Stigao je novi miris Narciso Rodriguez s notama ruže koji će vladati proljećem

Svaki miris slavnog američkog dizajnera kubanskih korijena doslovce nas obori s nogu, baš kao i većinu žena. Tajna je vjerojatno u tome što Narciso Rodriguez voli žene, one su mu muze i inspiracija, pa svaki njegov uradak, bez obzira na to je li riječ o modnoj kreaciji (tko može zaboraviti vjenčanicu Carolyn Bessette-Kennedy) ili parfemu postane klasik od kojeg se ne želimo odvajati. Tako je i s novim mirisom, odnosno novom verzijom obožavanih mirisa For Her. 

Narciso Rodriguez for her mirisna kolekcija započela je svoje putovanje prije 19 godina slaveći snagu ženstvenosti i razotkrivajući intrigantnu žensku prirodu. Inspiriran originalom, ali i svojim prethodnikom For Her Musc Noir, For Her Musc Noir Rose ovjekovječio je novo lice ženske intime, razotkrivajući njezinu istinsku prirodu i najdublje aspekte ženstvenosti i senzualnosti. Zaštitno lice i ovaj je put neodoljivi belgijski model Lola Nicon.

Miris njezine kože

Senzualniji i manje mračan nego prethodnik Musc Noir, ovaj cvjetno-amberni miris prati prepoznatljiv oblak mošusa uz novi buket ruže i tuberoze, čiji se blistavi i kremasti tonovi stapaju s daškom raskošne šljive. Gornje note ulja talijanskog bergamota, naglašene ružičastim paprom, daju mu blistav sjaj, a pikantni citrusi neprimjetno se razvijaju od slatke voćnosti do balzamičnih akorda. To svježe otvaranje u kontrastu je s bazom koju čine orijentalna vanilija, bogati akordi antilop kože i meki zemljani tonovi indonezijskog pačulija.

“Željela sam kreirati cvjetniju verziju Musc Noira, a kako bih to učinila, nježne latice ruže i jasmina pojačala sam opojnom tuberozom, a senzualnost baznih nota istaknula sam modernim orijentalnim akordom. Kako bih povećala kontrast između svjetla i sjene, dodala sam i ‘sjaj’ bergamota, naglašen ružičastim paprom. Poput Musc Noira, Musc Noir Rose sadrži note kože, šljive i cedrovine, ali je više cvjetni i manje drvenast, ima više vanilije, a manje kože”, kaže Sonia Constant, proslavljena parfumerka koja stoji iza Musc Noira i novog Musc Noira Rose. 

Novo lice transparentnosti

Dijeleći oštre, čiste linije i prepoznatljivu grafičku siluetu sa svojim prethodnicima, Musc Noir Rose uliven je u prozirnu bočicu, čije je staklo obojeno očaravajućom zadimljeno ružičastom bojom. Otkrivajući i pojačavajući intenzivnu ružičastu nijansu unutarnjeg mirisa, prozirna bočica odražava nježnu senzualnost i intimnu auru mirisa. Blistavo ružičasto staklo postavljeno uz lakiranu crnu kapu suptilno aludira na olfaktorni kontrast svjetla i sjene.

Belgijski model Lola Nicon savršeno utjelovljuje Musc Noir Rose. Sama kampanja, koju su snimili Inez & Vinoodh, bilježi najosobnije aspekte njezine ženstvenosti. Kroz kinematografski objektiv vidimo njezinu ogoljenu ljepotu, ranjivost prihvaćenu kao snagu. Snimljena u čistom prirodnom svjetlu, uz igru svjetla i sjene, kampanja izgleda poput sna sastavljenog od uspomena i intrigantnih, hipnotičkih trenutaka. Ponavljajući naglasci ružičaste podsjećaju na blistavi ružičasti sjaj For Her Musc Noir Rose, dok tamniji elementi odražavaju intenzivnu senzualnost mošusa.

Za kraj, kada su kreatoricu parfema pitali kakva je žena koja nosi For Her Musc Noir Rose, odgovorila je: “Ona je samouvjerena i sigurna u vlastitu snagu. Autentična je i u harmoniji sa svojim istinskim ‘ja’. Ali pomalo je i mistična i uvijek slijedi intuiciju…” Ako ste se pronašle u ovom opisu, For Her Musc Noir Rose je pravi miris za vas. 

Pročitajte još i ...