Uređaji za pomlađivanje lica koje preporučuju kirurzi

U intimnom prostoru ESTETICA BEAUTY&SCIENCE na zagrebačkom Kaptolu poznati concept store beauty uređaja ROX BEAUTY poslovnim partnerima i suradnicima prezentirao je novosti u svojem asortimanu.

Uređaji koji pomlađuju lice – kod kuće

Tridesetak okupljenih žena tako je imalo mogućnost isprobati nove proizvode za njegu lica i tijela te proizvode za anti-age tretmane koji uz pomoć napredne tehnologije dubinski čiste, potiču obnovu kože, jačaju tonus mišića i potiču proizvodnju kolagena.

Uz javnosti već poznate beauty brendove Smoothskin, TRIpollar, NuFACE, STYLPRO, SILK’N, FRAICHER PARIS koji njeguju ljepotu lica i tijela te vlastiti brend ROX N’ ROLL, Rox Beauty  je svoju ponudu obogatio američkim brendom beauty uređaja PMD.

Upravo su proizvodi iz Rox Beauty ponude oduševili i hrvatske kirurge – članove žirija u kategoriji uređaja u ovogodišnjem netječaju Estetica Premium Product 2022 natječaju  Powered by LUUN ® – Luxury Uniforms.

Dr. sc. Mladen Duduković, dr. Hrvoje Kisić i dr. Maja Malić testiraju najbolje uređaje na tržištu, a među nominiranima nalazi se TriPollar STOP VX GOLD,  uređaj za stimulaciju kolagena i pomlađivanje lica baziran na tehnologiji radiofrekvencije.

TriPollar® Stop VX kombinira dvije učinkovite tehnologije – TriPollar® Multi-RF tehnologiju (RF) i Dinamičku aktivaciju mišića (DMA), koje istovremeno rade na pružanju neinvazivnog preuređenja kolagena i mišićne aktivnosti, kao i zatezanja kože i smanjenja bora.

Sada je ovaj moćni uređaj dobio novu inačicu – koja je predstavljena na okupljanju u Estetica Beauty & Science prostoru. Novo ruho anti-age tretmana lica radiofrekvecnijom dobio je nosi naziv TRIpollar Desire. Dodat ćemo samo nomen est omen, da želimo ga svi!

Dame su se posebno oduševile PMD Microderm Pro Elite uređajem, trenutno najnaprednijem uređaju za mikro dermoabraziju lica i tijela na tržištu.

Jednako tako njihovu je pažnju zaokupio PMD Clean Pro uređaj, čistač lica s  dragim kamenom obsidijanom koji utjelovljuje Sonic Glow i Active Warmth tehnologiju za najbolji učinak čišćenja pora (čak 7000 vibracija u minuti) te omogućuje dubinsko prodiranje njege uz pomoć topline koju provodi kamen obsidijan.

Voditeljica PR-a Tajana Knez naglasila je kako iza svakog proizvoda stoji Rox Beauty tim, vođen ciljem da ljepotu učini dostupnom svakoj ženi, jer ljepota je važan dio zdravlja kako fizičkoga tako emotivnog i mentalnog.

Estetica Premium Product 2022 natječaju  Powered by LUUN ® – Luxury Uniforms natječaju nominiran je i NuBody by NuFace uređaj – u kategoriji Najboljeg uređaja za njegu tijela nominiran. Riječ je o prvom uređaju za kućnu uporabu mikro struja za toniranje tijela koji je američki FDA ikada odobrio. S obzirom na to da je riječ o regulatornom tijelu poznatom po rigoroznim kriterijima, jasno nam je kako je pred našim žirijem zaista vrhunski uređaj.

Funkcionira na principu mikro struje, koja poboljšava tonus te učvršćuje i zaglađuje kožu. Ovaj se moćni i iznimno učinkoviti uređaj preporučuje koristiti u petominutnim tretmanima, a u kompletu s uređajem dolazi i hidratantni gel-primer s kojim će izvođenje tretmana biti potpuno ugodno. Uređaj djeluje na isporučujući mikrostrujne impulse niske razine na ciljana mjesta na tijelu, a čak četiri elektrodne sfere dizajnirane su za optimalan kontakt s  kožom. Kako bi tretman u svakom trenutku bio ugodan, NuBODY omogućuje korisnicima podešavanje jačine – pa se neugode ne morate bojati. S ovim uređajem, kao i s NuFace uređajem za pomlađivanje lica  upoznale su se influencerice koje su posjetile predstavljanje noviteta.

Također je najavila veliki regionalni događaj ROX BEAUTY BATTLE koji će se drugu godinu zaredom održati u svibnju. Rox Beauty Battle okuplja influenserske snage iz  Hrvatske, Srbije, BiH te Slovenije, a za više detalja o ovom događaju pratite njihove društvene mreže.

Influenserica i make-up artistica Ana Ude osvojila je nagradno iznenađenje, a svi posjetitelji na poklon su dobili Rox Beauty proizvode.

Pročitajte još i ...