Nova, još moćnija Filorga formula protiv pet vrsta bora!

Jedinstveni aktivni sastojci, znanstveni pristup, inspiracija koja dolazi iz svijeta estetske medicine, ali prije svega izuzetna učinkovitost proizvoda karakteristike su koji francuski anti-age brend  Filorga čine jednim od najpopularnijih na svijetu.

Priča o brendu seže u daleku 1978. godinu kada je francuski biolog i doktor estetske medicine Michel Tordjman osnovao svoj laboratorij. Vodeći se načelom Médi-Cosmétique, Filorga kombinira učinkovitost estetske medicine i zadovoljstvo korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja.

No, iz Laboratorija Filorga nisu oduvijek izlazile prekrasne kutijice i bočice s čarobim kozmetičkim formulacijama. Prvi proizvodi koji su nosili Filorgin potpis bili su namijenjeni potrebama estetske medicine, poput injekcija hijaluronske kiseline, polirevitalizirajuće mezoterapije ili pilinga glikolne kiseline. S vremenom je na red došla kvalitetna kozmetika obogaćena aktivnim sastojcima koji kožu čine svježom, podatnom, blistavom i zategnutom. Ove kvalitete Filorgu danas čine najbrže rastućim brandom u Francuskoj.

Upravo zato, svaki novitet iz ove renomirane i respektabilne dermo-kozmetičke tvrtke dočekujemo s velikim veseljem i ogromnom željom da ga isprobamo. Prošloga tjedna Filorga je u prostoru Estetica Beauty and Science u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu predstavio novu kremu iz linije TIME – FILLER.

5 tehnika za 5 vrsta bora

Nova krema 5XP TIME-FILLER dolazi u dvije teksture za dva tipa kože: gel krema za mješovitu do masnu kožu, lagane teksture obogaćene cinkom koji matira kožu te krema nešto gušće teksture za normalnu do suhu kožu koja je i dalje iznimno ugodna i lagana.

Tako je najprodavanija Filorga krema sada predstavljena s novom poboljšanom formulom, a inspiracija za njezino formuliranje bilo je pet tehnika estetske medicine koje djeluju na pet vrsta bora:

ekspresijske bore (nadahnuto injekcijama botulina) – heksapeptid opušta kožu
duboke bore (nadahnuto filler injekcijama) – inkapsulirana hijaluronska kiselina, velike molekularne mase popunjava bore, u kombinaciji s peptidima koji potiču aktivnost fibroblasta za pojačaju sintezu hijaluronske kiseline i kolagena
površinske bore (nadahnuto piling tretmanima) – biljni ekstrakt morskog komorača potiče eliminaciju mrtvih stanica i zaglađuje površinu kože
bore uzrokovane suhoćom (nadahnuto revitalizacijskim injekcijama) – NCEF u kombinaciji s biljnim ekstraktom Valjkaste zupčice (Imperata cylindrica biljka porijeklom iz jugoistočne Azije) koja zadržava vodu i stvara rezervu vode u epidermi.
bore na vratu (nadahnuto tehnikom tenzorskih niti) – ekstrakt iz biljke Klokanske šape (Anigozanthos flavidus )koji restrukturira i jača strukturu kože

Linija za konkretne rezultate

Okupljenima na ovom ugodnom brunch druženju novitete iz Filorge predstavila je Ana Valjo Gojak iz tvrtke Mediforma Pharma koja je ujedno i ekskluzivni uvoznik brenda za Hrvatsku i Sloveniju.

Ana Valjo Gojak, stručna predstavnica brenda Filorga

Prema njezinim riječima, TIME-FILLER linija iznimno je popularna kako među ženama tako i muškarcima koji konkretne rezultate traže u dermokozmetičkoj ponudi na našem tržištu, a Filorga je tu zasigurno lider.

Tea Batinić Janjuš (estetica.hr) i Julijana Turčić (Mediforma Pharma)

“TIME-FILLER „crna maska“, intenzivni serum, noćna krema ili krema za područje oko očiju izuzetno su tražene zbog svog klinički dokazanog djelovanja, a ljubitelji francuske estetike luksuza upravo kroz brend Filorga u Hrvatskoj ne zaostaju za svjetskim trendovima”, zaključila je Ana Valjo.

Pročitajte još i ...