„Skinbooster dan“ kod svjetski poznatog liječnika u Zagrebu: blistavo lice po nikad nižoj cijeni

Svatko od nas ponekad ima dan kada jednostavno izgleda – bolje nego inače. Koža vam je glatka, ujednačena, meka i hidrirana, djelujete odmorno, razbuđeno i svježe, iako na licu nemate niti trunke šminke – no kad ste zadnji put imali takav dan?

Svježe, odmoreno i blistavo lice ne mora biti nedostižno niti u 40-ima

Svakodnevni stres, zagađen okoliš, neuravnotežena prehrana, manjak sna, neadekvatni i pretjerano agresivni proizvodi koje nanosimo, pušenje… Faktora koji negativno utječu na kvalitetu kože više je nego što ih možemo nabrojati, a situacija se nakon 35-e samo pogoršava.

Ako vam je u ranim 20-ima bilo potrebno svega 6 sati sna, jutarnja kava i malo hidratantne kreme kako biste izgledali svježe, odmoreno i blistavo – na pragu 40-ih sigurno niste takve sreće.

Naša se koža s godinama prirodno stanjuje, gubi vlastite zalihe kolagena, elastina i – još važnije – hijaluronske kiseline, polisaharida odgovornog za zadržavanje vlage u međustaničnom prostoru koji potiče prirodnu proizvodnju kolagena i čini kožu napetom i blistavom.

Proizvod koji može zamijeniti i najskuplju kremu

Ima li pomoći? Srećom – ima. Nadoknada hijaluronske kiseline u međustaničnom prostoru jedan je od glavnih imperativa modernog anti-ageinga, zbog čega su se kreiranju idealne formulacije ovog prirodnog sastojka posvetile gotovo sve grane farmaceutske, kozmetičke i estetske industrije.

Ipak, upitamo li dermatologe i estetske liječnike za preporuku, Restylane Vital apsolutni je pobjednik kad je u pitanju postizanje prirodnog „glow efekta“ na licu.

Ovaj skinbooster koristi se za kompletnu hidrataciju i rejuvenaciju kože lica, vrata, dekoltea i šaka, a specifičan je po čistoj hijaluronskoj kiselini drugačije tehnologije umreženosti od one koju nalazimo u filerima.

Iz tog se razloga ona ne zadržava na jednom mjestu te ne dodaje volumen u aplicirana područja, već se prirodno raspoređuje u međustanični prostor, resorbira te „navlači“ na sebe ogromne količine vode – zbog čega koži pruža hidrataciju kakva se ne može postići niti jednom kremom.

„Terapija“ za sjaj lica koji dolazi iznutra

Osim što će stanice kože napuniti, omekšati i hidrirati, Restylane Vital pravi je izvor vitalnosti – kao što mu i samo ime govori, jer ćete već u nekoliko dana nakon aplikacije primijetiti povećanu elastičnost kože, ispravljanje sitnih bora te zaglađenost površinske teksture.

S obzirom na to da je formula ovog „filera za glow efekt“ namijenjena upravo nadoknadi vrijedne hijaluronske kiseline, koja se inače nalazi u koži, on neće samo vratiti vlagu u isušeno, umorno i namreškano lice, već i stimulirati fibroblaste na proizvodnju novog kolagena. Zašto takav efekt nije moguće postići topikalnim proizvodima?

Samo dubinski revitalizirana koža može blistati poput stakla

Odgovor je jednostavan – nanošenjem kreme ili seruma hidriramo površinski sloj kože i licu dajemo trenutni učinak blistavosti, no ne možemo prodrijeti u međustanični prostor u kojem bismo postigli trajan efekt.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Vivetta Backstage Milan Ready to Wear. Spring/Summer 2018. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 355000861, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Skinbooster Restylane Vital aplicira se u srednji i dublji sloj kože, u kojem se prirodno polisaharidni lanci ove tvari i nalaze. Na taj način direktno djelujemo na jačanje vezivnog tkiva i pojačavamo visokoelastično svojstvo kože – a lice koje je elastično, zategnuto i glatko instantno dobiva prirodni sjaj i vlažnost koju nije moguće postići niti na jedan drugi način.

Jedan od najboljih estetskih liječnika u državi

S obzirom na to da je za postizanje vrhunskih estetskih rezultata uvijek potrebna sinergija dva faktora – visokokvalitetnog proizvoda i iskusnog, educiranog liječnika, renomirani brend Restylane odlučio je udružiti snage s jednim od najistaknutijih domaćih estetskih liječnika – dr. Nikolom Milojevićem.

Za njegovo su ime ljubiteljice estetske medicine već odavno čule – riječ je o liječniku koji uživa status jednog od najboljih u domeni neinvazivnog pomlađivanja, i to ne samo na hrvatskom, već i na međunarodnom tržištu.

„SKINBOOSTER DAY“ kod omiljenog zagrebačkog estetičara svjetskog glasa – nikad povoljnije do blistavog lica

Sigurni smo kako će naše čitateljice posebno obradovati izvrsna prilika za revitalizaciju i blistavost lica – samo u zagrebačkoj Poliklinici Milojević očekuje vas „Skinbooster day“ – 15. ožujka datum je koji svakako želite zabilježiti u svojim beauty kalendarima. Tretman Restylane Vital skinboosterom nikada nije bio povoljniji – na aplikaciju preporučenih 3 mililitra ovog jedinstvenog preparata dr. Nikola Milojević daje vam više od 35% popusta. Uzevši u obzir kako u ovu izvrsnu ponudu nije uključen samo top proizvod za „glow“ efekt, već i stručna ruka cijenjenog dr. Milojevića, jasno vam je kako je riječ o pravoj beauty poslastici.

Pročitajte još i ...