Suradnici portala Estetica.hr ponovno među najdoktorima!

Već osmu godinu zaredom portal najdoktor.hr objavljuje listu najboljih lječnika i liječnica po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Na ovu etabliranu listu liječnici se biraju prema tri kriterija: ukupnom broju komentara korisnika, odnosu pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteti samih komentara pacijenata.

Projekt je pokrenut kako bi se na temelju iskustva pacijenata stvorila realna slika o liječnicima u Hrvatskoj te da budućim pacijentima olakša ponekad nimalo jednostavan zadatak – izbor liječnika.

S posebnim ponosom javljamo da su se i ove godine, među najboljima od najboljih našli i suradnici portala Estetica.hr. U nastavku predstavljamo naše kirurge i dermatologe koji su na ovoj listi – apsolutno zasluženo!

Najbolje dermatologinje

Dr. sc. Željana Bolanča

Nakon školovanja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dr. Bolanča je specijalizaciju iz dermatovenerologije stekla u KBC-u Sestre milosrdnice, gdje je pokazala izniman interes prema dermatološkoj onkologiji te korektivnoj i općoj dermatologiji. Danas, zajedno sa suprugom, prim. dr. sc. Ivanom Bolančom vodi Polikliniku Bolanča u Zagrebu.

Dr. Jolanda Kanižaj Rajković

Ova je liječnica izvrsna poznavateljica laserske tehnologije i vrhunska stručnjakinja Poliklinike Bagatin kada je riječ o laserskom uklanjanju madeža. Uže područje interesa ove specijalistice dermatovenerologije su estetska dermatologija, dermatokirurgija i laserska medicina, a osim profesionalnim pristupom, osvaja toplinom i pristupačnošću.

Najbolji maksilofacijalni kirurg

Dr. Tomica Bagatin

Poznati kirurg u jednoj od najrenomiranijih poliklinika – Poliklinici Bagatin, karijeru je posvetio estetskoj kirurgiji, posebice području glave i vrata, malformacijama lica i vrata te deformitetima lica. U Poliklinici Bagatin zaposlen je od njenog osnutka 2002., a njegova je misija pacijentima pružiti najbolju i najsigurniju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu.

Najbolji opći kirurg

dr. Josip Lovrić

Ovaj specijalist opće kirurgije svoje je dugogodišnje iskustvo iz kirurgije najprije stjecao u Općoj bolnici Bjelovar, a danas je vlasnik klinike Skinova. U svom radu stavlja naglasak na optimalan izbor kirurškog liječenja te na individualan pristup s ciljem postizanja prirodnog izgleda.

Najbolji otorinolaringolozi

dr. sc. Ivan Rašić

Ovaj je otorinolaringolog i kirurg glave i vrata bio dobitnik Dekanove nagrade za najboljeg studenta, dobitnik državne stipendije za izvrsnost te stipendije izvrsnosti Sveučilišta u Zagrebu. Titulu doktora znanost stekao je 2017. godine na doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Iako su mu prva ljubav bili plastično rekonstruktivni zahvati nosa, prava ljubav su mu rekonstrukcije uški u čemu se usavršio i po čemu je na daleko poznat u struci.

dr. Boris Filipović

Ovaj je liječnik specijalizirao otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata, i zasad je jedini Hrvat koji je stekao subspecijalističko usavršavanje u trajanju od dvije godine u Nizozemskoj, na čuvenoj Europskoj akademiji za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica, EAFPS, pod vodstvom doktora Petera J. F. M. Lohuisa, današnjeg partnera u poliklinici LF Medical Group. Osim u Nizozemskoj, subspecijalizaciju je odradio i u SAD-u.

Najbolji plastični kirurzi

mr. sc. Bojan Ignatovski

U svojoj bogatoj karijeri, tijekom koje je imao priliku učiti od vrhunskih mentora, obavio je nebrojeno mnogo uspjelih zahvata o čemu svjedoče zadovoljni pacijenti koji ga uvijek rado preporučuju. Ovaj specijalist plastično-rekonstruktivne kirurgije poznat je po vrhunskim, ali iznimno prirodnim rezultatima, kao i po stručnom, ali prijateljskom pristupu prema pacijentima.

