U 5 minuta saznajte kako biste izgledali s holivudskim osmijehom

Zahvaljujući specijalistima u TIM DENT Miličić možete kreirati osmijeh koji ste oduvijek željeli.

Različitim izrazima lica dajemo do znanja kako se osjećamo. Poput jasno vidljivih pokazatelja koji u datom trenutku ukazuju na stanje u kojem se nalazimo. Upravo je ljudski osmijeh jedan od najvećih znakova samopouzdanja i neopterećenosti, ali samo kada smo njime zadovoljni.

Prekrivate li usta rukom kad se smijete?

On može biti i ono potpuno suprotno, može izazivati sram, nelagodu, često prekrivanje rukom i slično. Kada brinemo o vlastitom osmijehu, tada ne postoji strah, samo osjećaj sigurnosti i samouvjerenosti u svim mogućim situacijama.

Petra Nemcova attends the screening of Blackkklansman during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 14, 2018 in Cannes, France., Image: 371731160, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

Njime otvaramo razna vrata, sklapamo poslovne suradnje, nekome koga uopće i ne poznajemo uljepšamo dan. Redovitim odlascima kod stomatologa brinemo o vlastitom osmijehu; pozitivnom „oružju“ koje produljuje život, kako mnogi tvrde. Smijeh je lijek, a lijep i prije svega zdrav osmijeh nam nitko ne može oduzeti, a s njime i samopouzdanje, koje s njegovanim osmijehom ne izostaje.

Specijalisti za zdrav i predivan osmijeh

Važnost lijepih i zdravih zubi krije se u svim životnim situacijama, a svjesnost o njihovoj moći otvara velike mogućnosti. Prvenstveno one osobne jer ulijeva onaj „dobar osjećaj“, a kada smo ponaosob zadovoljni, tada i drugi oko nas mogu uživati jer je osmijeh zarazan, naravno – pozitivno zarazan.

Poliklinika TIM DENT Miličić, mjesto je na kojem je zdravlje usne šupljine prioritet. Specijalisti su u mnogim stomatološkim područjima, osobito kada je riječ o keramičkim ljuskicama.

Što napraviti kako bi se postigli biserno bijeli, pravilni i zdravi zubi u kratkom vremenu zna tim iskusnih specijalista iz poliklinike TIM DENT Miličić. Keramičke ljuskice upravo su jednostavan način postizanja zadovoljavajuće estetike osmijeha.

Simulacija pokazuje kako će rezultat izgledati

U Poliklinici TIM DENT Miličić moguće je unaprijed vidjeti konačan rezultat odabranih ljuskica, a sve to bez brušenja zuba i prije same odluke želite li početi s terapijom ili ne.

„Pacijenti su oduševljeni stomatološkom simulacijom koju nudimo. Svi smo različiti i mislim da je važno pacijentima prikazati kako bi izgledali s novim osmijehom. Prije svega, čovjek je vizualno biće, a kod nas u poliklinici u 5 minuta možete vidjeti kako bi Vam stajao Vaš novi osmijeh i odobriti ga ili ne“ – dodala je dr. med. dent. Tamara Žaja Miličić, specijalistica stomatološke protetike.

Što su keramičke ljuskice?

Keramičke ljuskice stomatološki su nadomjestak koji se postavlja na prednju površinu zdravog zuba i u potpunosti može promijeniti oblik, boju, dužinu i širinu zuba. Kao takve, odličan su izbor za sve osobe koje imaju puknuće na zubu, jedan ili više zubi tamnije nijanse, nepravilan oblik zuba, pa čak i sitne razmake među zubima ili samo žele promijeniti estetski izgled svojih zubi i prilagoditi izgled osmijeha svojem licu.

Sam postupak je jednostavan i brz – potrebne su svega tri posjete liječniku dentalne medicine. Ako brinete o brušenju zuba kao kod postavljanja krunice, za to nema straha kada su ljuskice u pitanju. Za njihovo postavljanje potrebno je odstraniti do 0,5 mm zubne cakline, što znači da prirodna struktura zuba ostaje skoro netaknuta. Također vas ne mora mučiti ni briga da će konačni dojam biti umjetan ili „plastičan“. Staklo-keramička ljuskica je svjetlopropusna, što znači da zubu daje sjaj isti kao kada svjetlo prođe kroz prirodnu caklinu i odbije se od unutarnje strukture zuba. Ljuskice se prilagođavaju vašem tenu, obliku lica i osmijehu.

Kako bi osigurali sve etape novog osmijeha pod jednim krovom, ova stomatološka poliklinika ima vlastiti digitalni stomatološki laboratorij opremljen novom tehnologijom. Samo kvalitetna suradnja koja znači brzu i efikasnu komunikaciju između ordinacije i dentalnog laboratorija može dati odličan rezultat.

Kada je zdravlje usne šupljine u pitanju, ne dvoumite se vezano uz odlazak stomatologu, a ukoliko želite zablistati i zračiti samopouzdanjem, stručnu pomoć i savjet potražite u poliklinici  TIM DENT Miličić jer uz tim specijalista koji će vas dočekati u lijepom i ugodnom ambijentu, definitivno ste u sigurnim rukama.

Slogan ‘Vaš osmijeh. Naša strast.’ prikladno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike klikom OVDJE, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@timdent.hr ili na broj telefona 01/3822 937.

Pratite TIM DENT Miličić na društvenim mrežama:

Facebook: www.facebook.com/timdentmilicic

Instagram: www.instagram.com/timdent_milicic

Pročitajte još i ...