U Zagrebu predstavljen novi Armani Code Parfum

Sinoć je u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu predstavljen novi miris iz kuće Armani  – Armani Code Parfum. U modernom okruženju koje je odisalo daškom suvremenog muškarca, okupilo se gotovo 250 uzvanika iz čak 9 država regije.

Novu mirisnu kompoziciju koju odlikuje inovativna bočica i dizajn otkrili su brojni uzvanici, među kojima su bili i dr. Aleksandar Milenović, dr. Mladen Duduković, dr. Hrvoje Kisić i dr. Marko Kisić te dr. Ljubiša Mitof, General Manager farmaceutske tvrtke Abbvie za Adriatic Hungary regiju.

 

Događaj su pohodilii brojni predstavnici javnoga života poput Ante Vrbana, Jurja Šebalja, Frane Maškovića, Marinka Leša, Sanje Vejnović, Arije Rizvić i Ivu Mihalić, a okupljene je pozdravio i Guvem Dalgic, General Manager Luxury divizije L’Oréal ADRIA.

 

 

 

Nakon originalne verzije mirisa lansirane 2004., uz suvremeni DJ beat i urbanu atmosferu, sinoć je filozofija brenda „Rewrite the Code“ otvorila novo mirisno poglavlje.

Armani Code Parfum nudi zaokret u svijetu muških parfema

Armani Code Parfum početak je modernog razdoblja u svijetu muških mirisa Giorgio Armani.

Avangardni duh mirisa razbija zastarjele arhetipove muževnosti. Naglašava vrijednost izražavanja i autentične poistovjećenosti. Armani Code Parfum odraz je srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti.

Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija. On muževnost smatra raznolikom i senzibilnom.

‘Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru.

Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi. Odnosno, na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu’, Giorgio Armani

U samoj srži filozofije mirisa leži ideja „Rewrite the Code“.

Armani Code Parfum podiže mirisni potpis linije Armani Code na novu razinu. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog Armani Code mirisa, sada uz dodatak nježnosti koja se postigla zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mješavina sastojaka simbol je pojačanog osjećaja kretanja, čime se ističe bit muškarca koji je neprestano u pokretu.

Pročitajte još i ...