Nova skincare generacija: kreme s učinkom filera i botoksa

Picture Shows: Penelope Cruz February 12, 2017 Celebrities arrive at the BAFTA Awards 2017 held at the Royal Albert Hall in London, England. WORLDWIDE RIGHTS, Image: 320678897, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive No Digital Rights Without Permission Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK

Iako je sad već lagano iza nas, neugodan period karantene zasigurno ćemo dugo pamtiti. Mnoge su se stvari i navike promijenile, no – mnogi će se složiti – izolacija je iznjedrila i neke pozitivne procese. Jedan od njih svakako je i promišljanje o međuljudskim odnosima te o vrijednostima u svijetu koji nas okružuje. Naravno, na repertoaru nisu bile samo „velike teme“: na red je došla i svakodnevica, u koju se uklapa i naša njegujuća rutina. Kakve tu vrijednosti vladaju?

U traganju za izgubljenim volumenom

Mnogi su odlučili prigrliti beauty asketizam i prikloniti se trendu rješavanja svega suvišnog: polupraznih bočica koje odavno ne koristimo, krema kojima je istekao rok trajanja, ali su zbog posve iracionalnih razloga još na polici u našoj kupaonici, preparata koje su nam poklonile prijateljice, no našoj koži nikad nisu odgovarali…

A nakon odrađenog declutteringa – trendovskog naziva za „veliko čišćenje“ – odlučili smo se za novi start. No, u „novoj normalnosti“ imamo i nove kriterije: želimo malo, ali želimo dobro. Ma ne dobro, najbolje. Ponuda brenda Skeyndor posve se uklopila u tu viziju kad je riječ o anti-age preparatima.

Linija Correctiv namijenjena je, naime, korekciji mimičkih linija i bora, a funkcionira tako da u koži stimulira prirodne mehanizme koji nadomješaju volumen koji se s godinama izgubio. Koristi najnoviju tehnologiju koja djeluje poput botoksa i filera, a istovremeno regenerira kožu iznutra… Treba li vam išta više?

Četiri ključna preparata iz linije Corrective

Optimalna opcija za rejuvenacijski tretman uključuje četiri ključna koraka: apliciranje seruma Deep Lines Refining, zatim krema i emulzija Deep Lines Refining, nanošenje kreme za područje oko očiju Expression Lines Filler, a za jači efekt možete odraditi i profesionalni tretman u nekim od ovlaštenih kozmetičkih salona ili kod dermatologa. Kako djeluju pojedini preparati?

Moćna formula seruma kombinira peptide i aktivne sastojke koji ublažavaju bore te biološki  piling koji stimulira obnovu i zaglađuje kožu.

Expresion Lines Filler Contour krema za oko očiju je spoj peptida i aktivnih sastojaka koji ublažavaju i pune mimičke bore te smanjuju vrećice i tamne kolutove oko očiju, stoga je obožavaju žene koje muči problem „umornog izgleda“.

Krema Deep Lines Refining kombinira dvije tehnike punjenja, što daje koži volumen i puniji, a samim tim i mladenačkiji izgled.

Moćna formula i iznimne aktivne tvari

Svi su preparati podvrgnuti kliničkom testiranju pod medicinskim i kozmetičkim nadzorom: nakon 28 dana svakodnevnog korištenja te nanošenja profesionalnog tretmana jednom tjedno, 97 posto ispitanika potvrdilo je da im koža izgleda pet godina mlađe! Što to točno znači? Bore su ublažene, koža izgleda mekše i punije, mimičkih je bora oko očiju manje, a poboljšan je i izgled kože na vratu, koja često otkriva „pravo stanje stvari“ koliko god se ponekad trudili prikriti godine. Bore oko usana također su ublažene, kao i one mimičke na čelu, zbog čega preparati imaju „botoks efekt“.

Za sve su to zaslužne supstancije pomno odabrane za ovu iznimnu formulu. Kako djeluje linija Corrective? Tako da, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji proizvodnje, aktivne tvari doprema u sve slojeve kože. U gornjem sloju ili epidermisu vrši biološki piling uz pomoć inkapsuliranog biomimetičkog peptida koji potiče prirodne procese obnove vršeći nježnu eksfolijaciju i potičući apsorpciju aktivnih sastojaka. 

Povećanje volumena 60 posto

U epidermis prodiru i tvari koje djeluju na brzo površinsko punjenje: ultra filing sfere sastoje se od hijaluronske kiseline niske molekularne mase i glukomanana, a nakon što prodru u kožu, na sebe navlače vlagu – što njihov volumen povećava 60 puta i tako puni površinske bore, zbog čega im je učinak sličan dermalnim filerima. Pružajući koži potrebnu količinu hidracije, djeluju kao savršena prevencija znakova starenja.

Brooke Shields attends the Elton John AIDS Foundation's 13th Annual An Enduring Vision Benefit at Cipriani Wall Street on October 28, 2014 in New York City., Image: 209394882, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@photoshot.com London: +44 (0) 20 7421 6000 Florida: +1 239 689 1883 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

U dermis, srednji sloj kože, preparati „dostavljaju“ neuroinhibirajuće agense GABA i ekstrakt Acmella Oleracea (smeđe alge), koji u svojoj beauty misiji imaju zadatak relaksirati mišićni i nervni sustav te potaknuti sintezu hijaluronske kiseline i kolagena, faktora ključnih za mladolikost. Posljedica je ono što žele sve žene starije od 35 – zaglađivanje bora i „wow efekt“.

Prave beauty vrijednosti

Na hipodermis, sloj ispod dermisa, djeluju pak supstancije zaslužne za gustoću tkiva, koje ondje stimuliranju adipogenezu i lipogenezu, procese zaslužne za postizanje volumena lica.

Učinak preparata iz linije Corrective ide i dalje, sve do mišićnog tkiva, u kojem lifting peptidi s pre i post sinaptičkom aktivnošću usporavaju mišićne kontrakcije i ublažavaju bore na čelu i oko očiju. Učinak je sličan jednom od najpopularnijih injektabilnih beauty tretmana – apliciranju botoksa.

Robin Wright attends the 'Ismael's Ghosts (Les Fantomes d'Ismael)' screening and Opening Gala during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 17, 2017 in Cannes, France., Image: 332673007, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

Ako ste, dakle, u skladu s novim beauty tendencijama odlučili pročistiti svoje police s kozmetikom i usredotočiti se na prave vrijednosti: Skeyndor linija Corrective – čije proizvode možete naručiti OVDJE – zaista je učinkovita u postizanju mladolikosti i ljepote.

 

Pročitajte još i ...