Tretmani za oblikovanje tijela: maksimizirajte rezultate

Nekirurški tretmani mršavljenja sve su popularniji. Postoji smrzavanje, topljenje, razbijanje masnih stanica, a iako je u pitanju različita tehnologija, zajednički cilj je siguran – mršavljenje i oblikovanje tijela. 

Bez obzira na odabir tretmana, ishod je siguran – oblikovanje tijela, rješavanje onih tvrdoglavih nakupina celulita ili pak rješavanje “viška” masnoće. Ipak – trebali biste se pridržavati određenih pravila, koje će vam liječnik zasigurno preporučiti, kako bi bili sigurni da ste učinili baš sve za svoje tijelo iz snova.

Pijte dovoljno vode

Tijekom i nakon tretmana je vrijeme u kojem ćete napraviti najviše za svoje tijelo iz snova. A prvi korak je uvijek – dovoljno vode! Aparativni tretmani za mršavljenje i oblikovanje tijela djeluju tako što uništavaju masne stanice koje se iz tijela izbacuju znojenjem ili izmokravanjem. Upravo zato, kako bi što prije “pročistili” svoje tijelo, uvijek birajte vodu i to najmanje dvije litre vode dnevno.

Kombinirajte tretmane

Najbolji rezultati se dobivaju kada se kombiniraju različiti tretmani, a poglavito oni koji ciljaju masnoće na raznim razinama u našem tkivu, površinski i dubinski. Takvi tretmani imaju najbolju učinkovitost za one tvrdoglave i vrlo uporne nakupine masnoće koje neuspješno pokušavate skinuti već godinama.

Sada nije vrijeme za prestanak vježbanja

Vrijeme u kojim tretirate tijelo iskoristite i kao vrijeme za vježbanje. I to ne samo radi mršavljenja već zbog izgrađivanja mišićne mase i oblikovanja tijela. Nažalost, aparativni tretmani za mršavljenje nisu čudotvorna i mogu napraviti samo toliko, za uspješnije rezultate odgovorni ste samo – vi.

PROČITAJTE I: NAJSNAŽNIJE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI LJEPOTE I POMLAĐIVANJA

Odjeća

Iako se odjeća za oblikovanje tijela poput medicinskih grudanja koristi uglavnom nakon kirurških zahvata, ipak je dobrodošla na našim tijelima i nakon aparativnih tretmana. Osim što će pomoći tijelu u izbacivanju masnih stanica iz tijela putem znoja, medicinska stezna odjeća oblikovat će tijelo kako bi imali onu savršenu figuru pješčanog sata koju ste toliko priželjkivale.

Ne preskačite preglede

Iako ste možda zadovoljni jednim tretmanom imajte na umu da ih je potrebno više kako biste postigli maksimalni učinak. No, isto tako imajte na umu da to ne znači da ćete u ordinaciju ulaziti svakog drugog tjedna. Upravo suprotno! Za većinu tretmana oblikovanja tijela potrebno je rasporediti dolaske svaka dva do tri mjeseca, pa čak i dva puta godišnje.

Pročitajte još i ...