Prof. dr. sc. Srećko Budi

Ovaj specijalist opće kirurgije, subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije i kirurške onkologije doktorirao je na poslijediplomskom doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Izvanredni je profesor na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Educirao se na klinikama u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

Dr. Dinko Tončić

Ovaj plastični kirurg svoje iskustvo i znanje s područja estetske kirurgije već desetak godina uspješno primjenjuje u okviru Poliklinike Dr. Tončić. Svakom pacijentu pristupa individualno, s posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama i uvažavajući njegovu osobnost i očekivanja.

Dr. sc. Anto Dujmović

Ovaj plastični kirurg zaposlen je na Zavodu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003., 2010. je položio specijalistički ispit iz opće kirurgije, 2014. ispit iz uže specijalizacije plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije, a 2017. je doktorirao na poslijediplomskom doktorskom studiju iz Biomedicine i zdravstva. Educirao se iz područja kirurgije šake u Danskoj te pohađao brojne radionice i tečajeve iz estetske kirurgije u Parizu, Beču, Budimpešti, Ateni, Beogradu, Bologni, Rimu, Brnu, Krakovu Ljubljani i Zagrebu.

 

Prim. dr. sc. Zoran Veir

Ovaj renomirani zagrebački liječnik u čiji Centar estetike Veir s tom željom dolaze brojne žene iz regije, pa i šire, najčešće obavlja operacije povećanja grudi, na radost brojnih zadovoljnih pacijentica. Educirao se u brojnim svjetskim centrima, poput Madrida, Beča, New Yorka, Baltimorea, Washingtona, Sad Diega i LA-a.


Doc. dr. Ivo Džepina

Ovaj specijalist opće, plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, iza sebe ima tisuće estetskih i rekonstruktivnih operativnih zahvata, a uz to je i suautor knjige “Kirurgija dojke” u kojoj su prikazane moderne metode kirurškog liječenja dojke te estetske i rekonstruktivne operacije dojke. Prvi je u Hrvatskoj napravio rekonstrukciju dojke mikrovaskularnim režnjem tkiva s trbuha, a kad je riječ o estetici, dr. Džepina već više od 30 godina pomaže pacijentima da se osjećaju dobro u svojim tijelima.

Dr. sc. Rado Žic

Srednju je školu završio u San Diegu, a 1984. u Zagrebu je upisao Medicinski fakultet. Diplomirao je 1989., a nakon što je dvije godine radio kao stručni suradnik na Katedri za anatomiju, 1992. započeo je specijalizaciju iz Opće kirurgije na Klinici za kirurgiju KBC-a Zagreb.Nakon specijalizacije dvije je godine proveo na stručnom usavršavanju iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije u više inozemnih klinika u Engleskoj, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Dr. sc. Mladen Duduković

Završio je Medicinski fakultet u Zagrebu, a dio edukacije iz područja rekonstrukcije dojke obavio je u Americi, u svjetskoj bolnici broj jedan – Johns Hopkins Hospital u Baltimoreu. Nakon Poliklinike Duduković specijalizirane za nekirurško pomlađivanje, te Dklinika, klinike za estetsku kirurgiju, nedavno je u Zagrebu otvorio novu Polikliniku Duduković & Kisić.

Dr. Dinko Bagatin

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu, ovaj je ugledni liječnik specijalizaciju iz opće i plastične kirurgije odradio na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru Rebro. Dr. Dinko Bagatin izvrstan je estetski i rekonstruktivni kirurg kojem su pacijenti na prvom mjestu, što dokazuje i njegova često ponavljana rečenica da mu je glavni cilj omogućiti pacijentima najbolji mogući izgled, ali i bolji život s više samopouzdanja

Pročitajte još i ...