Uzbudljiva niche beauty destinacija: znamo gdje možete isprobati Skintegra proizvode

Opposite – jedinstvena beauty lokacija u Draškovićevoj 54 – uspjela je spojiti nespojivo: ekskluzivne brendove skincarea, haircarea i bodycarea prvi put na jednom mjestu.

Ova nova adresa predvodnicima beauty industrije nudi promišljen i inovativan odabir hero brendova, a istu filozofiju prenosi i minimalističkim uređenjem prostora. Na više od 160 kvadrata Opposite nudi drukčije iskustvo kupnje, uz smione brendove, stručne savjetnice te upoznavanja s najnovijim trendovima i redovnim događanjima za kupce.

Zašto volimo Skintegru

Unatoč teškim okolnostima, centar Zagreba oplemenjen je jedinstvenim projektom u kojem, među ostalim, možete vidjeti, isprobati i odabrati dobro znane favorite brenda Skintegra...

Skintegra asortiman za njegu kože pažljivo je odabran i prilagođen – a intenzivan rad iza svakog proizvoda ne prestaje onoga trenutka kad se on nađe u prodaji. Kada su u pitanju kozmetičke tehnologije i inovativni sastojci, u Skintegri pažljivo razmatraju što žele (i što ne žele) koristiti u svojim proizvodima.

Jeste li znali da je Skintegra 100% hrvatski proizvod? Naime, i laboratorijski razvoj, i dizajn proizvoda, i industrijska proizvodnja obavljaju se u Hrvatskoj…  Također, Skintegra spaja njegu kože s etičkim pristupom, koji je bitna odrednica identiteta brenda. Vjeruju u blagu i dosljednu njegu kože pa pažljivo odabrane sastojke holistički isprepliću u izvrsne formule – jer im je zdravlje kože na prvome mjestu.

Sve formule su 100% veganske i proizvode ne distribuiraju u zemlje u kojima je testiranje na životinjama još uvijek tužna stvarnost. Dapače, učinili su i više udruživši se s lokalnim skloništima za životinje: svake godine dio dobiti doniraju napuštenim životinjama za koje su skrb preuzela lokalna i neprofitna skloništa za životinje.

Naposlijetku, ali nikako najmanje važno, proizvode na godišnjoj bazi doniraju ženama i djeci u hrvatskim sigurnim kućama. “Možda mislite da je taj potez trivijalan, ali razmislite još jednom. Razvijati osjećaj normalnosti i ljubavi prema sebi početak je ozdravljenja kojeg toliko želimo ljudima u teškoj situaciji. Netko prepoznaje vašu ljepotu i vrijednost – ponovite to svakoga jutra i svake večeri”, piše na stranicama Skintegre.

I dok spomenuta lokacija nesumnjivo ima potencijal kozmetičke meke, to je prije svega nastavak ideje koja je izrasla naslanjajući se na uspjeh ovog domaćeg brenda Skintegra.

U 2021. maloprodaja predstavlja puno više od praktičnosti. Riječ je o fizičkom prostoru koji ujedinjuje pomalo zaboravljenu integraciju senzoričkih informacija, radost otkrića novog proizvoda i stvaranje novih iskustava koja nisu vezani samo zidovima.

Upravo je asortiman ono čemu se posvetilo najviše pažnje te će stalno doživljavati preinake koji će se odražavati i na prostorne intervencije.

Ovaj proizvod morate isprobati

Trenutno u Opposite ponudi odaberite bestsellere poput Skintegra Infrared seruma s derivatom azelaične kiseline koji već ima puno fanova jer intenzivno hidratizira i djeluje umirujuće na kožu, vraćajući joj zdrav izgled i prirodnu otpornost.

Ovom ambicioznom projektu u budućnosti možemo poželjeti još više, a s obzirom na uspjehe do sada, zasigurno će postati nezaobilazno mjesto brojnih skincare i beauty zaljubljenika.

Pročitajte još i ...