Limitirano izdanje kultne kreme u suradnji sa svjetski nagrađivanom umjetnicom

Jednom kad pronađete izvrsnu stvar, ona postaje dio vašeg svakodnevnog rituala, a to bi se pravilo svakako moglo primijeniti na milijune žena diljem svijeta koje su vjerne jednom od najpopularnijih proizvoda za njegu tijela na svijetu – Biothermovom Lait Corporel L’Original mlijeku za tijelo.

Najučinkovitiji sastojci već desetljećima njeguju i najosjetljiviju kožu

Već skoro pedeset godina ova njegujuća formula obnavlja kožu i pruža istinski užitak osjetilima zahvaljujući iscjeljujućem Life Planktonu™. Još od otkrića njegovog blagotvornog djelovanja 1952. Biotherm koristi iznimna iscjeljujuća svojstva ovog planktona u naprednim rješenjima za njegu kože.

Oslanjajući se na stručno znanje iz biotehnologije te načela zdrave i aktivne ljepote, ovaj se brend fokusira na kreiranje nevjerojatno ugodne teksture korištenjem najučinkovitijih sastojaka. Biotherm nudi sveobuhvatnu paletu od više od 130 proizvoda za lice i tijelo prilagođenih svim tipovima kože, a samo neki od legendarnih proizvoda su i Life Plankton™ Essence, Aquasource Gel, Blue Therapy Serum i Lait Corporel mlijeko za tijelo.

Kad je u pitanju Lait Corporel L’Original, osvježavajuća tekstura ovog mlijeka za tijelo već skoro pedeset godina obavija suhu kožu iznimno delikatnim, svilenkastim i obnavljajućim zaštitnim slojem, a njegov opojan citrusni miris svakodnevnom ritualu njege daje razbuđujuću notu.

Nadahnuće u plemenitom cilju – zaštita svjetskih oceana

Kako bi osjetilno iskustvo njege tijela učinili još posebnijim, Biotherm ovog proljeća predstavlja predivno limitirano izdanje legendarne bočice koju krase vibrantni morski motivi, za koje je zaslužna suradnja s nagrađivanom umjetnicom Niky Roehreke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niky Röhreke / ニキ ローレケ (@nikyroehreke) on

Potraživši nadahnuće u Biothermovoj misiji zaštite svjetskih oceana, osmislila je dinamične, raznobojne oblike koji podsjećaju na gibanje mora i zadivljujuće bogatstvo života u oceanima.

„Dizajn odražava energiju i snagu oceana”, kaže Niky. „Naslikala sam nekoliko akvarela na velikom platnu nadahnutih oceanom, valovima, planktonom i osobnim doživljajem oceana i prirode. Kada se boja osušila, sliku sam izrezala u malene mjehuriće i druge oblike koji simboliziraju kretanje vode“, tvrdi poznata umjetnica.

Rezultat je živopisna posveta bogatstvu životinjskog i biljnog svijeta u oceanima, kojom će obožavatelji proizvoda LAIT CORPOREL L’ORIGINAL biti potaknuti na promišljanje o budućnosti jednog od naših najvažnijih resursa.

Ekskluzivni dizajn posveta je oceanu i održivom načinu života

Biotherm je želio ostvariti suradnju s Niky ne samo zbog njezinog vibrantnog talenta, već i zbog toga što je očuvanje okoliša jedna od važnijih tema njezinih umjetničkih radova. Osim što je riječ o iznimnoj kozmopolitkinji koja je odrasla u Tokiju, a diplomirala na londonskoj akademiji za umjetnost i dizajn Central Saint Martins, ova je umjetnica nakon života u Brooklynu započela nomadski život, izmjenjujući život u gradovima i šumskim predjelima Europe, Azije i Sjedinjenih Država. Odnedavno istražuje na koji način umjetnost može doprinijeti mirnom aktivizmu i društvenim promjenama.

Kako je došlo do njene suradnje s Biothermom na limitiranom izdanju ove kultne kreme? Niky tvrdi kako je željela surađivati s Biothermom jer njen umjetnički izričaj odgovara ovom projektu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niky Röhreke / ニキ ローレケ (@nikyroehreke) on

„ Znali su da me zanima održivost i način života koji ne šteti okolišu (primjerice, reduciranje otpada, izrada komposta, korištenje biorazgradivih sredstava za čišćenje, itd.) te su smatrali da se to odlično nadopunjuje s Biothermovom misijom“, izjavila je nagrađivana umjetnica.

Zajednička misija umjetnice i renomiranog brenda

Kako bi kreirala ekskluzivan dizajn bočice LAIT CORPOREL, najprije je istraživala različite boje i aspekte oceana – to joj je poslužilo kao nadahnuće za slike, koje je zatim izrezala u različite oblike.

„Nastao je kolaž koji simbolizira neprestano kretanje vode, čarobne iscjeljujuće moći i nesebičnost oceana. U posljednjoj sam fazi dugo eksperimentirala s kompozicijom, kako bi se dizajn dobro uklopio u oblik bočice Lait Corporel“, objasnila je Niky.

Na pitanje kako umjetnost može utjecati na društvene promjene, umjetnica spremno odgovara: „Mislim da ljudi umjetnost doživljavaju srcem. Umjetnost je jezik srca i upravo zato ima moć da spoji i ohrabri ljude na njima svojstven način, doprinoseći promjeni razine svijesti i načina na koji doživljavamo svijet“.

Pročitajte još i ...