Super pomoćnici u rješavanju problema suhe kože

Čak i ako nemate suhu kožu, siječanj je vrijeme u godini kada nas, što zbog hladnoće, a što zbog suhoga zraka, mučie zategnutost i lagani svrbež kože. Osnovni problem je nedostatak masnoća i vode, što kožu čini vrlo osjetljivom i suhom. Bazirani na Avène termalnoj izvorskoj vodi, sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, proizvodi koje ćemo vam predložiti poslužit će vam kao učinkoviti pomoćnik u rješavanju problema suhe kože.

Trixera Nutrition linija

Iako mislimo da ćemo tako bolje očistiti kožu, agresivna sredstva za čišćenje loš su odabir. Oštećuju strukturu stanice i narušavaju funkciju barijere gornjeg sloja epiderme.Trixera Nutririon linija nježno čisti, štiti i obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Uz to, može ga koristiti cijela obitelj, pa i dojenčad. 

Trixera Nutririon linija nutri-fluid mlijeko služi za svakodnevnu njega osjetljive i suhe kože. Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a svakodnevni život čini jednostavnijim.Trixera Nutririon linija Nutri-fluid balzam namijenjen je svakodnevnoj hranjivoj njezi  vrlo suhe kože cijele obitelji  (dojenčad, djeca i odrasli).

Cold Cream: njeguje, štiti, hrani

Nezaobilazna krema koja njeguje, štiti i hrani vrlo suhu osjetljivu kožu lica i tijela beba, djece i odraslih je Cold Cream. Nježnog i ugodnog mirisa, hrani, hidrira, štiti i umiruje suhu osjetljivu kožu ruku. 

Xeracalm A.D

XeraCalm A.D linija za njegu razvijena je posebno za potrebe suhe i atopične kože. I-modulia®, glavna djelatna tvar proizvoda XeraCalm A.D, djeluje na tri načina: protiv neugodnog svrbeža, protiv eventualnih upala i protiv bakterijskih superinfekcija.

XeraCalm A.D Relipidirajuća krema umiruje kožu, ublažava iritacije i intenzivno njeguje suhu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu. XeraCalm A.D Relipidirajući balzam je intenzivna njega za vrlo suhu, ispucalu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu, obnavlja kožnu barijeru i hrani iscrpljenu kožu. XeraCalm A.D Relipidirajući koncentrat predstavlja prvu pomoć  kad se pojavi iznimno intenzivan lokalizirani svrbež na suhim područjima kože lica i na kapcima.

Ove, ali i ostale proizvode Eau Thermale Avène pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Akcija od 25% na čitavu liniju za njegu suhe kože bit će u odabranim ljekarnama do kraja veljače.

Pročitajte još i ...