Parfem sezone – jesen u znaku intenzivne parfemske Valentino čarolije

Legendarni modni urednik John Fairchild nadjenuo mu je nadimak The sheik of chic i doista nije pogriješio. Jer Valentino jest, i uvijek će ostati maestro koji je svojom sigurnom, ali blagom rukom iscrtao obrise prave elegancije.

Valentino crvena u novom ruhu

Modni dizajner koji je na tkaninu prenio prekrasnu modnu priču – savršenu mješavinu talijanskog duha i posve francuskog stava, uvijek okruženog ljepotom i šarmom. I danas, desetljećima nakon njegovog osnutka, brand Valentino simbol je vrhunske i nepogrešive elegancije, dobrog ukusa i odmjerene senzualnosti.

A prva asocijacija na Valentino svijet je kultna nijansa crvene boje, poznata i kao Valentino crvena, koja se za prigodu lansiranja parfema VALENTINO VOCE VIVA, prije godinu dana transformirala i dobila dašak bordo-ružičaste.

Lady Gaga kao utjelovljenje ženskog glasa

Sada nam stiže nova, intenzivnija verzija ovog čarobnog mirisa kojega je, kao i prethodnog, kreirao Pierpaolo Piccioli u suradnji s kućom Valentino Beauty. Zaštitno lice parfema i dalje je pjevačica i glumica Lady Gaga i teško da je uopće moguće zamisliti bilo koga drugoga u toj ulozi.

Naime, Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svaku ženu da dirne u srce drugih, da ih nadahne i da ostvari svoje snove. Voce Viva miris je koji slavi jedno od najintimnijih ženskih osjetila, odražavajući vrijednosti uključivosti i individualnosti.

Godinu dana kasnije ta je poruka još intenzivnija: neka svatko od nas pronađe svoj poziv, svoju strast, te neka živi svoje istinske snove! Stvoren da potiče vjeru u sebe i ideju boljeg svijeta kako bi nadahnuo i potaknuo traženje vlastitog puta, brend Valentino osmislio je glas koji rezonira novim: optimizmom, samopouzdanjem i odlučnošću: Voce Viva Intensa!

Boja, cool i couture

A kako bi sada već dobro poznati miris Voce Viva, rezonirao novim, kuća Valentino Beauty ostvarila je suradnju s parfumerima Honorine Blanc i Amandine Clerc Marie koje su u parfem uključile tri temeljne note brenda Valentino: boju, cool i couture. Tako Voce Viva Intensa izvorni miris pojačava novim notama samopouzdanja, karizmatičnosti i odlučnosti.

Miris se otvara esencijom kalabrijskog bergamota, a dodatno ga osvježava sočna talijanska mandarina. Zelenkasti tonovi kruške ovoj citrusnoj harmoniji donose oštrinu, a veličanstveni cvijet naranče oslobađa svoju opojnost i raskoš te zrači senzualnošću. Arapski jasmin pridružuje se svojim profinjenim i putenim tonovima, a svojim ga voćnim i začinskim tonovima upotpunjuje gardenija.

Nota kristalne mahovine ponovno iznenađuje inovativnošću svojih mineralnih, drvenastih elemenata, dok suha i topla teksaška Atlas cedrovina silno pojačava ovu dozu kristala te je čini još više neodoljivom. Mek i opojan apsolut madagaskarske vanilije obogaćuje drvenastu notu svojim nježnim, ali putenim tonovima.

Bočica nadahnuta haute couture haljinom

Bočicu mirisa Voce Viva Intensa  krase kultne Valentino zakovice koje joj daju svojevrsnu buntovničku notu.

Uvijajući se u obliku slova V, bočica podsjeća na siluetu haute couture haljine nadahnuta haute couture haljinom brenda Valentino, a kolorit priziva nježne i elegantne nijanse neba u Rimu.

Pročitajte još i ...