Sjajne transformacije usnica domaćih estetičara: decentne, a upečatljive!

Prije 15-ak godina povećanje usana bilo je rezervirano za ekstravagantne hollywoodske glumice i pjevačice, a na domaćoj sceni mogli smo na prste jedne ruke nabrojati osobe koje su se podvrgnule popunjavanju usana. Broj izvedenih tretmana povećao se za 50%? Danas je situacija potpuno drugačija – popunjavanje i korekcija usana hijaluronskim filerima jedan je od najizvođenijih zahvata na svijetu, a i dobne granice prosječnih korisnica bitno su veće. Povećanju usana sve se češće podvrgavaju mlade djevojke, no i dame u 40-ima i 50-ima otkrivaju čari punih, zaglađenih i putenih usana.

Današnji su medicinski proizvodi namijenjeni povećanju i preoblikovanju usana učinkoviti, sigurno i nude vrlo brze i vidljive rezultate, zbog čega je i strah od njihova korištenja iščeznuo. Američko društvo plastičnih kirurga (ASPS) izdalo je izvještaj koji pokazuje kako je broj izvedenih zahvata povećanja usana filerima u posljednjih 5 godina narastao za 50%.

Danas je situacija dramatično drukčija u odnosu i na prije nekoliko godina. Povećanje hijaluronskim filerima, kao i konturiranje, ispravljanje asimetrija i ostali pripadajući zahvati na usnicama spadaju u standard njege i brige o vlastitoj ljepoti ali i zdravlju. Naime, osim što hijaluronski fileri povećavaju i preoblikuju usnice oni im jednako tako pružaju i hidrataciju koja im itekako treba.

Domaće poliklinike ne samo da su već odavno postali lideri na regionalnoj estetskoj sceni, već su im korekcije i popunjavanje usana hijaluronskim filerima jedan od najizvođenijih zahvata. A ovo su samo neke od fantastičnih, i prilično decentnih, a upečatljivih transformacija:

Poliklinika Duduković

Poliklinika Bagatin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Bagatin (@bagatinclinic)

Poliklinika Sinteza

Poliklinika Milojević

Poliklinika dr. Jakić

Poliklinika Sara

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Sara (@poliklinika.sara)

Dr. Tea Brozičević

Dermalife

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevia Delalle (@dermalife.hr)

Pročitajte još i ...