Tretmani čiji su rezultati impresivni, a vidljivi su odmah

Dermatološki pregledi ključni su za zdravlje naše kože, a tretmani za održavanje mladolikog i svježeg izgleda postali su traženiji no ikad. Donosimo nekoliko tretmana koje možete učiniti u dermatološkim ordinacijama, brzo i jednostavno uz izvrsne rezultate. Upravo su ovi primjeri dokaz kako ponekad za impresivne rezultate nisu potrebni komplicirani zahvati, dugo vrijeme oporavka niti ogromni iznosi novca. Brz razvoj neinvazivnih i minimalno invazivnih tretmana omogućio nam je značajna poboljšanja izgleda uz minimalni utrošak vremena, a spadate li i vi među nestrpljive, ovo su tretmani kao stvoreni za vas. 

Zatezanje kože

Posjetom dermatologu možete učvrstiti kožu. Učvršćivanje i zatezanje kože izvodi se različitim uređajima koji rade na principu radiofrekvencije i ultrazvuka ili laserima. Radiofrekvencija zagrijava kožu na površini i u dubokom sloju, mijenjajući strukturu kolagena. Kontrolirano zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu, dubljem sloju kože, do određene temperature, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.

Brisanje bora

Za bore na području čela, dermatolog će vam aplicirati botox čiji se rezultati vide nakon nekoliko dana, dok će nazolabijalne bore popuniti hijaluronskim filerima. Stručnost i iskustvo dermatologa osigurat će prirodne i izvrsne rezultate.

Popunjavanje usana i jagodica

Posjetom dermatološkoj ordinaciji jednostavnom aplikacijom filera možete dobiti nove, punije usne i pomlađene jagodice. Sam postupak kratko traje, a značajno doprinosi osvježenom i pomlađenom izgledu. Isticanjem kontura lica koje su s godinama već lagano nestale, s lica se može “skinuti” nekoliko godina, bez mijenjanja prirodnih crta lica, zbog čega su hijaluronski fileri i dalje najpopularniji neinvazivni tretman na svijetu.

Ujednačen ten

Primjenom različitih lasera, dermatolozi vam mogu ujednačiti ten, ukloniti crvenilo i različite kožne izrasline i hiperpigmentacije koje lice čine starijim. Ujednačen ten bez mrlja i pigmentacija od sunca čitavom će licu dati mladolikiji izgled, a rezultate zahvata ćete vidjeti iznimno brzo.

Blistava koža

Tretman mezoterapijom učinit će vašu kožu blistavom i zdravom. Radi se o metodi kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju u kožu. Ubrizgane tvari osiguravaju intenzivnu hidrataciju kože, vraćajući joj elastičnost, tonus i prirodan sjaj. Nakon tretmana koža je osvježena i hidratizirana, a sitne borice reducirane.

Novi nos

Vjerovali ili ne, iz dermatološke ordinacije možete izići s novim nosom. Petominutna korekcija nosa izvodi se filerima kojima se može izravnati nos, korigirati rascjep vrha nosa, kamuflirati pomak nosa u stranu, deformacija korijena nosa i udubine na nosnicama i nosu.

Brisanje podočnjaka

Filerima se mogu postići različiti učinci, pa i izbrisati podočnjaci. Nekirurško uklanjanje podočnjaka popularna je metoda koja brzo vraća licu svježinu, čineći ga mlađim i odmornijim. Učinkoviti i brzi postupak izvodi se ubrizgavanjem hijaluronskih filera u područje ispod donjeg kapka. Potom se filer oblikuje masiranjem, a učinak je vidljiv odmah nakon apliciranja.

Feb. 17, 2015 - New York, USA - EYES AND MOUTH, LOPS, BEAUTY, MODEL ON BACKSTAGE, WOMAN, NEW YORK FASHION WEEK 2015 WOMEN READY TO WEAR RTW, PRET A PORTER, FALL WINTER AUTUMN HERBST .NYPAPFW15, Image: 221873963, License: Rights-managed, Restrictions: * Austria Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Nekirurška blefaroplastika

Različite ordinacije pružaju različite usluge, ovisno o uređajima koje posjeduju. Danas je posjetom dermatologu moguće korigirati i kapke. Plasmage uređaj radi na principu frakcijske plazme i iznimnom preciznošću može ukloniti višak kože na gornjim kapcima, dajući pomlađeni izgled očiju i otvoreniji pogled.

Pročitajte još i ...