ARTSYNERGY 1, u trajanju od 180 dana, uključuje 13 tretmana, a obuhvaća HIFU (tretmane uređajem koji se bazira na fokusiranom ultrazvuku visokog intenziteta, a pomlađuje kožu na tri načina: potiče proces proizvodnje kolagena, poboljšava strukturu kože i podiže njezin tonus), medicinsku radiofrekvenciju i elektroporaciju. Sada je dostupan po cijeni od 14.980 kuna.

ARTSYNERGY 2, uz sve gore navedene tretmane, obuhvaća još i omiljeni PRP tretman, odnosno pomlađivanje lica vlastitim matičnim stanicama, a njegova je posebna cijena 16.380 kuna.

Tu je još i ARTSYNERGY MRF koji obuhvaća medicinsku radiofrekvenciju, a u okviru ove akcije, za njega ćete izdvojiti 4.200 kuna.

Tretmani oblikovanja tijela 

U Specijalnoj bolnici Arithera, velika se pozornost posvećuje i oblikovanju tijela, što također uključuje kombiniranje različitih metoda i tretmana. Protokoli ARTSYNERGY precizni su i individualno kreirani protokoli oblikovanja tijela i pomlađivanja kože, a nastali su kao rezultat rada i ekspertize specijalista dermatologa i estetskih kirurga. Sastoje se od naprednih anti-age aparativnih i manualnih tehnika, a da su učinkoviti i korisni, svjedoče brojni zadovoljni klijenti ove bolnice. Protokoli su podijeljeni prema regijama, odnosno dijelovima tijela koje je potrebno tretirati, a u okviru akcije My Moments, dostupni su po doista iznimno povoljnim cijenama.

Ponuda uključuje ARTSYNERGY protokole za regije trbuha, nogu i bedara.

Poliklinika Bagatin Zagreb

Muče li vas ožiljci nakon operacija ili oni od akni, linije i bore, melazma ili pak hiperpigmentacije – SkinPen Precision  je tretman u koji ćete se naprosto zaljubiti! Sam uređaj osmišljen je za obnovu i pomlađivanje kože prirodnim putem te je djelotvoran za sve tipove kože.

Prilikom tretmana, pomoću mikroiglica izrađenih od visokokvalitetnog japanskog nehrđajućeg čelika, na koži se stvara oko dva milijuna mikrouboda, a nastala mikrooštećenja aktiviraju prirodni mehanizam za samoobnovu, povisuju razinu faktora rasta i kolagena te tako obnavljaju kožu kroz slojeve.

U Poliklinici Bagatin u Zagrebu sada ga možete iskušati po doista odličnoj cijeni od 1.050 kuna.

Poliklinika Pablo

Dr. Danica Kesić, specijalizant dermatovenerologije, u svom radu uvijek stavlja naglasak na zdravlje i ljepotu kože kombiniranjem terapijskih i kozmetičkih opcija. Specijalizaciju iz dermatologije i venerologije obavlja na Klinici za kožne i spolne bolesti KBC-a Split te svoje iskustvo gradi i primjenjuje u Poliklinici Pablo.

Svoju ljubav i strast prema estetskoj dermatologiji i dermatokirurgiji počela je graditi odmah po završetku pripravničkog staža te je od tada sudjelovala na brojnim edukacijama, stručnim skupovima i kongresima. Član je hrvatskog društva za estetsku medicinu i licencirana za rad od hrvatske liječničke komore.
Srdačan i individualizirani pristup svakom pacijentu smatra osnovom liječenja i poboljšanja kvalitete života svakog svog pacijenta.

Poliklinika Pablo osnovana je 2008. godine. Od samog početka svog postojanja jedan od primarnih ciljeva poliklinike je osigurati najbolju medicinsku skrb, najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići najbolje rezultate za svakog pacijenta.

Za ljubiteljice estetike iz Solina, Poliklinika Pablo pripremila je izvrsne popuste – Profhilo tretman po cijeni od 1750 kuna po tretmanu, dok će mililitar Juvederm filera stajati 1960 kuna. Kad je u pitanju neinvazivno pomlađivanje kože, kombinacija PRP i microneedling tretmana stajat će vas svega 2100 kuna, zahvaljujući nevjerojatnom popustu, dok ćete Microneedling uz mezoterapiju C vitaminom napraviti za svega 840 kuna.

