Toplinski val: Pobijedite vrućinu sjajnim proizvodima koji će vas rashladiti

Upravo smo usred tko zna kojeg toplinskog vala ovoga ljeta i više kao da ne pronalazimo načine za borbu s rekordnim temperaturama, vlagom, znojenjem i svim ostalim ‘divotama’ koje temperature 35+ donose sa sobom. Čak i na moru – nema onog divnog povjetarca, a ni maestrala pa jedino osvježenje pronalazimo u morskim dubinama.

No kada se temperature ne prestaju penjati i zrak se toliko ugrije da je i u hladu posve nepodnošljivo, a more nije u blizini, dušu bismo dali za bilo kakvo rashlađenje. A rješenje je bliže i jednostavnije nego što mislite – naime beauty industrija nudi sjajne, osvježavajuće proizvode koji će nas rashladiti od glave do pete.

Od cooling losiona za noge, preko umirujućih fluida za lice pa do proizvoda na bazi ulja od metvice, ovo ćete ljeto puno lakše prebroditi.

Caudalie Beauty Elixir

Kada ujutro nanesete svoj make-up, vjerujemo da biste ga željeli takvim sačuvati do kraja dana. No, vrućina, vlaga i znojenje u tome vam nisu od pomoći. Stoga u torbicu ubacite ovu uljepšavajuću vodicu koja će vam svojom nježnom maglicom donijeti val svježine na vaše lice. Njezin blagi miris u kojemu se spajaju ruža, grožđe i ružmarin usput će vam i podići raspoloženje.

Clarins Emulsion jambes lourdes

Pri visokim temperaturama tekućina u našem tijelu skuplja se u njegovoj donjoj polovici. Otečeni gležnjevi i teške noge stoga nisu ništa čudno. Kako bismo se riješili te neželjene pojave, poželjno je koristiti losione i gelove s eteričnim uljima i biljnim ekstraktima kao što je ova emulzija iz francuske kuće Clarins. Ono što ga čini dodatno sjajnim je i činjenica da će njegov učinak trajati čitav dan, a možete ga nanijeti i preko najlonki pa je stoga idealan za ured!

Biotherm Eau d’energie

 

Biotherm Body Eau D'Énergie Antiperspirant Deo Roll-On 75 ml (U)

Zahvaljujući mirisu limuna, naranče i mandarine ovaj će se anti-perspirant pobrinuti za vašu cjelodnevnu svježinu. Zahvaljujući svojoj blagoj formuli, može se nanositi odmoah po depilaciji pazuha, što je svakako velika prednost.

Aveda Cooling Balancing Oil Concentrate

Cooling Balancing Oil Concentrate koncentrat osvježavajućih ulja za tijelo - Ruža - ljubav prema ljepoti
Ova mješavina organskog peperminta, kamilice i mentola osvježit će tijelo i misli. Lagano se umasirava i potiče mikrocirkulaciju. Možete ga koristiti i za opuštanje napetih i bolnih mišića, a osvježenje koje će vam donijeti posve je iznenađujuće.

Pročitajte još i ...