Za podizanje i zatezanje opuštenih kapaka bez operacije, očekuje vas blefaroplasma gornjih vjeđa Plasmage uređajem po cijeni od 3150 kn.

Klinika Dentalsan

Klinika Dentalsan iz Opatije u okviru akcije Estetica My Moments nudi tretman lica HIFU Finesse uređajem koji se smatra alternativom kirurškog faceliftinga. Kratica dolazi od engleskog naziva High Intensity Focus Ultrasound, a riječ je o jednoj od najučinkovitijih tehnologija u tretiranju opuštene kože te razbijanju lokaliziranih masnih naslaga.

Kako mu samo ime kaže, uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta koja UZV valove usmjerava na određenu dubinu kože, ovisno o odabranoj sondi. Tako posve precizno može djelovati na najdublje slojeve kože. Izaziva zagrijavanje tkiva na temperaturu od oko 60 do 70 stupnjeva, čime stimulira proizvodnju kolagena i elastina.

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a konačni učinak vidljiv je nakon tri mjeseca, kada se formira novi kolagen, a koža postaje čvršća, sjajnija, zategnutija, poboljšanog tonusa i mladolikog izgleda. Tretman lica aparatom HIFU Finesse sada je dostupan po cijeni od 1.500 kuna.

Poliklinika Dermalife

Ljepota i zdravlje kože doktorici Neviji Delalle nisu samo specijalnost, već i cjeloživotna strast. Jedna od najstručnijih i najiskusnijih hrvatskih dermatologinja sa zagrebačkom adresom o sebi će reći kako joj je najveći izazov imati na kraju sretnog, zadovoljnog pacijenta, a da u tome uspijeva, dokaz su stotine vjernih pacijenata koji na adresu njene poliklinike vraćaju već punih 12 godina.

Poliklinika Dermalife pripremila je za vas, uz 30 posto popusta, dva paketa tretmana. U prvom su 4 TCA + 4 Dermapen tretmana po cijeni od 2800 kuna. Riječ je o stimuliranju fibroblasta na neokolagenezu kemijskim (TCA- trikloroctena kiselina) i mehaničkim putem (Dermapen), za poboljšanje teksture i pigmentacija kako bi koža bila ujednačena, elastičnija i nadasve sjajna i blistava.

 

U drugom se paketu, također po 30% nižoj cijeni, 4 x Laser Genesis + 4 x Dermapen za 6440 kuna. Laser Genesis je neablativni laser koji novim, neinvazivnim načinom omogućava postizanje boljeg izgleda kože lica, ali i drugih dijelova tijela. Prvenstveno je namijenjen osobama s preuranjenim znakovima starenja, kod suncem oštećene kože, kože koja je sklona crvenilu ili s velikim porama.

Poliklinika Dermamed

Najsuvremenija aparaturu, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika i dermokozmetika, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje razlog su zašto brojni klijenti kao svoju omiljenu beauty oazu navode Polikliniku Dermamed iza koje stoji dr. med. Anđela Prolić i DERMAMED tim.

U potrazi ste za učinkovitim i dugotrajnim načinom borbe sa znakovima starenja, a da to nije operacija. Uporabom radiofrekvencijske energije koža se zagrijava kako bi se prirodnim putem potaknuo i obnovio kolagen. Obnovom kolagena smanjuju se bore iznutra. Uređaj Thermi djeluje po principu korištenja radiovalova u svrhu zatezanja i pomlađivanja kože. Posebni dodatak ovom uređaju je elektroda čija je funkcija predviđena za smanjenje bora, podizanje kapaka, smanjenje kesica ispod očiju te za zatezanje manjih regija na lica ili podbratku. Thermi tretman podizanja lica i kapaka u Poliklinici Dermamed stajat će vas, uz 50% popusta, 1000 kuna.

Microneedling je terapija mikroiglicama koja potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka. U kombinaciji s kemijskim pilingom, kojim uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša, vaša će koža zablistati novim sjajem. Microneedling  i kemijski piling, uz 50% popusta, stajat će vas  725 kuna.

Pročitajte još i ...